• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El medela elektrik ve pille çalışan süt pompası

svgptrcg

cekikcanın annesiii
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
1.559
8
158
Adana
150 tl ye aldım ve toplam 3 ay kullanabildim işyerimde cok ses cıkarttıgı için kullanamıyorum ama ev için idealdi buyuzdende sadece 3 aylık izindeyken kullanabildim kargoyu ben karşılıyorum 80 tl

Eki Görüntüle 648451

slm.özelden yazma hakkım olmadığı için burdan yazıyorum.benim verebileceğim maksimum 60 tl olabilir eğer kabul ederseniz alabilirim.iyi günler.

sizin açınızdan bakınca haklısınız tabi.ama benim de verebileceğim miktar bu.eğer düşünürseniz haberleşiriz.teşekkürler.

slm.medela mı makineniz.foto ekler misiniz.garantisi devam ediyor mu.bir de hangi şehirdesiniz.teşekkürler.

evet medela garantisi devam ediyo kutusuyla birlikte hiç bi eksiği yok mail adresinizi verirseniz oraya gönderebilirm buraya eklemeyi bilmiyorum

ben çanakkaledeyim kargo ne kadar tutar bilmiyorum 150 tlye aldım sadece sütümü arttırmak için kısa bi süre kullandım elimde kalmasın die bu fiyatı verdim

slm.benim de ihtiyacım var ciddi alıcıyım ama 60tl verebilirim uygunsa.kargoyla ilgili benim de fikrim yok.foto gönderememişsiniz.kargo dahil 60tl kabul ederseniz almak istiyorum.teşekküler.

Back