• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medela elektirkli pilli göğüs pompası kullananlar

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.543
423
arkadaşlar ben 15 nisanda iş başı yapıcam kızım bir buçuk aylık ve pompaya ihtiyacım var genelde herkes medeladan memnun ama kararsız kaldım kullananlar fikirlerini söyleyebilirmi acaba yada şu daha iyi diyebileceğiniz bir göğüs pompası varmı acil cevaplarınızı bekliyorum hemen alıp denemem lazım şimdiden teşekkürler

ben kraft aldım ekonomik diye. fena degıl. medelayı bılemıyorum. bu yuzden kıyaslama yapamıcam canım.

ben de almak istiyorum 125 lira.sarı renk.neetten düşünüyorum.nasıl sağıyor kullananlar yazarsa memnun olacağız.

ben de almak istiyorum 125 lira.sarı renk.neetten düşünüyorum.nasıl sağıyor kullananlar yazarsa memnun olacağız.

canımkimse yazmıcak anlaşılan ben şubat annsiyim bizim topikte bir iki kişi var memnunlar mart annelrindende var kullanan bugün eşim alabilirse alıcak ben kullanınca yazarım canım

merhaba,
ben medelanın çift göğüs sağmak makinesini kullanıyorum.çift biberonlu.piili değil adaptörlü ve motorlu.inanılmaz rahat ve güzel sağıyor.
kesinlikle öneriyorum sana.
bu arada mart topicinde sormuşsun dr.brownsun biberonunu.onuda kullanıyorum gazın g si yok kızımda maşallah.250 cclik olanını almanı tavsiye diyorum

canımkimse yazmıcak anlaşılan ben şubat annsiyim bizim topikte bir iki kişi var memnunlar mart annelrindende var kullanan bugün eşim alabilirse alıcak ben kullanınca yazarım canım

merhaba ben 2008 mart annesiyim kullandım medela elektrikli mini pompayı gayet memnundum artık kullanmıyorum 13 aylık olunca oğlum süt sağması gayet normal ve emiş gücü gayet güzel
ayarlanabilir . birde ufak olduğundan rahatlıkla taşıyabiliyorsun yannda

umarım yardımcı olabilirmişimdir:1hug:

ben kraft kullanıyorum.fıyatı son derece uygun ama işimi fazlasıyla goruyor.. sağınca çeşme gibi akıyor süt masallahyerimseniben
bence cok para vermeye degmez toplasan kac ay kullanılacakki!!

teşekkürler arkadaşlar eşim almış geldi denedik sağarken süt gelmedi sonra bir göğsüme kızmı aldm bir göğsümü sağdık ozaman geldi biraz dneye deneye öğrenirim herALDE

teşekkürler arkadaşlar eşim almış geldi denedik sağarken süt gelmedi sonra bir göğsüme kızmı aldm bir göğsümü sağdık ozaman geldi biraz dneye deneye öğrenirim herALDE

medela kullandım kızım emmedi 6 ay bitene kadar kullandım başlarda sür çıkmıyordu eğer çıkmazsa şuna dikkat et sütün şişeye damladığı yerde para boyutunda plastik bir parça var ya o parça ile boru arasında boşluk kalmamamlı tam yapışık durmalı yoksa vakumlamıyor. pompanın hunisisne göğüs ucuncun iyice yerleştiğinden emin ol gereksiz yere canını yakma iyi yerleştiirsen hiç acımaz yarada olmaz birde sağarken bir yandanda elinle sağma hareketi yaparsan çok çabuk sağarsın. allah kolaylık versin

teşekkürler bu sabah sağdım gayet güzel emiş gücü dediğin gibi tam göğüse yapıştırman gerekiyor ben şimdilik memnunum zaten en çok tercih edilen göğüs pompasıymış

Back