Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiMedela calma biberon ile memeye dönen var mi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım ben hem mama hem emziriyorum hep çay kaşığıyla verdim doktor ole yap dedi bo biberon uci deneyim dedim beni reddetmeye başladı sadece uyurken emmeye başlamıştı attım biberon ucunu kaşıkla vermeye devam ettim uyurkende emzirdim hiç bırakmadım 2 haftaya düzeldi şimdi emziren diye deliriyo eskiye geri döndü
Canım ben hem mama hem emziriyorum hep çay kaşığıyla verdim doktor ole yap dedi bo biberon uci deneyim dedim beni reddetmeye başladı sadece uyurken emmeye başlamıştı attım biberon ucunu kaşıkla vermeye devam ettim uyurkende emzirdim hiç bırakmadım 2 haftaya düzeldi şimdi emziren diye deliriyo eskiye geri döndü
Umut var mı diyosunuz nerdeyse 3aylik olcak ben hep sağıp veriyorum ama kaşıkla çok zor oluyor ve beni tamamen unuttu biberon yuzunden
[/QUOTevet kaşıkla zor oluyo ama heran biberon kullanıp süt vermekte cokzor keşke uykuda fln soksaydın ağzına memeyi bebekler ggündüz etmesede uykuda ağzına verince emerler veya ayakta gezerek de dene bence denemelisin bi