- Konu Sahibi istanbul334
-
Merhaba,
Ben bugün Medelanın Calma Biberonun siparişini verdim yakında elimde olur. Kızım şu an 3,5 aylık doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorum Dr Browns un biberonunu kullandım bebeğim biberona alıştığı için başından beri beni emme sorunu yaşıyorum ağırlıklı benı uyku sersemı gece emıyor gunduz pek emmıyor bende biberona bağlıyorum şimdi bu ürünü sipariş ettim bakalım ne değişecek mutlaka sizlerle paylaşırım.
Görüşmek üzere..
mrb anneler.ya bende bi kaç hafta sonra işe başlayacam oğlum daha 1 aylık en iyi biberon hangisi acaba.anne memesine yakınn.onu kullanayım.sütümü sağıp bırakacammmm.
merhabalar
yeni üyelerdenim. 4 aylık bir kızım var. 3 aylık iken işe başladım. medela calma biberonu çok araştırdım. hakkında pek yazan yoktu. bu nedenle özellikle yazmak istiyorum. medela calma biberondan çok çok memnunum. kızımın doktoru bana biberon nasıl olursa olsun 3. ay ile 4. ay arası çok riskli çocuk emmeyi bırakabilir ben hiçbir biberonu önermiyorum dedi. ama kızım medela calma biberon ile emmeyi hiç bırakmadı. kızıma annem bakıyor. ilk günler biraz zor olmuş. oynatarak vermişler. ağzına alıyormuş ama ememiyormuş. biraz uğraşmak gerekiyor. ama lütfen pes edip bırakmayın. benim için bebeğimin anne sütünü emmesi çok önemliydi. mutlaka hepimiz için öğledir.
Bebeğiniz sizi emmeye devaö ediyor mu?Evde var henüz ihtiyacım olmadı ama olurda gerekir ben dışarı çıkınca babannemiz bu biberonla verse acaba meme emmeyi bırakır mı diye merak ediyorum.Sizde durumlar nasıl?benim bebeğimde 1 aylıkarkadaşlar ben de 2 gündür medela calma kullanıyorum ve bebeğim daha bir haftalık. ama 5 dakika içinde 60 ml'yi bitiriyor. Siz çok güçlü vakum olması lazım demişsiniz ama bizim biberon sanki biraz fazla akıtıyor. Normal mi.*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?