• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mecitefendi ürünlerii

nisannaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
2
0
1
Konya
Arkadaslar mecitefendi camterebentin şampuanı kullanan var mı sacları uzatıo mu 2.sorumm mecitefendi kaş kirpik bakım yagı kullanan memnun kalan ve kirpikleri uzayan var mı? Sacları uzatmak icin önerisi olan=?:9:

Arkadaslar mecitefendi camterebentin şampuanı kullanan var mı sacları uzatıo mu 2.sorumm mecitefendi kaş kirpik bakım yagı kullanan memnun kalan ve kirpikleri uzayan var mı? Sacları uzatmak icin önerisi olan=?:9:

Bugün kaş ve kirpik bakım yağını aldım . :) her sabah - akşam sürmeyi düşünüyorum. Olumlu veya olumsuz yorumlarımı söylerim .

Ben mecitefendi'nin argan yağlı şampuanı ve ısırgan otlu saç bakım kremini kullanıyorum tam 1 ay oldu çok memnun kaldım.. Doğal ürünlere yönelmeye karar verdim önce pişman oldum saçlarımda dökülme oldu fakat saç ilk defa doğal ürünle karşılaştığı için böyle tepki veriyomuş.. şuan saçlarım süper yumuşacık oldu. eski şampuanlar saçlarımı çok yağlandırırdı artık yağlanmıyor.

Back