Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar mecitefendi camterebentin şampuanı kullanan var mı sacları uzatıo mu 2.sorumm mecitefendi kaş kirpik bakım yagı kullanan memnun kalan ve kirpikleri uzayan var mı? Sacları uzatmak icin önerisi olan=?
Arkadaslar mecitefendi camterebentin şampuanı kullanan var mı sacları uzatıo mu 2.sorumm mecitefendi kaş kirpik bakım yagı kullanan memnun kalan ve kirpikleri uzayan var mı? Sacları uzatmak icin önerisi olan=?
Ben mecitefendi'nin argan yağlı şampuanı ve ısırgan otlu saç bakım kremini kullanıyorum tam 1 ay oldu çok memnun kaldım.. Doğal ürünlere yönelmeye karar verdim önce pişman oldum saçlarımda dökülme oldu fakat saç ilk defa doğal ürünle karşılaştığı için böyle tepki veriyomuş.. şuan saçlarım süper yumuşacık oldu. eski şampuanlar saçlarımı çok yağlandırırdı artık yağlanmıyor.