• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Mecidiyeköy, Kağıthane Kreş Önerisine İhtiyacım Var

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

arzuco

Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
2.307
15
358
İstanbul
Ben gültepede oturuyorum bu civarlarda Şişli, Mecidiyeköy ,Kağıthane gibi fiyatıda kolej seviyesinde olmayacak bir kreş arıyorum kızım 2.5 yaşında 2008 doğumlu. İnternetten araştırıncada cıkıyor ama ben sizlerden öneri tavsiye rica ediyorum

selamm benim oğlum durmadı ama ben minikyıldızları tavsiye ederim kuştepede ama içerisinde değil yunuz emre lisesinin karşı sokağı zaten oradada 3-4 tane kreş var git bi bak aklına hangisi yatıyorsa okeylersin. minikyıldızların fiyatı 480 tl

Merhaba
Yakın zamanda bende o civarda ki kreşleri araştırdım. Sevgi Çiçeği var çok güzel ama fiyatlarını bilmiyorum. Yeşilpınar'da yakın Kağıthaneye orada da Yaprak Anaokulu var. Ben beğenmedim. Merdivenlerinde koruma yoktu, İngilizce yoktu (MEB müfradatını verdikleri halde). Ve rutubetli bir binaydı.
Çağdaş Aydede'ye gittim. Bir arkadaşım oğlunu gönderiyor çok memnun ama benim pek içime sinmedi.
Alibeyköyde Anaokulu Su var. Orası da listemdeydi ama hiç gitmedim görmedim.
Biz Gaziosmanpaşa'da bir kreş seçtik ve kaydolduk. Biltan Anaokulu.
Bayramdan sonra başlayacak kızım.

Çok zor bir süreç kreş seçme süreci. Kolaylıklar dilerim.

selamm benim oğlum durmadı ama ben minikyıldızları tavsiye ederim kuştepede ama içerisinde değil yunuz emre lisesinin karşı sokağı zaten oradada 3-4 tane kreş var git bi bak aklına hangisi yatıyorsa okeylersin. minikyıldızların fiyatı 480 tl

Bizim 2 saatlik kreş maceramız oldu. Kızımdan önce ben vazgeçtim ev ortamında eğitim sanırım şimdilik daha iyi olacak

Merhaba
Yakın zamanda bende o civarda ki kreşleri araştırdım. Sevgi Çiçeği var çok güzel ama fiyatlarını bilmiyorum. Yeşilpınar'da yakın Kağıthaneye orada da Yaprak Anaokulu var. Ben beğenmedim. Merdivenlerinde koruma yoktu, İngilizce yoktu (MEB müfradatını verdikleri halde). Ve rutubetli bir binaydı.
Çağdaş Aydede'ye gittim. Bir arkadaşım oğlunu gönderiyor çok memnun ama benim pek içime sinmedi.
Alibeyköyde Anaokulu Su var. Orası da listemdeydi ama hiç gitmedim görmedim.
Biz Gaziosmanpaşa'da bir kreş seçtik ve kaydolduk. Biltan Anaokulu.
Bayramdan sonra başlayacak kızım.

Çok zor bir süreç kreş seçme süreci. Kolaylıklar dilerim.

Hayırlısı olsun inşallah. İlk defa gidecekse ilk gün kreşte kalırsınız sanırım. Söylenilenden yada umduğunuzdan farklı şeyler görebiliyorsunuz. Biz pazartesi günü başladık sözde. Güzel bir yer olmasına rağmen umduğumu bulamadım ve vazgeçtim.

Bende ilk sevgi çiçeğine gitmiştim fiyat 650 oda erken kayıt indirimli haliymiş. Ama muhasebede ayak üstü bir görüşme yapabildik. Okulun içini dolaşmadım ama o an gözlemlediğim öğrenciler okuldan cıkıp servislerine binerken bir öğretmen gözetiminde olmasını beklerdim ama kendi başlarına kapıyı acıp servise bindiler. Benim gittiğimde piknikten dönmüşlerdi bütün öğretmenler kendi havasındaydı içini gezme ihtiyacı hissetmedim. Teşekkür ederim önerileriniz içina.s.

Back