Merhaba arkadaşlar kadın doğum bölümü için Çevre Hastanesine gittim doktor gerçekten çok iyiydi ama hastane pek içime sinmedi acaba doğum yapan var mı ben sadece muayenehaneyi gördüm hastane nasıl acaba?
Son olarak Kağıthane'de Derindere Hastanesinin kadın doğum bölümüne giden var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar kadın doğum bölümü için Çevre Hastanesine gittim doktor gerçekten çok iyiydi ama hastane pek içime sinmedi acaba doğum yapan var mı ben sadece muayenehaneyi gördüm hastane nasıl acaba?
Son olarak Kağıthane'de Derindere Hastanesinin kadın doğum bölümüne giden var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Çevre hastanesi hakkında bir bilgim yok ama eşimin iş yerinden bir arkadaşı üç çocuğunu da orda doğum yapmış kötü olsa gitmezdi herhalde
Ben Derindere hastanesine gidiyorum Rıza beye çok memnunum doğum pakedi aldım hamileliğimin başından beri derindereye gidiyorum Nisan da da doğum olucak inşallah Allah izin verirse
Ben ilk başta Türkan hn. Gidiyordum cinsiyetini türkan hanımdan öğrendik 12. Haftadan sonraydı ama o da her seferinde kesin değil erkeğe benziyor dedi 16. Haftaya kadar çok yanılma payı oluyo diye söylemiyolar genelde. Biz detaylı ultrasondan sonra Rıza beyi daha çok sevdik beğendik onun takibine geçtik. Rıza beyden memnunuz biz zaten çok hastası var iyi biri olmasa o kadar geleni olmaz diye düşünüyorum