• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mecidiyeköy Çevre Hastanesi ve Kağıthane Derindere Hastanesi hakkında bilgi istiyorum? Teşekkürler

Ghoss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
6
2
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar kadın doğum bölümü için Çevre Hastanesine gittim doktor gerçekten çok iyiydi ama hastane pek içime sinmedi acaba doğum yapan var mı ben sadece muayenehaneyi gördüm hastane nasıl acaba?

Son olarak Kağıthane'de Derindere Hastanesinin kadın doğum bölümüne giden var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar kadın doğum bölümü için Çevre Hastanesine gittim doktor gerçekten çok iyiydi ama hastane pek içime sinmedi acaba doğum yapan var mı ben sadece muayenehaneyi gördüm hastane nasıl acaba?

Son olarak Kağıthane'de Derindere Hastanesinin kadın doğum bölümüne giden var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Çevre hastanesi hakkında bir bilgim yok ama eşimin iş yerinden bir arkadaşı üç çocuğunu da orda doğum yapmış kötü olsa gitmezdi herhalde :KK53:
Ben Derindere hastanesine gidiyorum Rıza beye çok memnunum doğum pakedi aldım hamileliğimin başından beri derindereye gidiyorum Nisan da da doğum olucak inşallah Allah izin verirse :anneadayı:

Selam rıza bey nasıl birisi cinsiyeti hemen söylemiyor diyorlar doğrumu 16 . Haftayı bekliyormuş netleştirmek için doğrumu ?
Ben ilk başta Türkan hn. Gidiyordum cinsiyetini türkan hanımdan öğrendik 12. Haftadan sonraydı ama o da her seferinde kesin değil erkeğe benziyor dedi 16. Haftaya kadar çok yanılma payı oluyo diye söylemiyolar genelde. Biz detaylı ultrasondan sonra Rıza beyi daha çok sevdik beğendik onun takibine geçtik. Rıza beyden memnunuz biz zaten çok hastası var iyi biri olmasa o kadar geleni olmaz diye düşünüyorum

Bu hastanede zorunlu sezaryen fiyatını biliyormusunuz ve tavsiye edebileceğiniz bayan doktor varmı hastanede

Bu hastanede zorunlu sezaryen fiyatını biliyormusunuz ve tavsiye edebileceğiniz bayan doktor varmı hastanede
Sezaryen fiyatlarını bilmiyorum ama rıza efendi karacaya gidiyorum oldukça başarılı güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim.

Merhaba Aygün Mammad Zadaya gidiyorum Derindere kadın doğm şuan için iyi inş.hamile kalabilirim hiç yorum yok o yüzdem tereddütlüyüm ben de

Back