D
dj_sinem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dj_sinem
1 haftadır annemlerdeydim geldim bızım catlak gorumce bayram temizligini bitirmis:)
ara sıra gıtmek ıyı oluyo demekkı:))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftadır annemlerdeydim geldim bızım catlak gorumce bayram temizligini bitirmis:)
ahh canim benimm
gel hele sen benim yamacima :)
bende senin gibi her ise maruz birakilanlardandim bak dimm diyorum
bende ilk kaynanama gelin geldim ve uc ay olmadan yanindan ayrildim
ve gorumcelerim hayatta poposunu kaldirip ise yanasmazlar
dedigin gibi sevgiliye kocaya geldimi yetisemezsin hizlarina :1closedeyes:
baktim salak gibi her isi ben yapiyorum
bide varya harbi kerizmisim ben ya ben yaparken eltime gecerlerdi is yapmamak icin :1shok:
bende artik patlama derecesine geldim kimisine oyle kolay geliyor ki
ay nolcak bulasik is ivir zivir cart curt elinemi yapiscak
evet efendim yapiscak bunlar ufakta olsa insani sinir etmeye yeter robot degiliz
ufacik sinek nasil midenizi bulandiriyorsa buda öyle
sonra esime citlattim durumu bak askim dedim böyle böyle
he bide yaptigim ise kulp takmalari cabasi
örn:gorumcemin yaydigi evraklari toplayip vitrine koymam ve onun bulamamasi
esimle yine bir gun gittik bu yine kacti isten kendisi dul bu arada ikide cocugu var
sonra bu kacinca esim annesine ortaligi pis pis birakip nereye gidiyo bu diye kizdi
annesi hemen cagirdi gelmedi
esimde bana elimi biseye sürdürtmeden kizin yapsin b enim karim onun hizmetcisi degil dedi
ve simdi ise bana is buyuramazlar ben isterssem yaparim o kadar
bence siz bi bulaşık makinası alın a.s a.s
Birlikte yaşamak çok zor .Eğer yaşanıyorsa herkes sorumluluğunu bilecek .Her şey geline yüklenir mi , gelin o eve hizmetçi olarak mı giriyor ? Çok ayıp ve büyük vicdansızlık .Kendi kız evlatları aynı muameleye maruz kalsalar ne düşünecekler .Herhalde kimse kızının ezilmesini istemez.O halde kişi önce kendine bakacak , ona göre düşünecek.Bütün uyumsuzluk ve huzursuzluklar insanların bencilce düşünmelerinden kaynaklanıyor .
ay valla benımkıde aynı sımdı sahur ıcın yemıs ıcmıs bırakmıs bulasıgını bıktım aralıkta defolup gıtcek onu gozluyom valla evlenınce ne yapcak onu dusunuyom mıkrop ya beter olsun
ah arkadaşım allah kurtarsın.ben birlikte oturmuyorum ama oraya gittiğimiz zaman bulaşıkları yıkamadığım gün yok.hatta bi kez kaynanamgilde yemek yedik ben zaten kendim hemen yıkamaya hazırlanırım.benle yaşıt görümcem büyük görümceme abla biz beraber yıkayalım dedi.büyük görümcemin sözü şu oldu gelin burda duruken senin bulaşık yıkaman doğru olurmu dedi.bi kezde çay bulaşıklarını yıkamayı unuttum eve geldik.ertesi gün hemen görümcem lafını söyledi.benim görümcem gelin dururken sözü hep vardır.hatta bi kez kaynanamgilde tülleri takacaktım merdivene çıktım isteyerek kendim.kaynanam yine görümceme sen çıksaydın dedi.gelin dururken benim çıkmam doğru olmaz dedi.sinir oluyorum.sanki afedersiniz ama gelin eşek bütün yükü üstüne bindireceksin.gelinler kölemi ne bilmiyorumki.
ah arkadaşım allah kurtarsın.ben birlikte oturmuyorum ama oraya gittiğimiz zaman bulaşıkları yıkamadığım gün yok.hatta bi kez kaynanamgilde yemek yedik ben zaten kendim hemen yıkamaya hazırlanırım.benle yaşıt görümcem büyük görümceme abla biz beraber yıkayalım dedi.büyük görümcemin sözü şu oldu gelin burda duruken senin bulaşık yıkaman doğru olurmu dedi.bi kezde çay bulaşıklarını yıkamayı unuttum eve geldik.ertesi gün hemen görümcem lafını söyledi.benim görümcem gelin dururken sözü hep vardır.hatta bi kez kaynanamgilde tülleri takacaktım merdivene çıktım isteyerek kendim.kaynanam yine görümceme sen çıksaydın dedi.gelin dururken benim çıkmam doğru olmaz dedi.sinir oluyorum.sanki afedersiniz ama gelin eşek bütün yükü üstüne bindireceksin.gelinler kölemi ne bilmiyorumki.
Bence eşinle konuş.O bu durumu halletsin.Geçenlerde kayınvalidemlerde yemek yiyorduk.Eşimin 15 yaşlarında yeğeni var.Ver tabağını yemek koyayım diye kalkacak oldum eşim kazık kadar kız o kendi koyar yemeğini otur sen dedi.Oturdum.Kendisi aldı yemeğini.Bunun gibi eşin görümcenin sana yardım etmesini söylemesi gerek.Evde sen ve görümcen varken kayınvalidenin yapması olmaz tabi.Ama herşeyi sen üstlenince de görümcen faydalanıyor tabi bu durumdan.Kayınvaliden ve kayınpederinin söylemesi gerekirdi ama herkes kendi evladına kıyamıyor tabi.Sözde kızım derler ama nihayetinde gelinsin işte.Acımazlar.Kendi kızı olunca da kıyamazlar
ay valla benımkıde aynı sımdı sahur ıcın yemıs ıcmıs bırakmıs bulasıgını bıktım aralıkta defolup gıtcek onu gozluyom valla evlenınce ne yapcak onu dusunuyom mıkrop ya beter olsun