MEB öğretmeniyken 2. Örgün üniversite

virginiawolf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
27
4
32
Merhabalar , meb'de 10 yıldır İngilizce öğretmenliği yapıyorum. Farklı bı alandan da yüksek lisansımı tamamlamak üzereyim. Aklımda tyt den alan 2 yıllık okumak istediğim bir bölüm var. Sizce hem öğretmenlik yaparken hem de örgünden okuyabilir miyim? Genelde 1 günüm boş oluyor haftaici. Aramızda var mıdır bunu başarabilen?

Merhabalar , meb'de 10 yıldır İngilizce öğretmenliği yapıyorum. Farklı bı alandan da yüksek lisansımı tamamlamak üzereyim. Aklımda tyt den alan 2 yıllık okumak istediğim bir bölüm var. Sizce hem öğretmenlik yaparken hem de örgünden okuyabilir miyim? Genelde 1 günüm boş oluyor haftaici. Aramızda var mıdır bunu başarabilen?
Yani en kötü senaryoda bazı dersler kalır 2 sene de değil de 3 senede bitirirsiniz. Mantıklı bence denemeye değer :) süreçle ilgili bi şey yaşamadım sadece fikrimi söylemek istedim

Üniversite lerin devam zorunluluğu var örgünde olursaniz devamsızlıktan bırakıyorlar

Sağolun kızlar cevaplar için ...bazen müdürler 2 gün boş verebiliyor. Onun insafına kaldım artık:)

X