• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayonezle gelen yumuşaklık ve bakım..

huzurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
813
1
96
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar..
ellerim deterjandan falan çok kötü oluyordu benim.hani bilirsiniz çatlak gibi,kumaşa falan takılır.aynen öyleydi.:1no2:sonrasında sürekli nemlendirme ihtiyacı duyuyordum.buna rağmen çokta etkili olmuyordu.:kızgın:tv.de de izlemiştim daha önce mayonezin ellere iyi geldiğini.kız kardeşimde deneyip çok faydası oldu deyince ben de denedim.:1hug:sizinlede paylaşmak istedim.eğer elleriniz benimki gibi deterjandan etkileniyor,çatlat gibi oluyor,kumaşa takılıyor,yüzünüze,vücudunuza dokunduğunuzda ne kadar pürüzlü ve sert olduğunu hissediyor ve artık sürekli krem sürmekten bıktım,yumuşacık olsun istiyorum diyorsanız deneyin derim.aynen krem kullanır gibi yapmanız yeterli.ben avuçlarıma biraz alıp tıpkı krem sürer gibi yapıyorum. yedirmeye çalışıyorum.özellikle pürüzlü yerlere.birazcık bekletiyorum.sonra yıkıyorum.kurulayıp ardındanda bebe yağı sürüyorum. :dance: dahada güzel olduğunu farkettim.:teytey: tek sorun mayonez kokusunu sevmemem.. :mymeka: ama güzel eller için değer öyle değil mi..zemuszemus umarım faydası olur sizlerede..sevgiyle kalın...:1hug:

rica ederim canım.herkes faydasını gördüğü şeyleri paylaşıyor...ne güzel bu K.K zemuszemus

gerçekten denemeye değer.. benımde ellerım aynı senın anlattıgın gıbı.paylasımın ıcın tesekkurler..

bekletilmeden yıkanması güzel ,ilk okurken acaba sürüp bi süre bekletilecekmi diye merak etmiştim denemek lazım tşklr bilgin için...

baya güzel yapıyor.ben uyguluyorum sıklıkla.deneyin bencede.saçı beslediğini hiç duymamıştım... guclubacismile

yumurtadaki protein cildi ve saçı besler elbette. doğrudan yumurta sarısı + zeytinyağı + limon karışımı da sürebilirsin. formül aynı zaten.yalnız mayonezde ayçiçek yağı var onun yerine acıbadem yağı ya da zeytinyağı çok daha iyi gelir. ama bana soracak olursanız elleri yumuşatmanın en geçerli yolu gliserin yağıdır. tek başına.

yumurtadaki protein cildi ve saçı besler elbette. doğrudan yumurta sarısı + zeytinyağı + limon karışımı da sürebilirsin. formül aynı zaten.yalnız mayonezde ayçiçek yağı var onun yerine acıbadem yağı ya da zeytinyağı çok daha iyi gelir. ama bana soracak olursanız elleri yumuşatmanın en geçerli yolu gliserin yağıdır. tek başına.

hmmm evet olabiir.sağol canım opuyorumnanaktan

peki mayonezin kokusu yıkayınca çıkıyor mu??? lütfen deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi????????

bende hiç sevmem normalde.tek sıkıntı mayonez kokusu benim için.yıkadıktan sonrada alıyorum kokuyu ben.yani eğer sevmiyorsanız rahatsız edebilir..bi deneyin en iyi o zaman anlarsınız..

Back