mayonez hi hi.

aysglufk

Asel'in annesi ❤️❤️
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
1.292
1.985
yahu birakin kaynanayi yok gribim diye yanimdan kalkti diye incinmeyide birazda benimle ilgilenin hemde gulelim:) evet benim derdim mayonez. hamileligimin ilk 4 ayinda bisey yiyemezken simdi bir istah acilmasiki sormayin. onu da gectim gozumun onunde mayonezler ucusuyo. ekmege mayonez surup yiyesim geliyo. obez oliciim:/ her yemege mayonez katsam nasil olur diye dusunur oldum. bol bol patates tavuk tiuketiyoruzki yaninda mayozen yiyebiliyim. bebisime cok zararli eminim:/ psikolojik destek gor diceksiniz ben herkese oyle diyorum cunki sayfada. varmiki mayonez bagimliliginin tedavisi. hi evet bi de tek derdim bu olsun.

Uçuşan mayonezler

Mayonez bağımlılığının tedavisi var mıdır bilemem ama bebeğinize en az zarar için evde kendiniz yapın derim :)

gençliğinde ekmek arasına şeker koyup yiyen bi babannem var.
erkek kardeşim spora başladığında ekmek arası + makarna yemeyi düşünüyordu.

tabi ki normal karşılanmaması gerek ama böyle yiyecek sapkınlıkları olabiliyor. hadi sizin hamilelikmiş de bizimkilerde bu anormallik neden onu sorguladım şimdi hey Allahım

Patateste kilo aldırır :)
Mayonezi yoğurtla karıştırıp yeseniz biraz daha iyi olur.
Nasıl bir çözümü var bilmiyorum ama mayonezin içinde çiğ yumurta yemiş oluyorsunuz sürekli belki mideniz bulanır yemezsiniz

Ev yapımı mayonez yapmaya kalkmayın sakın. Hamilelikte çiğ yumurta çok tehlikeli üstelik bu aralar yeniden kuş gribi salgını başlamış. Hazır olanlarda en azından koruyucu var. Kendi kendinize yaptığınız mayonezde çiğ yumurtayı yeterince pişirmezsiniz ev mikseri ile, saklayamayacağınız konusuna hiç girmiyorum zaten.

Sakin evde mayonez yapcam diye cig yumurta tuketmeyin cok cok cok riskli bebek icin..hazir mayonezde tuketmeyin caniniz ceksede birakin ceksin cunku fazla zararli doktorlarin hamileyken kesinlikle yemeyin dedigi yiyeceklerin en basinda geliyo

evde katkisiz mayonez ile bebisi saglikli bi sekilde besleyebilirsiniz kizartmalardan uzak durmanizi tavsiye ederim ama. 5 ci.aydan sonra istah acilmasi yasamistim bende ,sonra o kglari verene kadar gobegim catladi

Hamileliğinde portakal kokulu bulaşık deterjanını aşerip tadan bir arkadaşım vardı. Mayoneze şaşırmadım hiç. Gıda en azından. Bir süre sonra vazgeçersiniz hem . Fakat arkadaşların dediği gibi hazır alın çiğ yumurta sakıncalı olabilir.

Hem evde yapılmışu hemde hazırı çiğ yumurta sebebiyke bebeğe zaraarlı. Hemde kilo aldırır. Uçussa da yemeyin yahu mayonez, yemeyince bir yerinize bir şey olmaz. Bebeğinizden daha mı önemli

upss dusununce babamda karpuzun uzerine yogurt koyup yer. bizde de gnetik bi sapkinlik olabilir:)

iiyyy evet dusununce anlik bulaniyor. sonra geciyor ama. irade dersleri almaliyim. ya da bi meditasyon fln belki iyi gelir.

yapmayi bilmiyorum ama deneyeyim. ama ozamanda vicdanim daha rahat diye anasini aglatirim gibi:)

Evde yapmayın!
Çiğ yumurta koymak zorundasınız içine ve bu sağlıklı değil. Hoş hazır olanın içinde de çiğ yumurta var ama yine belirli aşamalardan geçmiş oluyor.

Bence yoğurt yemeye alıştırın kendinizi ya da hardal tüketin belki bastırır biraz.

bak canım ben mayonezli salatalar yapıyorum arada. kabağı küp küp doğra haşla ya da az yagda kızart. sonra içine ceviz sarımsak, yogurt ve mayonez kat öyle lezzetli oluyor ki bayılacaksın. ayrıca bu tarifi havuç ya da közlenmiş biberle de yapabilirsin. en azından patatesi ya da tavuğu sırf mayoneze batırdığındaki gibi saglıksız ve kalorili olmaz. afiyet olsun :)

Yiyin dozunda yiyin takmazsanız daha çabuk geçer

Yemeyeceğim diye kasarsanız daha çok ister

Bir de mesela ben fıstık yemem hamile iken fıstık da fıstık diye tuttururdum

Bir süre sonra geçecek yemekle vs kamufle etmeyin bir kaşık yiyin doydum deyin böyle yavaş yavaş idare edersiniz

Sakin kendiniz yapmayın hazir alin yarasin yavrunuza maşallah rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin. Şimdi bi seyde denmezkii gece gece akliniza baska seyler getirmeyelim.v

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…