Mayo Bebek Bezi

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
arkadaşlar tatile gidecegiz nasip olursa
hazırlıklar başladı bebegime hangi marka güneş kremi almalıyım kullanıp memnun kalan arkadaş vardır aramızda diye düşündüm
bide mayo bebek bezi var alıp kullanan var mı aranızda

biz de gidicez,ben denizde altını bağlamayı düşünmüyorum da çocuk havuzunda oynarsa diye huggies in little swimmers mayo bezini alıcam,normal bez suda şişer ve sızdırır diye düşünüyorum,ama kullanan varsa bilgilendirsin bizi gerçekten,güneş kremi olarak doktorumuz eczaneden "coppertone" diye mni marka alın,çok iyidir dedi,fiyatı nasıl bilmiyorum,araştırmadım daha

mayo bezini bende alcam acaba ne sıklıkta degiştircez
bi yerde okumuştum biri kakasını yapana kadar atmayın durulayın kurutun yeniden baglayın demiş
biri atın demiş kafam karıştı:44:

mayo bezini bende alcam acaba ne sıklıkta degiştircez
bi yerde okumuştum biri kakasını yapana kadar atmayın durulayın kurutun yeniden baglayın demiş
biri atın demiş kafam karıştı:44:

hmm aslında olabilir ama bu bez çişi nereye hapsediyor,yani emiyo mu yoksa içi havuz gibi çiş doluyo da dışarı mı sızmıyo,aslında her güne 1 tane kullansak olabilir,zaten günde 2 kere falan havuza inse bi sabah bi de öğleden sonra,denemek lazım yıkayıp,olursa 1 paket yeter

hiç fikrim yok benimde
tatil derdi bi sana bide bana düştü
evet 1 paket yeter aslında 11 12 tane falan oluyor heralde

merhaba,2,5 yaşında oğlum var tecrübem oldu yaz tatilleri için bilgi vermek istedim görünce:)
ben chicco kullanıyorum günbeş kremi bir de güneş sonrası kremi var,güneşten sonra sürünce hem kızarıklık vs alıyo,deiriyi rahatlatıyo,mutlaka kullanın derim çok faydasını gördüm hala lkullanıyorum.
deniz için beze gerek yok bence havuzda huggies kullanabilrsiniz little swimmers. tek kullanımlık onlar da,sızdırmıyor sadece.ben çocuk havuzlarını pek sevmem ,mikroplu olur genelde,devir daim oladığı için,o yüzden denizi tercih edrim...

teşekkür ederim canım güneş kremine bakcam yarın inş.bi aksilik çıkmazsa
huggies little swimmers mayo bebek bezi diye geçiyor kullanımı nasıl bi yerde okudum biri çocugum kaka yapana kadar atmadım yazmış kafam karıştı:44:
gidecegimiz yerde havuz suyu hergün degişiyor canım o konuda içim rahat
ilgin ve yorumun içinde teşekkür ederim

bu arada coppertone isimli güneş kremini nette araştırdım,bebekler için,çocuklar için ve yetişkinler için ayrı ayrı güneş losyonları var,fiyatı da nivea lar kadar belki 5-10 fazla,yani alınabilir,doktor önerdiği için nivea yerine onu alayım diyorum

chicco yu bilmiyodum,onu da araştırayım,denizde bence de beze gerek yok,ben şu şişme koltuk tarzı simitlerden aldım,havuzda ona oturtmayı düşünüyorum,ama kesinlikle tüm vucudunu havuza sokmayı düşünmüyorum su falan yutarsa diye,çocuk havuzunda oynamak için küçük zaten,havuzun temizliğine güvendiğim yerlere gidiyorum tatile,ama dediğim gibi komple havuza sokmayı düşünmüyorum oğlumu ben de,sadece bacakları suda olsa ciddi bi sıkıntı olmaz sanırım havuz temizse

Son düzenleme:

niveanın güneş kremi varmı:44:
hiç görmedim ya en güvendigim ve çok memnun kaldıgım markalardan biri

bende kızıma mayo bezlerden kullandım ama asla kakasını yapana kadar değil.havuza sokarken bağladım 1 saat yakın dururduk sonra çıkıp öğlen yemeği uykusu derken ara verirdik öğleden sonra tekrar havuza girdiğimizde yeni bi tane bağlardım sabah ki zaten pis o nasıl tekrar yıkanır kurutulur anlamadım.sonuçta en fazla 5-6 gün kaldık günde 2 taneden 1 paket yetti bize. güneş kremi de 50 faktörlü arkoydu sanırım ama ben kızıma tenteli simit aldığım için güneşten çok etkilenmedi zaten 11-3 arası hiç sokmadım.

güneş kremini coppertone baby almaya karar verdik,araştırdık gerçekten piyasadaki kozmetik ürünlerden farklı,eczanelerin getirttiği bi ürün ve kozmetik değil,parfüm vs içermiyor,doktorların da kendilerinin vew çocuklarının kullandığı bi marka,kendimize de uyetişkin için olanlarından aldık 45 faktörlük,bir de 4 yaşına kadar çocuk doktorunun önerdiği güneş kremini kullanmak gerekiyomuş,ve ya alacağınız markanın "kids"c değil "baby" ürün gruplarını tercih etmek gerekiyomuş,bebek cildi çocuk cildine göre de farklıymış,bilginize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…