- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
biz de gidicez,ben denizde altını bağlamayı düşünmüyorum da çocuk havuzunda oynarsa diye huggies in little swimmers mayo bezini alıcam,normal bez suda şişer ve sızdırır diye düşünüyorum,ama kullanan varsa bilgilendirsin bizi gerçekten,güneş kremi olarak doktorumuz eczaneden "coppertone" diye mni marka alın,çok iyidir dedi,fiyatı nasıl bilmiyorum,araştırmadım daha
mayo bezini bende alcam acaba ne sıklıkta degiştircez
bi yerde okumuştum biri kakasını yapana kadar atmayın durulayın kurutun yeniden baglayın demiş
biri atın demiş kafam karıştı:44:
hmm aslında olabilir ama bu bez çişi nereye hapsediyor,yani emiyo mu yoksa içi havuz gibi çiş doluyo da dışarı mı sızmıyo,aslında her güne 1 tane kullansak olabilir,zaten günde 2 kere falan havuza inse bi sabah bi de öğleden sonra,denemek lazım yıkayıp,olursa 1 paket yeter
arkadaşlar tatile gidecegiz nasip olursa
hazırlıklar başladı bebegime hangi marka güneş kremi almalıyım kullanıp memnun kalan arkadaş vardır aramızda diye düşündüm
bide mayo bebek bezi var alıp kullanan var mı aranızda
merhaba,2,5 yaşında oğlum var tecrübem oldu yaz tatilleri için bilgi vermek istedim görünce:)
ben chicco kullanıyorum günbeş kremi bir de güneş sonrası kremi var,güneşten sonra sürünce hem kızarıklık vs alıyo,deiriyi rahatlatıyo,mutlaka kullanın derim çok faydasını gördüm hala lkullanıyorum.
deniz için beze gerek yok bence havuzda huggies kullanabilrsiniz little swimmers. tek kullanımlık onlar da,sızdırmıyor sadece.ben çocuk havuzlarını pek sevmem ,mikroplu olur genelde,devir daim oladığı için,o yüzden denizi tercih edrim...
merhaba,2,5 yaşında oğlum var tecrübem oldu yaz tatilleri için bilgi vermek istedim görünce:)
ben chicco kullanıyorum günbeş kremi bir de güneş sonrası kremi var,güneşten sonra sürünce hem kızarıklık vs alıyo,deiriyi rahatlatıyo,mutlaka kullanın derim çok faydasını gördüm hala lkullanıyorum.
deniz için beze gerek yok bence havuzda huggies kullanabilrsiniz little swimmers. tek kullanımlık onlar da,sızdırmıyor sadece.ben çocuk havuzlarını pek sevmem ,mikroplu olur genelde,devir daim oladığı için,o yüzden denizi tercih edrim...
bu arada coppertone isimli güneş kremini nette araştırdım,bebekler için,çocuklar için ve yetişkinler için ayrı ayrı güneş losyonları var,fiyatı da nivea lar kadar belki 5-10 fazla,yani alınabilir,doktor önerdiği için nivea yerine onu alayım diyorum
niveanın güneş kremi varmı:44:
hiç görmedim ya en güvendigim ve çok memnun kaldıgım markalardan biri
nivea kids diye var canım,50 faktör yanlış bilmiyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?