Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

aysenur amine su,ben nisa hastanesine gidiyorum...yarın ilk kontrolüme gitcem inş,bakalım yumurtalar bu sefer cevap vercekmi,büyüyeceklermi...geçen ay 3 kutu gonal f bitirdim ama en büyüğü 11 olabildi ancak...hayırlısı....

aysenur amine su,ben nisa hastanesine gidiyorum...yarın ilk kontrolüme gitcem inş,bakalım yumurtalar bu sefer cevap vercekmi,büyüyeceklermi...geçen ay 3 kutu gonal f bitirdim ama en büyüğü 11 olabildi ancak...hayırlısı....
İnşallah yumrtalıkların en güzel cevabı verir ve bu ay en güzel neticelerle bu listede yerini alırsın, Allahım yar ve yardımcın olsun kardeşim, dualarımda hepinize yer veriyorum, :emir_bebek: hepimiz için gelsin:emir_bebek:

bende mayıs 1.tüp bebek denemesine başlayacağım.çok heyecanlıyım.adetimi bekliyorum mayısın ilk hftası tedavim başlayacak.ilaç raporumu çıkarttım herşey hazır.allahım hayırlısı

Emili 40 heyecan içinde bir çoğumuz adet olmayı bekliyoruz, pelly1 sen mayısta tedavisi başlayanlardansın, seni yine ilave ettim, Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun, kucaklarımız hayırlı sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah

Merhaba arkadaşlar bende inşallah Mayıs ayında 2.micro için yeniden start vericem.Allahtan bi aksilik olmazsa Mayısın 20 si gibi Memorial Hastanesine gidicem.Ben tedavimin Semra Hanım tarafından yürütülmesini istiyorum ama o kendisi takip etmiyormuş galiba o yüzden biraz endişeliyim ama hayırlısı Allah istedikten sonra herşekilde olur inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını verir.

bende mayıs 1.tüp bebek denemesine başlayacağım.çok heyecanlıyım.adetimi bekliyorum mayısın ilk hftası tedavim başlayacak.ilaç raporumu çıkarttım herşey hazır.allahım hayırlısı

hakkında hayırlısı olsun...aşılama yaptırdınmı daha önce...? 3 kez yapmadan pek tüp bebeğe geçilmiyorda...

tekrar merhaba arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum doktorum Erol Tavmergen kendisi ege unv sının tup bebek bolumunun başkanı . hastalarını bornava şifa hastanesıne yonlendırıyor .. bu sefer umutluyum ılk aşılamam olacak ama şansızlıklardan dolayı bır turlu o aşamaya gelemedık bır yıl once kendılıgınden hamıle kaldım fakat 11 haftalıkken kalp atışları durdu cok acı verıcıydı ALLAH kımseye yaşatmasın . kurtajdan sonra asla duzelemedım sureklı kanamalar ağrılar... inşallah allah herkesın muradını verır .. ınanın butun kalbımle sızın için iyi niyetlerımı ve dualarımı gonderıyorum.. bakalım mayısı beklıyoruz ...

mrb bizde basladık tedavıye.hafta sonu buyuk olasılık yumurtalar toplanacak.kac gun sonra transfer olur bılmıyorum ama benım heyecanım gıttıkce artıyor gercekten .ılk denememız.bızde esımın sperm sayısından dolayı basladık tedavıye.ınsallah hersey guzel olur.insallah butun tedavıye baslayan arkadaslarımızdan pozıtıf haberlerını alırız.allahım herkese annelık duygusunu yasatmak nasıp etsın ınsallah

mrb bizde basladık tedavıye.hafta sonu buyuk olasılık yumurtalar toplanacak.kac gun sonra transfer olur bılmıyorum ama benım heyecanım gıttıkce artıyor gercekten .ılk denememız.bızde esımın sperm sayısından dolayı basladık tedavıye.ınsallah hersey guzel olur.insallah butun tedavıye baslayan arkadaslarımızdan pozıtıf haberlerını alırız.allahım herkese annelık duygusunu yasatmak nasıp etsın ınsallah

Hayırlı olsun canım, inşallah en güzel emriyoların olur, sende bir sorun yoksa büyük olasılıkla iyi netice alırsın inşallah, kaç yumurta toplandı?

Hayırlı olsun canım, inşallah en güzel emriyoların olur, sende bir sorun yoksa büyük olasılıkla iyi netice alırsın inşallah, kaç yumurta toplandı?

sağol canım ınsallah hersey guzel olur butun tedavıye baslayan arkadaslarımız ıcınde bızım ıcınde.ılk denememız oldugundan bılmıyorum aslında bellı oluyomus yumurtaların kac tane oldugu ama ben hıc sormadım doktoruma yarın gıdecem ınsallah tekrar o zaman sorarım bende merak ettım sımdı.bende hersey guzel gıdıyr doktor oyle soyledı.ınsallah esımdende guzel spermler alırlar ve sonuc pozıtıf olur.ılk olunca bıraz ıcımde heyecan var.hakkımızda hayırlısı olsun.

herkesin tedavisi hayırlı olsun.yazılarınızı sürekli takip ediyordum en sonunda üye oldum.bence bahar ayları herkese uğurlu gelecek.
bende 4.micro tedavim için ankaradayım.cuma günü yumurtalarım toplanacak.çok korkuyorum çünkü bu da olmazsa artık gücüm kalmadı bırakacağım tedaviyi.

herkesin tedavisi hayırlı olsun.yazılarınızı sürekli takip ediyordum en sonunda üye oldum.bence bahar ayları herkese uğurlu gelecek.
bende 4.micro tedavim için ankaradayım.cuma günü yumurtalarım toplanacak.çok korkuyorum çünkü bu da olmazsa artık gücüm kalmadı bırakacağım tedaviyi

bende 4.micro tedavim için ankaradayım.cuma günü yumurtalarım toplanacak.çok korkuyorum çünkü bu da olmazsa artık gücüm kalmadı bırakacağım tedaviyi

Hoş geldin aramıza, hangi merkezdesin , ben de 4. microya gideceğim, hayırlı olur inşallah hepimiz için , Myıs çiçekleri gibi açarız inşallah

sevimli hayalet canım merhabalar sana bi şey sormak istiyorum hangi yerde yaptırıyosun tedavini yazarsan sevinirim inşallah sonunda pozitifi hep birlikte görürüzde sevincine ortak oluruz tatlım

canım hoşgeldin merhaba ,bende ankaradayım sana sormak istiyorum bende tedaviye başlayacağımda sen nereye gidiyorsun yazarsan sevinirim

Hoş geldin aramıza, hangi merkezdesin , ben de 4. microya gideceğim, hayırlı olur inşallah hepimiz için , Myıs çiçekleri gibi açarız inşallah

AYŞENUR MERABA CANIM SEN ANKARANIN NERESİNDESİN BENDE ANKARADAYIM BEN ÜÇ KEZ ANATOLİADA DENEDİM OLMADI ŞİMDİ ARAŞTIRIYORUM İYİ BİR YER VARMI DİYE CANIM SEN ARAŞTIRDIYSAN BİLGİLERİNİ BENİMLEDE PAYLAŞIRMISIN TEŞEKKÜRLER

MAYIS MELEKLERİ :nazar:a.s.MAYIS BİZE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHa.s.:nazar:

İSİM..........................................TEDAVİ.......................................................HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .................6.5.2008 ....................Anatolıa
ggaye.........................................aşılama .......................................................
adayadayı...................................1. micro......................................................Gugan Klinik
akdas....................Temmuzda bol şanslar............................................................
kapkara.......................................1. aşılama...................................................Nisa Hastanesi
Aysegül 86.................................1. tüp bebek................................................
çağla01.......................................tüp bebek..................................................
kuzuum ......................................2. tüp bebek................................................
nurkrp............................................................................................................
turksoyu.....................................3. aşılama.....................................................
Doudou......................................4.tüp bebek...................................................
Pelly1........................................20.5.2008.................................................
Aktuel....................................... 3. tüp bebek..............................................
Angel...baby................................................................................................
Kuka...........................................tüp bebek.................................................
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.....................Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro...................................................Adana Başkent Has.
gamze-su...................................tüp bebek..................................................Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama..................................................Gata
nur krp........................................aşılama..................6.5.2008.....................HRS hastanesi
nges...........................................2.micro..................20.5.2008...................Medical park
sevda recep.................................1.micro...................................................Türkiye Hastanesi
cereneren...................................tüp bebek.............................................................
cans...........................................aşılama.................................................................
Özgürce...................................................................................................listedesin canım
biozard.......................................tüp bebek..............2.5.2008.....................Dr Pakize Tarzi
Emili40....................................................................................................
Kelebek 74................................2. micro.................20.5.2008.....................Memorial
Lotus79......................................2. aşılama..................................................
aygulsıla.....................................................................................................
cans...........................................1.aşılama.................................................Şifa Hastanesi
sevimli hayalet.............................tüp bebek.................................................
ADDAA......................................4.tüp bebek...............................................Maya

Kızlar tarih ve yerleri bildirirseniz sevinirim
Evet ilk hamişler kimler olacak, sıra ile hepimiz inşallah

Son düzenleme:
X