- 13 Mart 2008
- 967
- 8
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
banada yardımcı olun bu konuda lutfen
Canım tedaviye ne zaman ve nerde başlıyorsun, birde ne tedavisi göreceksin, bilgi verirsen sevinirimCADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada yardımcı olun bu konuda lutfen
İnşallah yumrtalıkların en güzel cevabı verir ve bu ay en güzel neticelerle bu listede yerini alırsın, Allahım yar ve yardımcın olsun kardeşim, dualarımda hepinize yer veriyorum, hepimiz için gelsinaysenur amine su,ben nisa hastanesine gidiyorum...yarın ilk kontrolüme gitcem inş,bakalım yumurtalar bu sefer cevap vercekmi,büyüyeceklermi...geçen ay 3 kutu gonal f bitirdim ama en büyüğü 11 olabildi ancak...hayırlısı....
bende mayıs 1.tüp bebek denemesine başlayacağım.çok heyecanlıyım.adetimi bekliyorum mayısın ilk hftası tedavim başlayacak.ilaç raporumu çıkarttım herşey hazır.allahım hayırlısı
mrb bizde basladık tedavıye.hafta sonu buyuk olasılık yumurtalar toplanacak.kac gun sonra transfer olur bılmıyorum ama benım heyecanım gıttıkce artıyor gercekten .ılk denememız.bızde esımın sperm sayısından dolayı basladık tedavıye.ınsallah hersey guzel olur.insallah butun tedavıye baslayan arkadaslarımızdan pozıtıf haberlerını alırız.allahım herkese annelık duygusunu yasatmak nasıp etsın ınsallah
Hayırlı olsun canım, inşallah en güzel emriyoların olur, sende bir sorun yoksa büyük olasılıkla iyi netice alırsın inşallah, kaç yumurta toplandı?
Hayırlı olsun canım, inşallah en güzel emriyoların olur, sende bir sorun yoksa büyük olasılıkla iyi netice alırsın inşallah, kaç yumurta toplandı?
herkesin tedavisi hayırlı olsun.yazılarınızı sürekli takip ediyordum en sonunda üye oldum.bence bahar ayları herkese uğurlu gelecek.
bende 4.micro tedavim için ankaradayım.cuma günü yumurtalarım toplanacak.çok korkuyorum çünkü bu da olmazsa artık gücüm kalmadı bırakacağım tedaviyi
herkesin tedavisi hayırlı olsun.yazılarınızı sürekli takip ediyordum en sonunda üye oldum.bence bahar ayları herkese uğurlu gelecek.
bende 4.micro tedavim için ankaradayım.cuma günü yumurtalarım toplanacak.çok korkuyorum çünkü bu da olmazsa artık gücüm kalmadı bırakacağım tedaviyi
Hoş geldin aramıza, hangi merkezdesin , ben de 4. microya gideceğim, hayırlı olur inşallah hepimiz için , Myıs çiçekleri gibi açarız inşallah