• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta Hüsran Umudumuz Haziran..

KayraninnAnnesii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
98
67
18
Selam kızlar. Bu ay tam da oldu derken kırmızıları gördüm. Gerçi 1gün ölümüne kanamadan sonra tamamen kesildi ama gebelik testlerim negatif.. Yeni bat 6haziran umudumu ona bağladım. Benim gibi mayısta hüsran yaşayıp haziranı bekleyenler gelin beraber bekleyelim:) Rabbim erli geçli her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah..

Amin K KayraninnAnnesii şuan adetin bittimiki 1 gün mü sürdü? Normal değil aslında inşallah bi rahatsızlığın yoktur....yaş kaç ne zamandır deniyorsun?
Canim pazardesi adet gunumdu zaten normalinden farkli olarak damarim kesilmiste kan fiskiriyomus gibi oldu kanamam. Aksamustu kesildi hala da yok. 8 aydir deniyorum canim. Faktor V ve pko var. Yumurta olusmuyordu 2 ay klomenden sonra kendiliginden olusmaya basladi.. dr kontrolunde devam ediyorum. Yarin kontrolum var sorcam bu durumu bakalim ne cikacak. 24 yasindayim tatlim

Canim pazardesi adet gunumdu zaten normalinden farkli olarak damarim kesilmiste kan fiskiriyomus gibi oldu kanamam. Aksamustu kesildi hala da yok. 8 aydir deniyorum canim. Faktor V ve pko var. Yumurta olusmuyordu 2 ay klomenden sonra kendiliginden olusmaya basladi.. dr kontrolunde devam ediyorum. Yarin kontrolum var sorcam bu durumu bakalim ne cikacak. 24 yasindayim tatlim

Ah canım ALLAH şifanı versin düzelir inşallah takma daha çok gençsin ben 29 yaşındayım 20 aylık evliyim bende 8 aydır istiyorum veren ALLAH ne zaman ol derse o zaman olacak inancın daim olsun hamileyken bile adet görenler var Allah herşeye Kadir.....

Ah canım ALLAH şifanı versin düzelir inşallah takma daha çok gençsin ben 29 yaşındayım 20 aylık evliyim bende 8 aydır istiyorum veren ALLAH ne zaman ol derse o zaman olacak inancın daim olsun hamileyken bile adet görenler var Allah herşeye Kadir.....
İnsallah Rabbim bekleyen herkese verecektir er ya da gec. Inancimizi da kaybedersek o zaman istemenin de manasi yok zaten. Sabirla dener ve bekleriz hepimizin yuzu gulecektir insallah:KK46:

BebisDelisi .!.:
İnsallah Rabbim bekleyen herkese verecektir er ya da gec. Inancimizi da kaybedersek o zaman istemenin de manasi yok zaten. Sabirla dener ve bekleriz hepimizin yuzu gulecektir insallah:KK46:

Kesinlikleee çok doğru :KK9: benim ablamın hamileliği 3 hafta sonra idrar testinde 2.çizgi göründü hemde silik
imkansız gibi görüyordu hemde
herşey şaşarda bi tek Rabbimizin işi şaşmaz...

Yarin kontrolum var ve 1gunluk kanamadan sonra hala temizim. Dua edin nolur insallah bebis habercisidir ya da en azindan hastalikla ilgili iyi birseylerdir.. cok stresliyim uyuyamiyorum bile:KK35:

Sıkma canını herşey olacağına varır ALLAH a sığın namazlardan sonra bol dua et özellikle gece herkes uyurken ve sabah namazından sonra dualar daha çok makbulmüş... Allah gönlüne göre hayırlısını versin hadi kapa gözlerini uyu hayırlı geceler tatlım :KK15:

Yarin kontrolum var ve 1gunluk kanamadan sonra hala temizim. Dua edin nolur insallah bebis habercisidir ya da en azindan hastalikla ilgili iyi birseylerdir.. cok stresliyim uyuyamiyorum bile:KK35:

Ben de bu ay benzer bir durum yaşadım. Kesin hamileyim diyordum kendi kendime ama olmadı. Normalde 6-7 gün olurum ve dolu dolu. Bu defa 3 gün sürdü ve çok çok azdı. ama inanılmaz krapmlar girdi karnıma. birkaç gün sonra tekrar test yapacağım.
ama inşallah seninki bebiş habercisidir :) güzel haberlerini bekliyoruz

Back