Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine 5+4 haftası vardır heralde kuzu kontrol çizgisine gelmiş diyorsun.. ❤ inşallah sıkıntısız bir gebelik geçirelim amiinn dedim öyle olduu:)
Bir önceki adete göre bakarsak 5+3 olur, sat; 7 Haziran’dı. Ama geç tutundu ya geriden geliyordur diye bilmiyorum dedim. 24 Temmuz’da öğreniriz umarım

Bende de durum böyle işte, o belirtilerin olmamasi da can sıkıyor aslinda, hatta bi kussam yaaa falan derken sonra da tovbeeee derken bulabilirsin kendini :)))
Benim bikaç gündür hiç bi şikayetim yoktu. Görsen nasıl mutsuzum, ne felaket senaryoları. Dün hem midem bulandı hem de memelerde baayaa bi hassasiyet ağrı oldu. Nasıl sevindim görmeniz lazım, kendi kendime gülüyodum
Kafalar gidik

Cok sagol canim, cok duygulandim ve cok sevindim kuzenin için, insAllah hepimiz mutlu sona ulaşırız evlatlarimizla
Senin daha basit kontrol sürecin olur umarım.. ama ne kadar zor olursa olsun, anne iç güdüleri ile o kadar uyuyorsun ki söylenenlere, kendi iradene kendin şaşırıyorsun. Şimdilik Çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz..

Aynen bende oyleyim, surekli elim memitolarimda, hayir biri görse sapık herhalde diyecek :))
Dün bi icim kalkti, saniyelik bir şey, bugun onu bekliyorum 4 gözle, kalk artik midem kalkkkkk

Bende de durum böyle işte, o belirtilerin olmamasi da can sıkıyor aslinda, hatta bi kussam yaaa falan derken sonra da tovbeeee derken bulabilirsin kendini :)))
Evet ya insan hissetmek istiyor sonuçta. Şu an şikayetler hissederek hamilelik anlaşılabiliyor bunları aramak ve istemek de normal.

Benim de bugün göğüslerde bişi yok çok acıyorlardı önceden , bebeğe bişey mi oldu acaba? Canım çok sıkkın...

Benim ilk 6 hafta çok ağrıyodu göğüslerim. Son haftalarda hafifledi ağrısı. Hatta artık üzerine de yatabiliyorum.

Sadece 7. Haftada yani büyümenin en hızlı olduğu haftada hafif araba tutması hissi ve kasıkta ağrılar yaşamıştım, şimdi o da kalmadı.

Hiçbir şey hissetmemek de değişimler yaşamak da çok normal. Doktorum yüzde 20lik şanslı gebelerdensin diyo. Anneme çekmişim. Endişelenme hiç. Her bünye farklı.

Düşündüğün gibi kötü bir şey olsa vücut yine hamilelik etkilerini yaşamaya devam ediyor zaten hormonlar haftalar sonra düşüşe geçene dek. Bi süre sonra o memeler tekrar şişecek ve ağrıyacak zaten. Sıkma canını :)

Benim de bugün göğüslerde bişi yok çok acıyorlardı önceden , bebeğe bişey mi oldu acaba? Canım çok sıkkın...
Bence göğüs hassasiyeti kayboldu diye bebeğe bir şey olacak değil. Nasıl ki şikayetler bir anda başlıyorsa, bir anda da kaybolabilir.. hareketlerini hissedene kadar belirtilerden anlamaya çalışıyorsun varlığını, haklısın. Ama belirti kaybolması çoğunlukla sadece hamilelikteki değişkenlikle alakalı bence.

Üzülme kız kalan sağlar bizimdir, kahramandır, adeta bir 15 Temmuz destanıdır :))

İkizlerini 5 yıl arayla doğuracaksın. Her şey çok güzel güzel olacak.

Bende dün kahvaltıda yumurta yedim ama nasıl zor yutuyorum masadan kalkar kalmaz istifra ettim ay bi kötü oldum bütün gün halsizlik iştahsızlık canım hiç bişey yemek istemiyor göğüs ağrım yok ama dolgun benimde Çarşamba kontrol var bakalım allah hepimize kolaylık versin

Şikayet olsa bir dert olmasa bir dert.. ama ne olursa olsun bunlar tatlı telaşlar :) troid hormonların bir daha ne zaman bakılacak canım ? En son normale gelmişti ama takibe devam edecekler değil mi?

Şikayet olsa bir dert olmasa bir dert.. ama ne olursa olsun bunlar tatlı telaşlar :) troid hormonların bir daha ne zaman bakılacak canım ? En son normale gelmişti ama takibe devam edecekler değil mi?
Sorma ya olsun diyorum buna şükür hasretiz bu günlere :) en son 9 Temmuz’da aile hekimliğinde baktırdım 1.40 çıkmış çok şükür normal gidiyor endokrinde bu hafta kontrol var bide orda baktıracağım

Kuaföre gidiyoruz kuzunun saçlarını kestircez benimki de kötü lakin kestirmeyi boyatmayı düşünmüyorum 4 ay bitsin bitkisel boyarız dedi ama yapmam sanırım. Siz ne düşünüyosunuz?
Benim beyazlar bayağı uzadı sadece en tepeye loreal in sprey var yıkanınca çıkan onu sıkuyorum allah kısmet ederse 3 ay bitince de en az kimyasal olan doğal bi boyayla da boyatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…