Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin bacılarım. savaşan 4 bebem de gelişimini durdurmuş elimde sadece dondurulmuş iki 5 gün bebelerim var bunada bin şükür ama o diger gariplerime de cok üzüldümmmmm insallah iki bebem de ayri zamanlar da bana evlat olur öyle de oldu amin diyorum

Deniss sen ne zaman gideceksin, randevu ne zaman, koyulaşmayı takip ediyormusun
Ben 24 Temmuz’da gideceğim canım. evet en son bu sabah yaptım. Kontrol çizgisi kadar koyulaştı. Hafta sonuna doğru belki bir daha yaparım ama şu an yolunda gibi her şey..
senin kontrolün ne zaman canım.

Erken tabi kuzumm hissiyatı sordu maviş o da kendi hissiyatını söylemiş..❤ ama kesedeki yerine göre kese şekline göre daha ileriki haftalarda nuba göre falan tahminlerde bulunuyorlar kuzum:)
Ben de dedim, kız erkek nasıl biliyorlar, konuyu anlamamışım meğer :) O yöntemi burada başlıklarda gördüm ama hiç bilmiyorum. Normalde ultrasonda kaç haftadan sonra belli oluyor canım

Evet canım önemli olan eksi bilmem kaçlarda donarak annesine kavuşmayı bekleyen bebelerinin sana evlat olması.. bir dahaki ay heyecanla transferini bekleyeceğiz.. her şey çok güzel olacak :)

İnsallah canım hiç üzülme ikisi yeter sana biri kız biri erkek olursada çok mükemmel olur. Rabbim kavustursun insallah

Kızlar aranızdan biriniz resmi at demiş ama testin resmini ben atamıyorum resim kaçkez denedim olmuyor. Mesajların arasında bulamadım kimin yazdığını.
Dosya ekleye tıkladıktan sonra resmi seçip yüklenene kadar beklemen gerekiyor. %100 olduktan sonra paylaşacaksın. Beklemezsen göndermez. Neden olmuyo acaba ki dene bakalım

demek ki sırasıyla evlat olmalarını yazmıs mevlam canım, inşallah her ikisine de sırası geldıkce saglıkla annelık yaparsın kuzum

1 hafta sadece folic asit oda demirli folic maltofer fol kullandım, başka birşey kullanmadım. Prowomen dün aldım bugün başlayacam ona bakalım. Bende yine gecikir diye tatile çıktım boşa çıkmışım artık kızla baba denizin keyfini çıkarır bende bakarım

folıc asıt ben de kullanıyorum ama basından berı de kullanıyodum zaten o etkılememıs demek

Ben de dedim, kız erkek nasıl biliyorlar, konuyu anlamamışım meğer :) O yöntemi burada başlıklarda gördüm ama hiç bilmiyorum. Normalde ultrasonda kaç haftadan sonra belli oluyor canım
12 haftadan sonra anlaşılır olabilir kuzum.. kızımda 12 haftada 100/1500 kız dedi mesela:)

Niyeymiş o neden girmiyeceksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…