- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.801
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatleTeşekkür ederim aminnn, evet cumartesi transfer gerçekleşti☺inşallah hepimiz güzel haberlerle burayı şenlendiririz
mesajları yenı okuyorum ılerısını daha okumadım ama bunu okurken sımdı ben de agladım hadı guzel haberler ınsallahh
Ben 24 Temmuz’da gideceğim canım. evet en son bu sabah yaptım. Kontrol çizgisi kadar koyulaştı. Hafta sonuna doğru belki bir daha yaparım ama şu an yolunda gibi her şey..Deniss sen ne zaman gideceksin, randevu ne zaman, koyulaşmayı takip ediyormusun
Ben de dedim, kız erkek nasıl biliyorlar, konuyu anlamamışım meğer :) O yöntemi burada başlıklarda gördüm ama hiç bilmiyorum. Normalde ultrasonda kaç haftadan sonra belli oluyor canımErken tabi kuzumm hissiyatı sordu maviş o da kendi hissiyatını söylemiş..❤ ama kesedeki yerine göre kese şekline göre daha ileriki haftalarda nuba göre falan tahminlerde bulunuyorlar kuzum:)
Sayı rüya gibi, o nedenle rüyada kalsın.. ama bebek haberi hızlıca gelsin :)Kızlar ben bu rüyalarda cıtayı astım rüyamda dördüz bebeklerim oluyor dördü de erkek bu ruyaların sonu nereye gidecek acaba
Evet canım önemli olan eksi bilmem kaçlarda donarak annesine kavuşmayı bekleyen bebelerinin sana evlat olması.. bir dahaki ay heyecanla transferini bekleyeceğiz.. her şey çok güzel olacak :)gunaydin bacılarım. savaşan 4 bebem de gelişimini durdurmuşelimde sadece dondurulmuş iki 5 gün bebelerim var bunada bin şükür ama o diger gariplerime de cok üzüldümmmmm insallah iki bebem de ayri zamanlar da bana evlat olur öyle de oldu amin diyorum
İnşâllah ya ben hep ruyalarımda ikiz bebek görürdüm biri erkek biri kız ama bu sefer bans nolduysa bebek bebek dıye transa mı gectım neSayı rüya gibi, o nedenle rüyada kalsın.. ama bebek haberi hızlıca gelsin :)
İnsallah canım hiç üzülme ikisi yeter sana biri kız biri erkek olursada çok mükemmel olur. Rabbim kavustursun insallahgunaydin bacılarım. savaşan 4 bebem de gelişimini durdurmuşelimde sadece dondurulmuş iki 5 gün bebelerim var bunada bin şükür ama o diger gariplerime de cok üzüldümmmmm insallah iki bebem de ayri zamanlar da bana evlat olur öyle de oldu amin diyorum
Dosya ekleye tıkladıktan sonra resmi seçip yüklenene kadar beklemen gerekiyor. %100 olduktan sonra paylaşacaksın. Beklemezsen göndermez. Neden olmuyo acaba ki dene bakalımKızlar aranızdan biriniz resmi at demiş ama testin resmini ben atamıyorum resim kaçkez denedim olmuyor. Mesajların arasında bulamadım kimin yazdığını.
gunaydin bacılarım. savaşan 4 bebem de gelişimini durdurmuşelimde sadece dondurulmuş iki 5 gün bebelerim var bunada bin şükür ama o diger gariplerime de cok üzüldümmmmm insallah iki bebem de ayri zamanlar da bana evlat olur öyle de oldu amin diyorum
1 hafta sadece folic asit oda demirli folic maltofer fol kullandım, başka birşey kullanmadım. Prowomen dün aldım bugün başlayacam ona bakalım. Bende yine gecikir diye tatile çıktım boşa çıkmışım artık kızla baba denizin keyfini çıkarır bende bakarım
12 haftadan sonra anlaşılır olabilir kuzum.. kızımda 12 haftada 100/1500 kız dedi mesela:)Ben de dedim, kız erkek nasıl biliyorlar, konuyu anlamamışım meğer :) O yöntemi burada başlıklarda gördüm ama hiç bilmiyorum. Normalde ultrasonda kaç haftadan sonra belli oluyor canım
Niyeymiş o neden girmiyeceksin ?1 hafta sadece folic asit oda demirli folic maltofer fol kullandım, başka birşey kullanmadım. Prowomen dün aldım bugün başlayacam ona bakalım. Bende yine gecikir diye tatile çıktım boşa çıkmışım artık kızla baba denizin keyfini çıkarır bende bakarım
Regl oldum cnm hesaplar tutmadıNiyeymiş o neden girmiyeceksin ?
Özgürcan atacak resmi ben yine beceremedimmDosya ekleye tıkladıktan sonra resmi seçip yüklenene kadar beklemen gerekiyor. %100 olduktan sonra paylaşacaksın. Beklemezsen göndermez. Neden olmuyo acaba ki dene bakalım
Onu biliyorum da tampon denen icat işe yarıyor canım.. hiç eziyet çekmene gerek yok tatilin keyfini çıkar.Regl oldum cnm hesaplar tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?