- Konu Sahibi panic_attack
- #9.761
Amin inşallah sagolasın hepimizin nasip etsin inşallahgözün aydin rabbim kucağına almayi da nasip etsin sen de tamamsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah sagolasın hepimizin nasip etsin inşallahgözün aydin rabbim kucağına almayi da nasip etsin sen de tamamsın
Sagolasın amin inşallah. Normal gebelik testi yapmıştım. Salıya netleşecek insallah5 üstü hamilelik şüphesi deniyor zAten yeter ki düzenli bir şekilde artsın değerin. Erken gebelik testi yaptıysan çok hassas oldukları için silik çizgi ile erken öğrenmen normal. Salı günü güzel haberlerini bekliyoruz canım
Sagolasın amin inşallah salı günü tam sevineceğim insallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahAminnn, inşallah güzel haberlerle dönceksiniz, dualarımız seninle
Yumurtlama anlık bişeydir. Ama sperm ömrü ortalama 3 gün olduğundan ve yumurta ortalama 12-24 saat yaşadığından, yumurtlama dönemi 4 gün sürer diyebiliriz. Yumurtlama olmadan hemen önceki saatler en verimli zamanlar.Slm kızlar size bi soru sormak istiyorum bi kişide yumurtlama kaç gün sürer
gec saatlere kadar calisip sabah erken giden bir kocadan bana yardım da gelmez ki. nasibim de varsa basim gozum üstüne ama iki bebeye tek basina yasadigim bir ulkede bakarim demek yürek ister korkarım diyemiyorumBen olsam çift transfer ettirirdim diyeceğim de.. ben olarak sözümü dinleyen kim, daha kendime yaptıramıyorum çift :) ama ikisinin tutma ihtimalini de düşünmek lazım.. ikiz annesi olurum ben demelisin bir yerde..
Hayır kayseri acıbademdeydi.Elde hiç embriyo kalmadı iki tedavimde de.sonra ben kendisine msj attım hemen dönüş yaptı sağolsun.tüp bebek ilaçları bazı bünyelere yaramıyor yumurtayı kalitesizleştiriyor dedi o yüzden gel ilaçsız yapalım dedi.Ben diğer tedavimden yeni çıktım sayılır o yüzden dinlenmedeyim şu an.diğer tedavilerimde gonal f merional ve cetredide falan kullandımÖnceki denemelerinde mi aret hocadaydı. Ne ilaçlar kullandın diğerlerinde.
Benim 1 mayıstaki transferde 5. Güne giden 2. Embriyoyu doktor transfer etmeyip ikinci bir şans olur diyerek dondurmaya karar vermişti hatırlarsan. O embriyo ile bu transferde pozitif aldım. Her ne kadar cevabı bilemesek de bir ara düşünmüştüm o ay ikisi transfer edilse sonuç ne olacaktı diye. Belki doktor çok doğru bir karar verdi sonuçta taze transfer yapmadı bu sayede.. Sonuçta çok da önemli değil, geç olsun sonu güzel olsun diyorum :)
Hayır kayseri acıbademdeydi.Elde hiç embriyo kalmadı iki tedavimde de.sonra ben kendisine msj attım hemen dönüş yaptı sağolsun.tüp bebek ilaçları bazı bünyelere yaramıyor yumurtayı kalitesizleştiriyor dedi o yüzden gel ilaçsız yapalım dedi.Ben diğer tedavimden yeni çıktım sayılır o yüzden dinlenmedeyim şu an.diğer tedavilerimde gonal f merional ve cetredide falan kullandım
gec saatlere kadar calisip sabah erken giden bir kocadan bana yardım da gelmez ki. nasibim de varsa basim gozum üstüne ama iki bebeye tek basina yasadigim bir ulkede bakarim demek yürek ister korkarım diyemiyorum
peki ben illa bir dersem ne olur ?Müstecep Bey bugün dondurulan o 2 taneyi de transfer edelim diyecek bence :)
peki ben illa bir dersem ne olur ?
peki ben illa bir dersem ne olur ?
Hımm anladım benim adetlerim düzensiz oluyor ve 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve hep pozitif çıkıyor demek bundanmış anladım çok teşekkürlerYumurtlama anlık bişeydir. Ama sperm ömrü ortalama 3 gün olduğundan ve yumurta ortalama 12-24 saat yaşadığından, yumurtlama dönemi 4 gün sürer diyebiliriz. Yumurtlama olmadan hemen önceki saatler en verimli zamanlar.
Bütün arkadaşlarımı çifter çifter gönderdi
Hatta hep tek kız isterken şu an iki erkek bekleyen arkadaşıma ikisinin de tutmasına şaşırdım açıkçası demiş. Bi tane iyi kalite bi tane orta kalite koymuş sanırım. İki iyi kalite olsaydı şaşırmazdı mantıken :))
Bir diğer arkadaşımı da iki kızla gönderdi.
nasil yani ya ozaman ikisi mecbur çözülecek oyle mi? ama hic bana ikiz istermisin diye sormadi iki transferden de bahsetmedi. acabasi ikisi ayni tupe neden giriyor neye göre ? ödümü iligimi kopardin.1 olur. Yani aynı zımbırtıda değillerdir inşallah. Değillerdir sanmıyom.
nasil yani ya ozaman ikisi mecbur çözülecek oyle mi? ama hic bana ikiz istermisin diye sormadi iki transferden de bahsetmedi. acabasi ikisi ayni tupe neden giriyor neye göre ? ödümü iligimi kopardin.
neyi merak ettim bu 5 sinci gun embriyolarin icerde bolunme tekten ikiz olma ihtimali varmi ?
Hadi ya geçmiş olsun, en kolay ve çözüm olacak yoldan iyileşirsin umarım.