• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gec saatlere kadar calisip sabah erken giden bir kocadan bana yardım da gelmez ki. nasibim de varsa basim gozum üstüne ama iki bebeye tek basina yasadigim bir ulkede bakarim demek yürek ister korkarım diyemiyorum 😅
Bakalım doktorun ne diyecek.. o seni en doğru şekilde yönlendirecektir zAten.. ne olursa olsun, güzelce tutunup sana bebek olsun kalitesi göz kamaştıran embriyon.

Sagolasın amin inşallah. Normal gebelik testi yapmıştım. Salıya netleşecek insallah 😘 🙏
O kadar hassas normal gebelik testi mi varmış, şaştım da kaldım.. neyse bir şekilde tünelin sonunda bir ışık göründü yarın güzel haberi alırız umarım

İyi ki öyle bi karar vermiş. Hem Coraspin, hem dinlenmiş rahim, hem eksileri görmüş bebe. Bence tüm bunların etkisi sana pozitif olarak döndü kuzum. Şans olduğunu düşünmüyorum :)

Sana daha önceki taze transferlerin birinde 2 tane birden transfer edildiği olmuştu di mi? İlk transferinde? Yanlış mı hatırlıyorum?
Bence de tutunmasında etkili olan bu faktörler oldu. dondurma çözülme sürecine dayanması da oldukça önemli galiba. Dışarıda başına gelecek her zorluğu aşmış oluyor böylece embriyo.. corasprin hala içiyorum.
yok bana her zaman bir tane transfer edildi.İlk tedavide zAten 1 tane 5. Gün embriyosu vardı. İkincide ufak bir kararsızlık oldu, çünkü kendi doktorum ve embriyolog 2 embriyoyu 5. Güne götürüp 2 taneyi 2. Gün dondurmuştu. ama yine tek transfer edildi. Ben de transfer etmeyeceklerse neden 2 tane gitti 5. Güne diyordum işte.. ama onlar 2 embriyo ile ikiz gebelik ihtimalini yüksek görüyorlardı. taze transferlerde bırak hamileliği hamilelik şüphesi bile yaşamadım. 8. Gün ilk kanı verdim 9. Gün lekelenmeler başladı sonra ilaçlar kesilince adete döndü :)

nasil yani ya ozaman ikisi mecbur çözülecek oyle mi? ama hic bana ikiz istermisin diye sormadi iki transferden de bahsetmedi. acabasi ikisi ayni tupe neden giriyor neye göre ? 😅 ödümü iligimi kopardin.

neyi merak ettim bu 5 sinci gun embriyolarin icerde bolunme tekten ikiz olma ihtimali varmi ?
Tek yumurta ikizini soruyorsan o her hamilelikte olma ihtimali olan bir şey.. bir yanlış bölünme şekli..nadir görünüyor.. birbirinin hemen hemen ayni 2 beben oluyor o zaman :)

Düşük de olsa var. Okudum burda birkaç vaka :)

Transfer aşamasına gelmeden kaç tane koyalım mevzusu geçmez ki.
Ayrı ayrı dondurulmuştur onlar yaa. Kesinlikle ikiz istemiyorsam diğeri niye ziyan olsun. Çok saçma olur. İki farklı kalitede olsa aynı yerde dondurulsa anlarım.
Ya aynı anda dondursalar bile tekrar çözülünce dondurulmuyor mu? Genetiğe giden 5. Gün embriyoları çözülüyor örnek alınıp transfer edilmeyecek olanlar yeniden dondurulmuyor mu mesela..

Kızlarrrrr öğleden sonra arayıp yarın 11.30 da hastaneye çağırdılar, muhtemelen 12.15 gibi transfer olurmuş :rolleyes: Hal böyle olunca planlar değişti, şimdi yoldayız, bu gece görümcelerde kalıp sabah 9da İstanbul’a yola çıkıcaz nasipse..inşallahherşey yolunda gider sağlıkla Yavruları alır döneriz:dua: trafik çok fena, 3 ayrı kaza vardı kuyruk uzadı derken yolda durup yaparım bi şekilde diyodum iğneyle jeli ama olmazsa saatini yarım saat- 1 saat geçerse sıkıntı olur mu ki?

yolun acık olsun canım, ınsallah hayırlısı ıle gerceklesmıstır transferın ve kolaylıkla tutunur yavrun, allah guzel haberlerını okumayı nasıp etsın bıze de

Dur yaaa bune psikolaji küstüm oynamıyorum havaları...aaaaa çok kızdım dur daha ne menepozu falan.. hemen silkelenip kendine geliyorsun.. sağlıklısın bu ay olmadı öbür ay oda olmadı sonraki ay...

off ya merkur retrosundanmıs kovdum gıttı o kara bulutları, hem de kür mür yok bundan sonra karar aldım boyle devam edıcem yoluma :)

yokk hic konusmadik😅 esim 2 transfer istiyor hastane ikizleri gordu bayildi gunlerdir onlari soyluyor cok tatlılardi keske bizim de olsa diyip duruyor. ben korkuyorum oldu ki rabbim nasip etti tek başıma nasil yaparım diyorum, sonra ya pisman olursam bir sefer de iki sans diyorum biri tutmazsa belki biri tutar. yarın ola hayrolsun yarin ki haberlere gore iyi haberler yeterli sayida bebem olursa iki düşünüyorum galiba😅

iki iyidir ya ilk başlarda bakarken belki zorlnırsın ama sonta bı bakıcaksın ıkısı aynı anda krese gıdecek okula baslayacak ıkı tane yavrun olacak yanında hazır buyumus ne guzel, basları ve beklemesı korkutur sadece ama yaparsın bakarsın korkma yeterkı saglıkla tutunusnlar ve dogsunlar

kartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.

kalbim güm güm kac saat tel bekledim 😅
kalqn 8 bebem den iki tanesi gelisimisini durdurmuş.
kalan 6 dan 4 tanesinin 2 si ataga gecmis
diger 2 sinden hareket bekliyorlarmis yani 4 tane yarina 6 ci güne kadar gitmeleri beklenicek.

2 tane 1 kalite blastokis taransfer asamainda dondurulmus bugun.

özetle savasan 4 embriyo var 4 cu gun embriyosu kivamindalar 2si umutlu hareket baslatmis diger 2 sinden de bekliyoruz yarina giden olursa 6 ci gun dondurulcaklar

2 altin dondurulmus civcivim var🙏🏼🧿

teli kapadiktan sonra epeyce bi agladim hem sevindim hem üzüldüm ve sabahtan beri haber beklemenin sitresiyle icimi bosalttim kocada agladi çünkü haberin gecikmesi beni cok korkuttu . annem ablam kardesim onlarda bizimle agladi anlayacaginiz hep beraber sevinçten sarila sarila agladik cok şükür bugüne. savasan bebelerim de insallah kazanirlar. 🙏🏼

mesajları yenı okuyorum ılerısını daha okumadım ama bunu okurken sımdı ben de agladım hadı guzel haberler ınsallahh

yolun acık olsun canım, ınsallah hayırlısı ıle gerceklesmıstır transferın ve kolaylıkla tutunur yavrun, allah guzel haberlerını okumayı nasıp etsın bıze de
Teşekkür ederim aminnn, evet cumartesi transfer gerçekleşti☺️inşallah hepimiz güzel haberlerle burayı şenlendiririz🙏🏻🙏🏻🙏🏻:KK200:

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım test yapıldı. 11 temmuzda 2.2 kiydi beta şimdi 7.6 artış var ama salı günü tekrar gidecegim. Kasıklarım da bıçak kesiği gibi agrı var. Yerlesiyordur insallah. Salı günü tam net olacak insallah dualarınız için hepinizden Allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

maşallah canım hadı ınsallah artıs saglıkla devam eder, cok sevındım

Cinsiyet için daha erken değil mi kuzum. Neye göre tahmin yapıyorlar şu an
Erken tabi kuzumm hissiyatı sordu maviş o da kendi hissiyatını söylemiş..❤ ama kesedeki yerine göre kese şekline göre daha ileriki haftalarda nuba göre falan tahminlerde bulunuyorlar kuzum:)

Back