- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi panic_attack
- #9.781
Senin hissiyatın ne kuzum, ben oğlun olacak diyorum ve susuyorumTekmiş yahu umutlanmıştımm az da olsaa
Amin kuzum sağol senin de haberini alalım en yakın zamandaa amiinn❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin hissiyatın ne kuzum, ben oğlun olacak diyorum ve susuyorumTekmiş yahu umutlanmıştımm az da olsaa
Amin kuzum sağol senin de haberini alalım en yakın zamandaa amiinn❤
mavitosbik07 canim cok cok geçmiş olsun insallah suan daha iyisindir
Kız gibi yine ama bilemeyiz tabi kuzuum❤Senin hissiyatın ne kuzum, ben oğlun olacak diyorum ve susuyorum
Bakalım doktorun ne diyecek.. o seni en doğru şekilde yönlendirecektir zAten.. ne olursa olsun, güzelce tutunup sana bebek olsun kalitesi göz kamaştıran embriyon.gec saatlere kadar calisip sabah erken giden bir kocadan bana yardım da gelmez ki. nasibim de varsa basim gozum üstüne ama iki bebeye tek basina yasadigim bir ulkede bakarim demek yürek ister korkarım diyemiyorum
O kadar hassas normal gebelik testi mi varmış, şaştım da kaldım.. neyse bir şekilde tünelin sonunda bir ışık göründü yarın güzel haberi alırız umarımSagolasın amin inşallah. Normal gebelik testi yapmıştım. Salıya netleşecek insallah
Bence de tutunmasında etkili olan bu faktörler oldu. dondurma çözülme sürecine dayanması da oldukça önemli galiba. Dışarıda başına gelecek her zorluğu aşmış oluyor böylece embriyo.. corasprin hala içiyorum.İyi ki öyle bi karar vermiş. Hem Coraspin, hem dinlenmiş rahim, hem eksileri görmüş bebe. Bence tüm bunların etkisi sana pozitif olarak döndü kuzum. Şans olduğunu düşünmüyorum :)
Sana daha önceki taze transferlerin birinde 2 tane birden transfer edildiği olmuştu di mi? İlk transferinde? Yanlış mı hatırlıyorum?
Tek yumurta ikizini soruyorsan o her hamilelikte olma ihtimali olan bir şey.. bir yanlış bölünme şekli..nadir görünüyor.. birbirinin hemen hemen ayni 2 beben oluyor o zaman :)nasil yani ya ozaman ikisi mecbur çözülecek oyle mi? ama hic bana ikiz istermisin diye sormadi iki transferden de bahsetmedi. acabasi ikisi ayni tupe neden giriyor neye göre ? ödümü iligimi kopardin.
neyi merak ettim bu 5 sinci gun embriyolarin icerde bolunme tekten ikiz olma ihtimali varmi ?
CanımBata 2 gün kala kırmızı kart gördüm. flx77 benimde 2 gün erken oldu. 2 ay boyunca 20 gün gecikti yeni kendine geldi sanırım
Ya aynı anda dondursalar bile tekrar çözülünce dondurulmuyor mu? Genetiğe giden 5. Gün embriyoları çözülüyor örnek alınıp transfer edilmeyecek olanlar yeniden dondurulmuyor mu mesela..Düşük de olsa var. Okudum burda birkaç vaka :)
Transfer aşamasına gelmeden kaç tane koyalım mevzusu geçmez ki.
Ayrı ayrı dondurulmuştur onlar yaa. Kesinlikle ikiz istemiyorsam diğeri niye ziyan olsun. Çok saçma olur. İki farklı kalitede olsa aynı yerde dondurulsa anlarım.
Teşekkürler canım, senin de güzel haberini almamız yakındır umarım..Amin canım. Senin de güzel haberin gelmiş ne güzel Sağlıkla gelsin insallah
Cinsiyet için daha erken değil mi kuzum. Neye göre tahmin yapıyorlar şu anKız gibi yine ama bilemeyiz tabi kuzuum❤
Bata 2 gün kala kırmızı kart gördüm. flx77 benimde 2 gün erken oldu. 2 ay boyunca 20 gün gecikti yeni kendine geldi sanırım
Deniss sen ne zaman gideceksin, randevu ne zaman, koyulaşmayı takip ediyormusunTeşekkürler canım, senin de güzel haberini almamız yakındır umarım..
Kızlarrrrr öğleden sonra arayıp yarın 11.30 da hastaneye çağırdılar, muhtemelen 12.15 gibi transfer olurmuş Hal böyle olunca planlar değişti, şimdi yoldayız, bu gece görümcelerde kalıp sabah 9da İstanbul’a yola çıkıcaz nasipse..inşallahherşey yolunda gider sağlıkla Yavruları alır döneriz trafik çok fena, 3 ayrı kaza vardı kuyruk uzadı derken yolda durup yaparım bi şekilde diyodum iğneyle jeli ama olmazsa saatini yarım saat- 1 saat geçerse sıkıntı olur mu ki?
Dur yaaa bune psikolaji küstüm oynamıyorum havaları...aaaaa çok kızdım dur daha ne menepozu falan.. hemen silkelenip kendine geliyorsun.. sağlıklısın bu ay olmadı öbür ay oda olmadı sonraki ay...
yokk hic konusmadik esim 2 transfer istiyor hastane ikizleri gordu bayildi gunlerdir onlari soyluyor cok tatlılardi keske bizim de olsa diyip duruyor. ben korkuyorum oldu ki rabbim nasip etti tek başıma nasil yaparım diyorum, sonra ya pisman olursam bir sefer de iki sans diyorum biri tutmazsa belki biri tutar. yarın ola hayrolsun yarin ki haberlere gore iyi haberler yeterli sayida bebem olursa iki düşünüyorum galiba
kartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.
kalbim güm güm kac saat tel bekledim
kalqn 8 bebem den iki tanesi gelisimisini durdurmuş.
kalan 6 dan 4 tanesinin 2 si ataga gecmis
diger 2 sinden hareket bekliyorlarmis yani 4 tane yarina 6 ci güne kadar gitmeleri beklenicek.
2 tane 1 kalite blastokis taransfer asamainda dondurulmus bugun.
özetle savasan 4 embriyo var 4 cu gun embriyosu kivamindalar 2si umutlu hareket baslatmis diger 2 sinden de bekliyoruz yarina giden olursa 6 ci gun dondurulcaklar
2 altin dondurulmus civcivim var
teli kapadiktan sonra epeyce bi agladim hem sevindim hem üzüldüm ve sabahtan beri haber beklemenin sitresiyle icimi bosalttim kocada agladi çünkü haberin gecikmesi beni cok korkuttu . annem ablam kardesim onlarda bizimle agladi anlayacaginiz hep beraber sevinçten sarila sarila agladik cok şükür bugüne. savasan bebelerim de insallah kazanirlar.
simdi kizlar diyelim ki 2 tane dondurulmusum kaldi elimde ne yapmaliyim tek transfer mi ciftmi panic_attack iki mi diyosun tarasfer der ?
Teşekkür ederim aminnn, evet cumartesi transfer gerçekleştiinşallah hepimiz güzel haberlerle burayı şenlendiririzyolun acık olsun canım, ınsallah hayırlısı ıle gerceklesmıstır transferın ve kolaylıkla tutunur yavrun, allah guzel haberlerını okumayı nasıp etsın bıze de
Kızlar mesajlarınızı okuyamadım test yapıldı. 11 temmuzda 2.2 kiydi beta şimdi 7.6 artış var ama salı günü tekrar gidecegim. Kasıklarım da bıçak kesiği gibi agrı var. Yerlesiyordur insallah. Salı günü tam net olacak insallah dualarınız için hepinizden Allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Erken tabi kuzumm hissiyatı sordu maviş o da kendi hissiyatını söylemiş..❤ ama kesedeki yerine göre kese şekline göre daha ileriki haftalarda nuba göre falan tahminlerde bulunuyorlar kuzum:)Cinsiyet için daha erken değil mi kuzum. Neye göre tahmin yapıyorlar şu an
İnsallah sagolasın canım teşekkür ederim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah saglık sıhatlemaşallah canım hadı ınsallah artıs saglıkla devam eder, cok sevındım