Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
simdi kizlar diyelim ki 2 tane dondurulmusum kaldi elimde ne yapmaliyim tek transfer mi ciftmi panic_attack iki mi diyosun tarasfer der ?
Armincim bazen ikisi aynı tank da donduruluyor,ikisini de transfer ediyorlar bide biraz bu işi doktora bırakmak gerektiğini anladım

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım test yapıldı. 11 temmuzda 2.2 kiydi beta şimdi 7.6 artış var ama salı günü tekrar gidecegim. Kasıklarım da bıçak kesiği gibi agrı var. Yerlesiyordur insallah. Salı günü tam net olacak insallah dualarınız için hepinizden Allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

Onlar savası kazanıp senin kahramanın olacak insallah

İnsallah hersey umdugundan daha iyi olur sende kavustursun kahramanınaaa insallah

Hormon ilaçları kullanmıyormu? Hangi vitaminleri verdi sana mahsuru yoksa ismini yazabilirmisin

Klomen kullandıracak sanırım. Iğne vermicem dedi.
Folbiol ve wm evolution vitaminin adı.

İnşaallah bu sefer olumlu olur bebişine kavuşursun

Inşallah canım, inşallah hepimiz kavuşuruz.

Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah.

Maşallah bebeler donmus ne güzel :) eğer ki 2 embriyo daha oluşursa 2 sini de transfer ettir. Bu kadar çektin iki bebe yakışır arkadaşıma.:)

Hâlâ mi ağlıyorsun mutluluk gözyaşları ne güzel:)

E Effective
Öyle mi canım. Senin tedavin de mi klomen ile tek yumurta ile mi oldu. Biraz anlatirmisin durumunu Amh vs rezerv azlığı mi vardı. Nasıl oldu sürecin @Beste78 bakarmisin. Aynı yontemmis, antalyadaydi galiba effektive arkadaşımızda belki doktoruna gidebilirsin. Biraz ara vermiştin ama düşünülebilir sanki.

Merhaba vitaminin adı nedir acaba?Ben de kendisine gideceğim inşallah.

Yukarda yazdim adını, siz ne zaman gidiyorsunuz. Sizde problem nedir.

Canim ya bugünkü silik testinin fotosunu atarmisin? 7.6 nasıl cıkmış merak ettim. Daha bayağı varmış gününe yükselecektir yavaş yavaş:)

simdi kizlar diyelim ki 2 tane dondurulmusum kaldi elimde ne yapmaliyim tek transfer mi ciftmi panic_attack iki mi diyosun tarasfer der ?

Sana bağlı kuzum o. En az 2 tane daha dondurulursa yarın ve İkiz bakabilceksen çift koydurabilirsin. 1.kalite ise tek koydururdum ben ama :) Cinsiyetleri bilmeyince ikiz cazip gelmiyo bana.

gözün aydin rabbim kucağına almayi da nasip etsin sen de tamamsın

Canım çok sevindim tebrik ederim.. kan testi ile kesinleştireceksin ve o zaman bir daha keyifle tebrik edeceğim :)

Bat 21 temmuz du daha erken ama insallah vardır. Bugun de dolabın en üstünden kavanoz indirdim insallah bisey olmaz
Hiç bir şey olmaz benim arkadaşım tüm gün trambolinde zıplamıştı hamile olduğundan haberi olmadığı için şimdi 3 yaşında oğlu var :) doğal yoldan hamile kalınca böyle şeyler oluyor normal olarak

Hadi bakalım ilk aşama yarın tamamlanacak ama şu an transfer edilecek embriyoların hazır bence. Öbürleri kardeş olur belki :)

Ben olsam çift transfer ettirirdim diyeceğim de.. ben olarak sözümü dinleyen kim, daha kendime yaptıramıyorum çift :) ama ikisinin tutma ihtimalini de düşünmek lazım.. ikiz annesi olurum ben demelisin bir yerde..

5 üstü hamilelik şüphesi deniyor zAten yeter ki düzenli bir şekilde artsın değerin. Erken gebelik testi yaptıysan çok hassas oldukları için silik çizgi ile erken öğrenmen normal. Salı günü güzel haberlerini bekliyoruz canım

Sana bağlı kuzum o. En az 2 tane daha dondurulursa yarın ve İkiz bakabilceksen çift koydurabilirsin. 1.kalite ise tek koydururdum ben ama :) Cinsiyetleri bilmeyince ikiz cazip gelmiyo bana.
Benim 1 mayıstaki transferde 5. Güne giden 2. Embriyoyu doktor transfer etmeyip ikinci bir şans olur diyerek dondurmaya karar vermişti hatırlarsan. O embriyo ile bu transferde pozitif aldım. Her ne kadar cevabı bilemesek de bir ara düşünmüştüm o ay ikisi transfer edilse sonuç ne olacaktı diye. Belki doktor çok doğru bir karar verdi sonuçta taze transfer yapmadı bu sayede.. Sonuçta çok da önemli değil, geç olsun sonu güzel olsun diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…