- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.541
Sağol canım inşallah ,hakkaten şaşırdım bende tahlillerin arasında görünce :)Yarınki kontrolün güzel geçecektir canım.. beta hcg hala bakılıyor mu yahu.. değer de değer ha :) kesin hamilesin
Yaaa süper maşallah diyelim İstanbul bebesineOzaman sen estrofemi bırakırsın ,bende bugün doktora sordum bırakayımmı diye yarın gel bi haftasını kontrol edelim ona göre bırakırsın dedi normalde haftaya gideceğim her hafta gidip görelim yaav ne güsel Aile hekimliğinde istenilen tahlilleri yaptırdım Dr beta hcg de bakmış 123 bin çıkmış
NE kadar keyfine düşkün olduğunu dışarıda geçirdiği 6 günden biliyoruz zaten.. ama içeride arı gibi çalıştı az dinleneyim benim de hakkım demiş olmalı..
iki aylık oldu ya, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum daha dün dondurulacaktı :)
Aa aynı değer aynı tarih hadi aynı günde doğuralımBenmde 830 ve benide salı günü çağırdılar hangi merkezde yaptırmıştn canım
Aa aynı değer aynı tarih hadi aynı günde doğuralımİstanbul tüp bebek merkezi aret kamar benim seninki hangisi
Aynen o korku herkeste oluyor olacakta biz ne düşünürsek düşünelim her şey olacağına varıyor o yüzden dua edip en iyisinin olacağına inanalımDiyarbakır bahçeci zeki akkum.ayy inşallah sağlıkla alalım kucağımıza çok korkuyorm bişey olacak diye
Zaten yaşı görünce bütün doktorlar yönlendiriyor. Normal deneme süreniz olmadi mi hiç peki. Bu başlıkta 38 likler hamile kalıyor sıra sende demek ki. Hadi inşallahYaştan dolayı acele etmem söylendi hep. 38 yaşındayım. Bir de miyom ameliyatları olunca yinelerse falan diye korkumuza, başlandı.. ama şu iğneler beni mahvetti, çok karamsarım sürekli ağlama halleri, ağrılardan, bi de psikolojik olarak heralde çok etkiledi, transfer günü nasıl olurum bilmiyorum, yarın karından iğneye geçmeyi düşünüyorum yoksa bu iki kalça da iptal, ağrıdan üstüne yatamıyorum döneniyorum, kasıyorum doğrulurken, zorluyo..transfer ve sonrasında nasıl yürüyüp hareket etceksem.. inşallah hamilelik Olursa Nasıl yapcam hep böyle mi olcak gibi düşünceler, kısaca çok kötü etkiledi beni..
Hayır adet tarihim 14 temmuzBu pike göre adet çoktan gelmiş olmuyor mu? Yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsun değil mi? Cumartesi günü bakalım randevun nasıl geçecek.. aret kamar içine sinerse hemen başlayacak mısın tüp bebeğe?
'Bir çocuğu tutamadım' ne demek kıııızBakalım gelmek için hangi ayı seçecek? Kalabalıklara karışmayı sevmiyor belli ki..
Kızım size bir tane lazım değil mi, bahçem var, yok efendim buralara geldiğime değsin, aman bulaşığa yardım ederler falan diye çifter çifter koyduracak göz var sendeTutacak bacım tutacak hatta ne diyorum birden fazla olabilir en azından 2 sene arayla falan
Yavrucum senin kaybettiğin kadar yumurta ile başlıyoruz biz içini rahat tut..kalan sayı gayet iyi.. umarım hepsi beşinci güne gider ama fire vermekten daha önemlisi sağlıklı embriyoların yaşama isteği.. bir transfer ettirdin ve bebeğini kucağına aldın diyelim geride 7 embriyo olması çok da önemli değil bence..
Aa aynı değer aynı tarih hadi aynı günde doğuralımİstanbul tüp bebek merkezi aret kamar benim seninki hangisi
senellaaaa senellaaa o zaman sende basliyosun tup bebeğe?bir adet sonra transfer ohs olsaydim soylerdi galiba. karnim balon gibiydi, opudan sonra eski haline döndü sanirim ohs de karin daha gergin sismi ne oluyo.
35 yaşında evlendim 2 yıl düşünmedik son yılda da 2 kere miyom ameliyatı olunca iyileşme süreçlerinde ve yasaklardan sonra kalan 2-3 ay kadar ancadır denemişliğimiz, aminnnn inşallah öyle olsun da 38likler kervanına ben de katılayımZaten yaşı görünce bütün doktorlar yönlendiriyor. Normal deneme süreniz olmadi mi hiç peki. Bu başlıkta 38 likler hamile kalıyor sıra sende demek ki. Hadi inşallah
Hayır adet tarihim 14 temmuz
Piki gördüğüm tarih 3 temmuz ona göre de 18 temmuz dedim bat Tarihine. Bakalım tahlillerime diğer doktorlar gibi cevap verecek mi nasıl tedavi planliycak ona göre değişecek.
Babasına çektiyse sıcakları ve kalabalıkları sevmiyor olabilir. Şimdi önümüzde hani ay var. Mart mi? Nisan mi? Koç mu olacak off çok zor burç inat mi inat
Orda birakmiyim diye koydurur mu koydurur. :)
Yani millet bir yumurtayla opuya gidiyor. Fazlasını bize dağıtır artık :) armin fazla embriyon varsa alabilir miyim :)
Hoşgeldin hemen ilgimi çektin. Hayırlı olsun. Cumartesi aret kamara gidecek biri olarak tavsiyelerin önerilerin var mi? Ve neden tüp bebeğe başvurdunuz? Yaş, problem vs. Nasıl bir tedavi uyguladı biraz anlatirmisin.
Bat 15 temmuzmu senin? Benimde 18 temmuz bakalımgüzel haberler alalım inşallah
kızlar günaydınkırmızı kart yedim, 30 haziranda ovuda pik gördüm ertesi gün çizgi gitti. cebımdekı uygulamalarda batım 15-16 temmuz gorunuyordu ama Allah bana nasılsa olmayacak barı bosuna umut vermeyeyım dıyerek kırmızı kartı battan 6 gun once gosterdı. adet gecıkmem zaman zaman olurdu ama bu kadar erken adet hıc olmamıstım. moralım cok bozuldu. panic_attack beni listeden kaldır kuzum, sanırım bos yere cabalıyorum en azından tablonun ıstatıstık oranını dusurmeyeyım, bundan sonra menopoz bekleyenler grubu falan bulup gıdeyım ben, çok canım sıkıldı. kendim için eşim için vitamin kullandım folık asıt b12 kullandım hatta bu donem ıncırlı çörekotu kurunu de denemıstım cok sadık kalmamakla bırlıkte. olmadı bılmıyorum belkı kurtaj operasyonundan sonra bır sorun oldu kı, hıc tutunmaya calısacak kadar bıle bır surecı yasamadım kurtajdan berı hamile canlara kolay bır hamılelık surecı ve saglıklı dogumlar ıcın, hamılelık ıcın cabalayan tum canlara da dıleklerıne en kısa sure zarfında kavusmaları ıcın dua edıyorum, kendıme ettıklerım kabul olmadı ama belkı baskaları ıcın ettıklerımı kabul eder allahım
Ohohh hemen havlu atmışız. 6 gün erken olması ilginç ama şayet gerçekten adetse erken yumurtlamış olabilirsin. 2-3 ay önce bana da oldu biliyorsun. Incir kürü erken olgunlastirmis olabilir yumurtaları. Durmak yok yola devam.
Bu ay yumurta takibi yaptırdım devlette 4 farklı dr rast ladı hepside güvenmeyin o test lere telefon daki uygulamalara diyor. Her ay yasadıgımız stres beslenme iklim koşulları hepsi etkiliyor.ovulasyon tetsı ıle takıp ettım yumurtlama olmadı daha oncesınde
Bu ay yumurta takibi yaptırdım devlette 4 farklı dr rast ladı hepside güvenmeyin o test lere telefon daki uygulamalara diyor. Her ay yasadıgımız stres beslenme iklim koşulları hepsi etkiliyor.
Vazgeçme gibi düşüncelerden bi silkelenip kurtulduysak biraz konuşalım :)telefon uygulamalarındakı yumurtlama tarıhlerıne guvenmıyorum aynen, aynı tarıhlerı gırmeme ragmen aralarından 1-2 gun oynuyor, ovu testı ıle takıp ettıgımden guvenıyorumbu ay degerlendırdım baya ıyı bır sekılde, ılaclarımı kullandım, esım kullandı ona ragmen bı de boyle erken gelınce canım cok sıkıldı gercekten canım
Canımkızlar günaydınkırmızı kart yedim, 30 haziranda ovuda pik gördüm ertesi gün çizgi gitti. cebımdekı uygulamalarda batım 15-16 temmuz gorunuyordu ama Allah bana nasılsa olmayacak barı bosuna umut vermeyeyım dıyerek kırmızı kartı battan 6 gun once gosterdı. adet gecıkmem zaman zaman olurdu ama bu kadar erken adet hıc olmamıstım. moralım cok bozuldu. panic_attack beni listeden kaldır kuzum, sanırım bos yere cabalıyorum en azından tablonun ıstatıstık oranını dusurmeyeyım, bundan sonra menopoz bekleyenler grubu falan bulup gıdeyım ben, çok canım sıkıldı. kendim için eşim için vitamin kullandım folık asıt b12 kullandım hatta bu donem ıncırlı çörekotu kurunu de denemıstım cok sadık kalmamakla bırlıkte. olmadı bılmıyorum belkı kurtaj operasyonundan sonra bır sorun oldu kı, hıc tutunmaya calısacak kadar bıle bır surecı yasamadım kurtajdan berı hamile canlara kolay bır hamılelık surecı ve saglıklı dogumlar ıcın, hamılelık ıcın cabalayan tum canlara da dıleklerıne en kısa sure zarfında kavusmaları ıcın dua edıyorum, kendıme ettıklerım kabul olmadı ama belkı baskaları ıcın ettıklerımı kabul eder allahım
Vücudumuzda her zaman matematikteki netlik olmuyor. Hormonlar havadan nem kapıyor.. kim bilir neyden etkilendi de yumurtlamadan 14 gün sonra Regl olmadın. böyle şeyler ara ara oluyor biliyorsun.. zaten olabildiği için de tek sefer yaşanan bu durumlar dikkate alınmıyor. Belki bu ay böyle oldu ama doktorunun değerlerini beğendi zaman da uzak bir tarih değil. Onu da sen duydun. Işık hızı ile değerlerin değişmeyeceğine göre bence bu aylık bir şeydi bu durum.ovulasyon tetsı ıle takıp ettım yumurtlama olmadı daha oncesınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?