canım çok yoğun ve hastaydım.. işler iyi gitmedi bu aralar ben anlamadım nasıl bi sene bu..saniyem boş geçmiyor bide üstüne grip oldum ateşli bu sıcakta ..
hayır keşke kazanç etkilense şu yoğunluğa hep bi problem yok sistem hataları yok personel sıkıntıları hasta hasta öldüm bittim.. kocanın yüzünü unuttum resmen...ayy bu cumartesi tanışma var desene.. Sağlıkla büyüsün inşallah..
@can09e
amin canım..valla içten içe meraktan öldüm bende ama akşamları resmen sızıyorum uyumayı geçtim ...gündüzleride hep bi telaşe telde bozuk olunca ordanda giremiyorum düşün telefonumu yaptırmaya fırsat bulamadım yaa tuşlu telefonla dolanıyorum.. :) eee ne zaman kontrol var senin? yiğenime iyi bak... :)
@Ozgur06
sağlam grip atlattım canım şimdi iyiyim. yatamayınca uzadı gribim daha beter oldu...
sen nasılsın napıyosun bakalım?bak sıra sende
ona göre çalışmaları aksatmadın inşallah.. totem yapıp 1 haftada senin için girmeyeceğim foruma 15 temmuz civarı.. :)
inşallah canım ya nasıl çabalıyorum iş olsun diye anlatamam ... arada girerim sanırım biraz duruldu personel kaoslarım ve pc problemlerim ..
) dedimde içimden çok oldu girmeyeli merak etmişlerdir...inan ne kadar oldu onu bile bilmiyorum.. :)
@Beste78
amin canım aminnn.. umarım canım çok yoruldum ve yıprandım bu dönem inşallah rabbim karşılığını versin... eee ne zaman kontrolun var senin şimdi?
dennisgo