• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetten sonra baslamıstım galıba 3. gunu mu ne ovu zamanına kadar sabak aksam bır tatlı kasıgı bal corekotu tarcın yapmıstım arada atladıgım sabah veya aksamlar da oldu ama.
Tamam doğru da yapmışsın ondan bişiy olcağını sanmıyorum ben de ona sıcak bakıyodum biliyorsun.. rahimm bebek arıyor öbür ay senin hiç üzülme hiiçç düşünmeee❤

Tamam doğru da yapmışsın ondan bişiy olcağını sanmıyorum ben de ona sıcak bakıyodum biliyorsun.. rahimm bebek arıyor öbür ay senin hiç üzülme hiiçç düşünmeee❤

sankı benım rahım aramak ıcın beklemek yerıne, hemen gelsın dıye donguyu kısaltmayı sectı, ne de olsa benım rahmin :KK200: pratık dusunmesını sevdım :) nasılsa bu ay yok bos yere batı beklemeyelım mı dedı dersın kuzum :halay::halay::halay:

ovulasyon tetsı ıle takıp ettım yumurtlama olmadı daha oncesınde :KK43:

Belki iki kere yumurtladın birinde piki yakalayamamış olabilirsin. Ben bir ay hiç pik görmedim ya da yakalayamadım. Heralde yumurtlamadım derken o ay hamile kaldım. Bu işler hiç belli olmuyor. Hem bir doktor bana 4-5 ay geçmişti en son gebelikten sonra dur bakalım daha yeni hamile kalmışsın demişti. Belki vücudun kendine gelmesi 5-6 aylık süreci buluyor. Senin gebelik daha surda 3 ay anca olmuştur. Ağustosta benim bir yıl olacak daha hamile kalamadım. Bişey de yapmıyorum ne yaparsam yapayım zamanında olacak. Benden büyük işyerinde 7-8 yaş büyük kadınlar hala adet oluyor. Bizim menapoz mu erken olacak. Hele senin değerlerle.

sankı benım rahım aramak ıcın beklemek yerıne, hemen gelsın dıye donguyu kısaltmayı sectı, ne de olsa benım rahmin :KK200: pratık dusunmesını sevdım :) nasılsa bu ay yok bos yere batı beklemeyelım mı dedı dersın kuzum :halay::halay::halay:
Aynen öyle bu ay tutamadım döngü başlasınnn bari dediiiii.. 😆❤ çabuk gelsin lambada günleriiii😍

Belki iki kere yumurtladın birinde piki yakalayamamış olabilirsin. Ben bir ay hiç pik görmedim ya da yakalayamadım. Heralde yumurtlamadım derken o ay hamile kaldım. Bu işler hiç belli olmuyor. Hem bir doktor bana 4-5 ay geçmişti en son gebelikten sonra dur bakalım daha yeni hamile kalmışsın demişti. Belki vücudun kendine gelmesi 5-6 aylık süreci buluyor. Senin gebelik daha surda 3 ay anca olmuştur. Ağustosta benim bir yıl olacak daha hamile kalamadım. Bişey de yapmıyorum ne yaparsam yapayım zamanında olacak. Benden büyük işyerinde 7-8 yaş büyük kadınlar hala adet oluyor. Bizim menapoz mu erken olacak. Hele senin değerlerle.

İnşallah canım, inşallah ıkı kere yumurtlamısımdır kür yuzunden de gordugum pık bos yumurtaya denk geldıgınden boyle olmustur, bı arkadasım vardı 22 yasında menapoza gıren o yuzden menapoz yasına cok guzevnemıyorum canım. ınsallah hayırlısıyla olsun gulum hepımızın, ınsallah senın de yıldonumunde haberını alacagız dıyeceksın kı bır yıl once kalmıstım demek ılla kı aynı burcta olacak cocugum dıye allah bekletmıs benı :) ınsallah bunun geyıgını dondurecegımız gunu gorelım kuzum sagol

madem tutamıyorum bari vakıt kaybettırmeyeyım dedı yanı :) bır daha kı ay progestan kullanayım mı kı acaba
Olabilir içinde yazıyo hamile kalmayı kolaylaştırır diye.. ama sen git bi görün yine değerlerine baksınlar ultrasonla baksınlar kuzumm..

gercekten mııı, yıkıldım keske yapmasaydım ya , kür mür yok bundan sonra
Kuzum bir arkadaş o vesile oldu kaldı sıkılmışsındır stres yapmışsındır bişiy etkiledi muhtemelen.. ne kadar içtin sen onu ne zmn başladın ne zmn bıraktın?
aynen kuzular,bende duydum baya işe yarayan var
yani zaten bunlar tükettiğimiz şeyler,bence de bir şey etkiledi kuzum

8+1 den bildiriyorum 🤰🏻Çok şükür bebiş akıllı akıllı duruyordu 😀 estrofem tableti sabah bi tane içmiştim bugün itibariyle bırakabiliriz dedi panic_attack panic_attack senle aynıyız hafta olarak 2-3 günün önemi yok dedi
Tavuk yeme dedi zehirlenme oluyormuş bide hormonlu olduğu için didii :KK66:

Eneeee takvimimiz aynı olduuu 😻
Ben de bugün tek içmeye başlayam dedim de sabah mı içeyim akşam mı bilemedim.?

Tavuk bi kere yedim. Acılı kanat acı sosa bana bana, yanında bir bardak kola da içtim. Çok seviyom valla. 🤤 Ayda bir yerim olsun o kadar aa.

Eneeee takvimimiz aynı olduuu 😻
Ben de bugün tek içmeye başlayam dedim de sabah mı içeyim akşam mı bilemedim.?

Tavuk bi kere yedim. Acılı kanat acı sosa bana bana, yanında bir bardak kola da içtim. Çok seviyom valla. 🤤 Ayda bir yerim olsun o kadar aa.
Evet ya aynı oldu anaları kovadaş bebelerde aynı gün doğacak 🤩 sabah iç bence sentetik hormon alıyoruz gün içinde bol su içersin ödem olmasın gerçi bi iki güne sende bırakırsın tabii canım isterse bende yerim bi kereden bişicik olmaz derim 😋

kızlar günaydın :110: kırmızı kart yedim, 30 haziranda ovuda pik gördüm ertesi gün çizgi gitti. cebımdekı uygulamalarda batım 15-16 temmuz gorunuyordu ama Allah bana nasılsa olmayacak barı bosuna umut vermeyeyım dıyerek kırmızı kartı battan 6 gun once gosterdı. adet gecıkmem zaman zaman olurdu ama bu kadar erken adet hıc olmamıstım. moralım cok bozuldu. panic_attack panic_attack beni listeden kaldır kuzum, sanırım bos yere cabalıyorum en azından tablonun ıstatıstık oranını dusurmeyeyım, bundan sonra menopoz bekleyenler grubu falan bulup gıdeyım ben, çok canım sıkıldı. kendim için eşim için vitamin kullandım folık asıt b12 kullandım hatta bu donem ıncırlı çörekotu kurunu de denemıstım cok sadık kalmamakla bırlıkte. olmadı bılmıyorum belkı kurtaj operasyonundan sonra bır sorun oldu kı, hıc tutunmaya calısacak kadar bıle bır surecı yasamadım kurtajdan berı :110: hamile canlara kolay bır hamılelık surecı ve saglıklı dogumlar ıcın, hamılelık ıcın cabalayan tum canlara da dıleklerıne en kısa sure zarfında kavusmaları ıcın dua edıyorum, kendıme ettıklerım kabul olmadı ama belkı baskaları ıcın ettıklerımı kabul eder allahım

Sen hayırdır? Bu ne karamsarlık yahu. İstatistiği düşerecekmiş. Düşse nolur, artsa nolur acaba? Hem sen niye öyle bitkisel kür falan kurcuklayıp düzeni bozuyosun bakiim. Vitaminden başka bişi kullanma bence.

Sen hayırdır? Bu ne karamsarlık yahu. İstatistiği düşerecekmiş. Düşse nolur, artsa nolur acaba? Hem sen niye öyle bitkisel kür falan kurcuklayıp düzeni bozuyosun bakiim. Vitaminden başka bişi kullanma bence.

kullanmıciiiiim zaten ilk denemeye basladıgımda da sogan kuru yapmıstım, ondan oncekı ay tahlıllerım cok ıyıdı doktor vıtamın kullanmana da gerek yok deyıp vermedı folık asıt dısında bısey, sogan kuru ıncır falan derken ben bunyemı bozdum sanırım. kürlerin etkısı gecınce once kımyasalı sonra kurtajlı olan hamılelıgı gordum. sımdı ne akla hızmet yıen denedım kür, belkı jurtajda kendımı suclu buldum bılıncaltında dedım bu sefer daha kuvvetlı olsun bunyem. ama hormonlar herseyden etkılenıyor maalesef

8+1 den bildiriyorum 🤰🏻Çok şükür bebiş akıllı akıllı duruyordu 😀 estrofem tableti sabah bi tane içmiştim bugün itibariyle bırakabiliriz dedi panic_attack panic_attack senle aynıyız hafta olarak 2-3 günün önemi yok dedi
Tavuk yeme dedi zehirlenme oluyormuş bide hormonlu olduğu için didii :KK66:
Haberler iyi desene.. hep böyle sürsün canım. Tavuk yazın hepten tehlikeli bir gıda haline geliyor yememek en iyisi olabilir.

Back