kızlar günaydın
kırmızı kart yedim, 30 haziranda ovuda pik gördüm ertesi gün çizgi gitti. cebımdekı uygulamalarda batım 15-16 temmuz gorunuyordu ama Allah bana nasılsa olmayacak barı bosuna umut vermeyeyım dıyerek kırmızı kartı battan 6 gun once gosterdı. adet gecıkmem zaman zaman olurdu ama bu kadar erken adet hıc olmamıstım. moralım cok bozuldu.
panic_attack
beni listeden kaldır kuzum, sanırım bos yere cabalıyorum en azından tablonun ıstatıstık oranını dusurmeyeyım, bundan sonra menopoz bekleyenler grubu falan bulup gıdeyım ben, çok canım sıkıldı. kendim için eşim için vitamin kullandım folık asıt b12 kullandım hatta bu donem ıncırlı çörekotu kurunu de denemıstım cok sadık kalmamakla bırlıkte. olmadı bılmıyorum belkı kurtaj operasyonundan sonra bır sorun oldu kı, hıc tutunmaya calısacak kadar bıle bır surecı yasamadım kurtajdan berı
hamile canlara kolay bır hamılelık surecı ve saglıklı dogumlar ıcın, hamılelık ıcın cabalayan tum canlara da dıleklerıne en kısa sure zarfında kavusmaları ıcın dua edıyorum, kendıme ettıklerım kabul olmadı ama belkı baskaları ıcın ettıklerımı kabul eder allahım