Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür Bak iki günde koyulaşma iyi gidiyor canım insan inanamıyor dimi
Daha da koyulaşması gerekiyor tabiki ama sonuçta başladığı değer de 51, ancak bu kadar yapabilmiş benim kahraman embriyom :)
Gerçekten çok tuhaf bir his canım... zaten olacağına inandığın bir şey gerçekleştiği için sakin, aynı zamanda uzun zamandır bir şey gerçekleştiği için heyecanlı, ama her durumda çok mutlu hissediyorsun :) sende nasıl oldu bilmiyorum ama sanki ultrasonda gördükten sonra inanacağım gibi hissediyorum.

Sayı çok güzel umarım kalitesi de sayısı kadar iyidir ve kahraman embriyoların eksi bilmem kaç derecelerde bir donup, sıcacık yuvasına, annesine kavuşur..
Sabah 10-11 gibi ararlar sanırım. Kaç tane olgun yumurta çıktı, kaç tanesi döllendi yarın öğreneceksin. Armin
cok merak ediyorum kaci olgun kaci dollenmis olucak
Çok güzel haber, canım benim hayırlı olsun sayı süper inşallah hepsi sağlıklı güzel embriyolar olsun
bestecanımmm amin teşekkür ederim sabah hayırlarla olsun su 5 gunu de bir atlatsam
masallahhhhh nasil guzel bir pozitif olmuş yigenimizin keyfi yerin de demek ki

Ben kalp atışını duyunca birazcık ikna oldum ama hala tam ikna olmuş değilim. Görüntüsü ne zaman bebeğe benzeyecek ve testler sonuçlanacak o zaman ikna olacam gibi.

Bi doktorun "10 hafta dolmadan bebek sizin değildir" diye bi yazısını okumuştum. İşte tam olarak o kafadayım. Lanet olasıca temkinliliğim.

Ben de temkinliyim galiba. Ama en azından evhamlı değiliz.. temkinli olmak yormuyor sonuçta.. arkadaşımın ilk detaylı ultrasonunu görmüştüm geçen haftalarda. 3 aylıkken yapıldı galiba, orada epey belirgin bir bebek olmuştu tabii büyütülmüş görüntüydü o başka :) ilk üç ay önemli diye bu nedenle mi diyorlar acaba..

cok merak ediyorum kaci olgun kaci dollenmis olucak

bestecanımmm amin teşekkür ederim sabah hayırlarla olsun su 5 gunu de bir atlatsam

masallahhhhh nasil guzel bir pozitif olmuş yigenimizin keyfi yerin de demek ki
Yarın güzel başlayan tedavini güzel haberlerle sürdüreceksin bence.. her şey çok yolunda gidiyor bence tadını çıkar :)

Evet. İlk 3 ay organların oluşumu aşağı yukarı tamamlandığı için oluşumda herhangi ciddi bir problem olursa vücut bu bebe hayata devam edemez diyerek zigotun vücuttan atılması için uğraşıyormuş. En fazla düşük, kalp durması da bu yüzden ilk 3 ayda yaşanıyormuş. İşte bunlar hep doğal seleksiyon. Bir türlü hamileyim diye ilan edememe sebebi.

Pik olan günleri değerlendirebildin mi canım.. muhtemelen geç yumurtlama demek, geç tutunma, geç haber alma gibi. Ovulasyon testine göre bat ne zaman şimdi ?

Evet değerlendirdim. Programa göre 14'u ovulasyona göre 18'i ama 3 gün pik olduğu için belki de daha uzun. Bu arada 13'unde aret kamara randevum var.

Normalde neden olmuyordu tüp bebek tercih ettiniz. Yumurta sayınız bayağı iyi çünkü.

Eee millet eylül ekim kasım gibi evlenince. Çocuklar haziran temmuz ağustosta doğmuş.
Benimde yengeç olacaktı bi zamanlar. Bi çocuğu tutamadım.

Armin caniko maşallah güzel yumurtalar olmuş.
Bu ohss durumu yumurta toplamadan önce mi sonra mi aman ona dikkat et. Onu bir sor doktoruna kendinde biseyi sakin ihmal etme.

Yaştan dolayı acele etmem söylendi hep. 38 yaşındayım. Bir de miyom ameliyatları olunca yinelerse falan diye korkumuza, başlandı.. ama şu iğneler beni mahvetti, çok karamsarım sürekli ağlama halleri, ağrılardan, bi de psikolojik olarak heralde çok etkiledi, transfer günü nasıl olurum bilmiyorum, yarın karından iğneye geçmeyi düşünüyorum yoksa bu iki kalça da iptal, ağrıdan üstüne yatamıyorum döneniyorum, kasıyorum doğrulurken, zorluyo..transfer ve sonrasında nasıl yürüyüp hareket etceksem.. inşallah hamilelik Olursa Nasıl yapcam hep böyle mi olcak gibi düşünceler, kısaca çok kötü etkiledi beni..

Bu pike göre adet çoktan gelmiş olmuyor mu? Yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsun değil mi? Cumartesi günü bakalım randevun nasıl geçecek.. aret kamar içine sinerse hemen başlayacak mısın tüp bebeğe?

Aslında dondurulmuş transfer tazeye göre daha kolay daha sakin geçiyor ama seni progestan iğneler çok etkiledi.. göbekten yapınca rahatlarsın umarım..

İşin kötüsü yükseleni de Başak... biz bir iletişim dili geliştirmişiz, farklarımızla birbirimizi tamamlıyoruz, keyifli bir hayatımız var. Ama ne olursa olsun, kendi hayatında çok zorlanıyor.

Bir elmanin iki yarisi masallah. Kendi hayatinda titizliginden duzenliligindenmi cok zorlaniyo.

Hey Masallahhhhhh iyi gidiyo bu kereta her iki gunde yap sen iyice koyulasmayi gorsun.En koyularda 1400 civari oluyo bence cok sevindim.

Armin senide bekliyoruz canim tum guzel pozitif enerjilerimi deniz asiri sanada yolluyorum.

Bir elmanin iki yarisi masallah. Kendi hayatinda titizliginden duzenliligindenmi cok zorlaniyo.
tamamen farklıyızdır, ama bu farklı yanlarımızı birbirimize yaslanarak, destek olarak ve destek alarak kullanırız. Bazı konular vardır hayatımda, ben neredeyse tamamen ona bırakırım, onun bazı meseleleri vardır tamamen bana bırakır.. dediğin gibi bir elmanın yarısı gibiyiz :)
Elini attığı her şeyde mükemmellik arar.. yeteneklidir de titizlik onu becerikli yaptı herhalde bilmiyorum. bu sadece kendisi için değil, karşısındaki için de istediği yaptığı bir şeydir. Bir şey elde ettiğinde olması gerekenden daha çok yıpranır, çünkü hepimizden daha çok kafa yormuştur, her detaya titizlenmiştir.başarının keyfini sürmeden, bir mola vermeden yeni mevzu başlar. Öyle zamanlarda ona fren olmak en sevdiğim şeydir.
Kritik konularda birbirimizin rüzgarına kapılırız. Titizlik gerektiren şeylerde beni o yönetir, daha umursamaz olunması gereken anlarda ben onu yönetirim.. aslında bunu yaptıran şey koşulsuz güven galiba. Ama sonuç olarak keyifli bir hayatımız vardır..

Allah’ın izniyle kese kalp atışı da gördükten sonra bi oh çekersin ama ister istemez illa bi kaygı oluyor Allah’a emanetler

Seni çok iyi anlıyorum bende 38 yaşındayım bende miyom ameliyatı oldum ve aynı şekilde psikolojik olarak çöküktüm Hormon ilaçlarına bağlıyordum yerli yersiz ağlıyordum bi mutsuzluk karamsarlık üstümden atamıyordum normal karşıla durumu geçecek inşallah bide vakit kaybetmeden şu iğne işini değiştir canım yanlış hatırlatmıyorsam 3 gün sonra transferin var bol dua oku allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…