Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi iğne kız o?
Transfer öncesi verilen iğnelerden, progestan. Jel, göbekten iğne ya da karından iğne seçenekleri var galiba. Bana karın ya da göbek seçenekleri söylendi, transfer günü sorayım bari Jel seçeneğim de var mı diye, yoksa bebek tutunursa 3 ay hergün bu iğneyi nasıl yaptırırım bilmiyorum, çok ağrıyo yawww, aksayarak zor yürüyorum

masallahhhhh onlara da sana da. insallah senden de guzel haberler alicazilk deneme mi senin ? kac yumurta toplandi biraz anlatirmisin surecini ayakta duramiyorum agrilardan resmen hastayim ben
Aminnn tatlım, ilk denemem olucak inşallah da son olsun10 tane toplandı -ki çok şaşırdık beklemiyoduk biz, kontrollerde daha az görünüyodu ve havuz da yapılabilir diyodu doktor- 9 u döllenmiş 7 tanesinin durumu gayet iyi diyerek donduruldu, 2 sinin gelişiminin biraz yavaş olduğunu çok da içine sinmediğini söyledi embriyolog, o sebeple 7 embriyo dondurulmuş oldu. Başka detay bilmiyorum, sormak da aklımıza gelmiyo kontrollerde

Maşallahh kuzum son olsun inşallahh

Kalçadan yapılan ağrısı geçmeyen bi iğne varmış onu diyosun galiba sen. 3 ay çekilmez o dert. Tek seferle topallıyodu arkadaşım öyle acıtıyomuş. Crinone jel iste bence. 15 dk hareket etmek dışında bi derdi yok onun. Daha transfer sonrası göbekten kan sulandırıcı iğne de verilir herhalde. Benim de bunlardan kurtulmama kaldı 5 hafta :/

masallahhhhh onlara da sana da. insallah senden de guzel haberler alicazilk deneme mi senin ? kac yumurta toplandi biraz anlatirmisin surecini ayakta duramiyorum agrilardan resmen hastayim ben

Güzel ağrılar onlar. Bolluk ağrıları. Şükret :)
Seepet seepet yumurtaaa sakın beni unutmaaaa!

Hepinize güzel dilekleri ve tatlı mesajları için teşekkürler canlar.
Armin yarın çoook güzel bir gün olsun, yumurtalar besili olsun, en önemlisi kanlı canlı açıkgöz olanlar yeterli sayıda olsun bebişim

Sıkıntıdan istatistiklere bakıyordum. 2017 yılı itibariyle Türkiyede böyle bir doğum ayı (burç) haritası varmış. Yalnız coğrafi bölgelerde topluca aynı aylarda çiftleşilip aynı burçların doğması komik değil mi

masallahhhhh masallahhhhh bakalim benden ne cikicak kaci iyi yumurta kaci dollencek. ne mutlu sana o asamyi gecmissin . sen opudan sonra nekadar zaman dinlendin kac adet ? diktorunmu karar verdi dondurulmusla tansferi sen mi istedin ?

yengeç acigimi varmış vay arkadas bu gercek olamaz . yarin ola hayrola insallah meryemim icinde kucagima alacagim bebegimi nasip edicek yumurtam vardir

ben apandisit bagdemcik ameliyatı sonrasi cok seyler soylemisim annem hep video ya cekmis. ne var ne yok anlatmisim laparoskopi de cok korkmuştum neyse ki ben uyanmayinca 3,4 saat sonra mi ne servise cikarmislardi kafam yerindeydi kimbilir asada beler soylemisimdir

ablama dedim lufen gel sende tetikte ol bana belli olmaz eski defterleri aciyormusum biliyosun dedim

masallahhhhh masallahhhhh bakalim benden ne cikicak kaci iyi yumurta kaci dollencek. ne mutlu sana o asamyi gecmissin . sen opudan sonra nekadar zaman dinlendin kac adet ? diktorunmu karar verdi dondurulmusla tansferi sen mi istedin ?
Senden çok daha fazlası toplanıp embriyo olarak dondurulcak inşallahBen inanıyorumBen sonuncusu 5,5 ay önce olmak üzere 2 kere kapalı miyom ameliyatı olduğum için doktor 6 aylık iyileşme sürecini tamamlayıp sonra transferi uygun gördü, mayısta tüp bebeğe başladık embriyolar donduruldu. Ama yumi toplama aşamasına kadar ki süreç bugünkü bu iğne arasından çok daha iyiymiş yaaa, baya baya kötüyüm neyse ki sizin merkezde jel veriliyomuş sanırım, panic in hiç böyle şikayetini duymadık di mi ne güzel maşallah.. doktora hemşireye yazdım azönce, doktor bi krem önerdi ovmak için. Hemşire de yapandan kaynaklı bu ağrılar dedi kolonya pamuk uygula dedi. Eşim nöbetçi eczaneden bulursa alıcak artık. Yarın da inşallah adam gibi iğne yapan bi hemşireye rastlarız

Yarın için çok çok ve sağlıklı olgun yumurtaların toplansın inşallah, güzel haberlerini bekliyorum canım

Burç dedin de biz bi de listeye hamilelerin bebelerinin tahmini burçlarını mı eklesek acaba? Sanırım kova ve balık bolluğu var.
Senin takvimi de görebileydik eyidi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…