- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.361
7 tane Armincimsenin kactane embriyon var beybi ?
Transfer öncesi verilen iğnelerden, progestan. Jel, göbekten iğne ya da karından iğne seçenekleri var galiba. Bana karın ya da göbek seçenekleri söylendi, transfer günü sorayım bari Jel seçeneğim de var mı diye, yoksa bebek tutunursa 3 ay hergün bu iğneyi nasıl yaptırırım bilmiyorum, çok ağrıyo yawww, aksayarak zor yürüyorumHangi iğne kız o?
masallahhhhh onlara da sana da. insallah senden de guzel haberler alicaz7 tane Armincim
Aminnn tatlım, ilk denemem olucak inşallah da son olsunmasallahhhhh onlara da sana da. insallah senden de guzel haberler alicazilk deneme mi senin ? kac yumurta toplandi biraz anlatirmisin surecini ayakta duramiyorum agrilardan resmen hastayim ben
Maşallahh kuzum son olsun inşallahhAminnn tatlım, ilk denemem olucak inşallah da son olsun10 tane toplandı -ki çok şaşırdık beklemiyoduk biz, kontrollerde daha az görünüyodu ve havuz da yapılabilir diyodu doktor- 9 u döllenmiş 7 tanesinin durumu gayet iyi diyerek donduruldu, 2 sinin gelişiminin biraz yavaş olduğunu çok da içine sinmediğini söyledi embriyolog, o sebeple 7 embriyo dondurulmuş oldu. Başka detay bilmiyorum, sormak da aklımıza gelmiyo kontrollerde
Amin canım amin, yeter ki sonu güzel olsun da tüm bu ağrılara, acılara katlanırız..Maşallahh kuzum son olsun inşallahh
Transfer öncesi verilen iğnelerden, progestan. Jel, göbekten iğne ya da karından iğne seçenekleri var galiba. Bana karın ya da göbek seçenekleri söylendi, transfer günü sorayım bari Jel seçeneğim de var mı diye, yoksa bebek tutunursa 3 ay hergün bu iğneyi nasıl yaptırırım bilmiyorum, çok ağrıyo yawww, aksayarak zor yürüyorum
masallahhhhh onlara da sana da. insallah senden de guzel haberler alicazilk deneme mi senin ? kac yumurta toplandi biraz anlatirmisin surecini ayakta duramiyorum agrilardan resmen hastayim ben
masallahhhhh masallahhhhhAminnn tatlım, ilk denemem olucak inşallah da son olsun10 tane toplandı -ki çok şaşırdık beklemiyoduk biz, kontrollerde daha az görünüyodu ve havuz da yapılabilir diyodu doktor- 9 u döllenmiş 7 tanesinin durumu gayet iyi diyerek donduruldu, 2 sinin gelişiminin biraz yavaş olduğunu çok da içine sinmediğini söyledi embriyolog, o sebeple 7 embriyo dondurulmuş oldu. Başka detay bilmiyorum, sormak da aklımıza gelmiyo kontrollerde
yengeçHepinize güzel dilekleri ve tatlı mesajları için teşekkürler canlar.
Armin yarın çoook güzel bir gün olsun, yumurtalar besili olsun, en önemlisi kanlı canlı açıkgöz olanlar yeterli sayıda olsun bebişim
Sıkıntıdan istatistiklere bakıyordum. 2017 yılı itibariyle Türkiyede böyle bir doğum ayı (burç) haritası varmış. Yalnız coğrafi bölgelerde topluca aynı aylarda çiftleşilip aynı burçların doğması komik değil miEki Görüntüle 2286662
Armin tatlımmm yarın opuuu günü bugün güzel güzel uyu sabah olsun hayrolsun kaliteli dolu dolu toplansın inşallah ,anesteziden sonra saçmalayacakmısın bakalım ben odaya gelince ameliyathanenin derecesini bide 13 yumurta diyip durmuşum annemle eşim gülüp duruyordu
özgürüm canim benimArmin Bol şans arminim,yarin bol bol ve kaliteli yumuyumlarin cikacak insAllah, sonrada sana hayirli evlat olacaklar
Bakacaklar olgunsa onu da kullanacaklar ama ideal 17-18 mm civarı çatlatma iğnesi vurmak galiba. Benim o vitamınli 32 mm olmuştu :)simdi o bitane onden giden kacti ya 20 miydi unuttum o 25 olmussa çöp mu oluyor kac mmlimi gecince degerini kaybediyor ?
Senden çok daha fazlası toplanıp embriyo olarak dondurulcak inşallahmasallahhhhh masallahhhhhbakalim benden ne cikicak kaci iyi yumurta kaci dollencek. ne mutlu sana o asamyi gecmissin . sen opudan sonra nekadar zaman dinlendin kac adet ? diktorunmu karar verdi dondurulmusla tansferi sen mi istedin ?
Yarın için çok çok ve sağlıklı olgun yumurtaların toplansın inşallah, güzel haberlerini bekliyorum canımmasallahhhhh masallahhhhhbakalim benden ne cikicak kaci iyi yumurta kaci dollencek. ne mutlu sana o asamyi gecmissin . sen opudan sonra nekadar zaman dinlendin kac adet ? diktorunmu karar verdi dondurulmusla tansferi sen mi istedin ?
Hepinize güzel dilekleri ve tatlı mesajları için teşekkürler canlar.
Armin yarın çoook güzel bir gün olsun, yumurtalar besili olsun, en önemlisi kanlı canlı açıkgöz olanlar yeterli sayıda olsun bebişim
Sıkıntıdan istatistiklere bakıyordum. 2017 yılı itibariyle Türkiyede böyle bir doğum ayı (burç) haritası varmış. Yalnız coğrafi bölgelerde topluca aynı aylarda çiftleşilip aynı burçların doğması komik değil miEki Görüntüle 2286662
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?