Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah tutunursa Bebiş 12.haftaya kadar kullandırıyorlar ben jel kullanıyorum
Bana ya karından iğne ya da popodan dediler, karından olanı tercih ediyodum aslında ama karından olanı devletin karşılamadığını ve uzun süre kullanımda çok maliyetli olduğundan genellikle popodan olanın tercih edildiğini söyleyince ben de peki o zaman didim popodan olan birazcıcıcıcıcıık acıyomuş galiba ama bi denicem bakalım

Prolutan iğne mi

Ben karından olanı kullanıyorum 158 tl jel de o fiyat aşağı yukarı belki bu hafta bırakıcaz biz her şey yolundaysa tabii inş

Popodan olduğu için hep gidip yaptırman gerekecek jel olsaydı devlet karşılıyordu
Evet eli hafif bi hemşire bulmak lazım, tabi deneme yanılma usulüJel seçeneğinden bahsetmediler, inşallah sonuç olumlu olsun da sonra başka alternatiflere geçerim olmazsa..

Paylaşımın için teşekkür ederim canım. Umarım Ben de yarın silik başladık kan ile kesinleştirdik diyebilirim :)
Bunun asıl sebebi hcg nin idrara geçişi aslında, kimisinin hemen geçiyor kimisinin daha geç aslolan kan tahlili ve değerin katlanması aslında idrar testlerinin yanıltıcı olması burdan kaynaklanıyor aslında
asılında benim yeğenimde de yaşamıştık bunu. Adet gecikmişti ama testler silik çıkıyordu. En sonunda kan testi ile netleştirmiştik. Kan tahlili her durumda kesin sonuç veriyor.

Canım 8. Gün için değerin gayet iyi çıkmış. Silik çizgiyi dikkate almayıp yarınki kan testini beklemem için örnek oldun bana. Umarım değerin yükselir ve keyifli bir hamilelikten sonra sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Benim kontrolüm vardı, 13 Temmuz’a transfer günü verildibi heyecanlandım, ilaçların yanına yenileri eklendi, antibiyotik, prednol, progeston iğnehayırlısı olsun inşallah
Bir aşama daha geride kaldı.. 13 Temmuz da çabucak gelecektir. Umarım bebeğin yaşamak için ısrarcı olur sıkı sıkı tutunur sana

Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Senin doktor zAten veriyor sorsana kuzum me zaman başlayacağım diye.. dondurulmuş olacağı için bir sonraki döngüde başlarsın muhtemelen. Benimki vermiyordu ben kaçak kullanıyorum :)
aynen dedigin gibiymis bir sonraki dongude denisgo yarin etiket yap demicem kesin eve geldigim de seni tebrik eden bacılarımın msjlarindan bulurum hemencik

Sağlıkla da devam edecek kuzum.. Bu güzel haberden sonra ilk dört kişilik tatilinizde bol bol eğlenin canım..

Amiinn denisim ❤ yarın da senin haberini alalım inşallahh

caenmmmmm masallahhhhhhh yavrunla sana
Kuzum teşekkürler ❤ ikiz mi ne dedi beni bi hoplattı bakalımm.. sonra gebelik kesesi şeysi falan dedi kısmett
Sen de yetişiyorsuunn haydiii❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…