- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.121
Bana ya karından iğne ya da popodan dediler, karından olanı tercih ediyodum aslında ama karından olanı devletin karşılamadığını ve uzun süre kullanımda çok maliyetli olduğundan genellikle popodan olanın tercih edildiğini söyleyince ben de peki o zaman didimİnşallah tutunursa Bebiş 12.haftaya kadar kullandırıyorlar ben jel kullanıyorum
Prolutan iğne miBana ya karından iğne ya da popodan dediler, karından olanı tercih ediyodum aslında ama karından olanı devletin karşılamadığını ve uzun süre kullanımda çok maliyetli olduğundan genellikle popodan olanın tercih edildiğini söyleyince ben de peki o zaman didimpopodan olan birazcıcıcıcıcıık acıyomuş galiba ama bi denicem bakalım
Yok progestanProlutan iğne mi
Popodan olduğu için hep gidip yaptırman gerekecek jel olsaydı devlet karşılıyorduYok progestan
Ben karından olanı kullanıyorum 158 tl jel de o fiyat aşağı yukarı belki bu hafta bırakıcaz biz her şey yolundaysa tabii inşBana ya karından iğne ya da popodan dediler, karından olanı tercih ediyodum aslında ama karından olanı devletin karşılamadığını ve uzun süre kullanımda çok maliyetli olduğundan genellikle popodan olanın tercih edildiğini söyleyince ben de peki o zaman didimpopodan olan birazcıcıcıcıcıık acıyomuş galiba ama bi denicem bakalım
Ben karından olanı kullanıyorum 158 tl jel de o fiyat aşağı yukarı belki bu hafta bırakıcaz biz her şey yolundaysa tabii inş
[/QUOTE evet, karşılamıyomuş karından olanı, bi denerim olmazsa diğer alternatiflerle devam ederim artık.
Evet eli hafif bi hemşire bulmak lazım, tabi deneme yanılma usulüPopodan olduğu için hep gidip yaptırman gerekecek jel olsaydı devlet karşılıyordu
Yolundadır tabi ki, inşallahBen karından olanı kullanıyorum 158 tl jel de o fiyat aşağı yukarı belki bu hafta bırakıcaz biz her şey yolundaysa tabii inş
Paylaşımın için teşekkür ederim canım. Umarım Ben de yarın silik başladık kan ile kesinleştirdik diyebilirim :)Canım internette şimdi bayağı araştırma yaptım, o kadar çok kişi gördümki 8.9.10. gün silik görüp pozitif sonuçlananı. Aşağıda birkaç örnek kopyaladım:
* benim 9. gün silik çıkmıştı.12. gün yine yapmıştım yine silik çıkmıştı ... Ama kanda pozitifi gördüm
* canım çok silikte olsa gölge gibi bile olsa hamilesin demek benim 10. gün test yaptım negatif bugün kan testi pozitif sonra 10 gün testine bi daha baktım çok ama çok silik gölge gibi çizgi var ben hamileysem sen kesin hamilesin tabi allahın izniyle
*benim de 11. gün regl gibi kanamam olunca BHcg yaptırdık , hamileymişim .. ama ahdım vardı , o sabah o lekelenmelerim olmasaydı aldığım testi o gün yapacaktım ve nitekim akşam yaptım da , benim de silik çıkmıştı 2. çizgi , ikizlere hamileymişim üstelik
*arkadasım bende dün baktım idrar testınde ikinci çizgi silik çıktı fakat çizgiyi azda olsa görüyodum ve hamıleymısm 11.gündü benımde
asılında benim yeğenimde de yaşamıştık bunu. Adet gecikmişti ama testler silik çıkıyordu. En sonunda kan testi ile netleştirmiştik. Kan tahlili her durumda kesin sonuç veriyor.Bunun asıl sebebi hcg nin idrara geçişi aslında, kimisinin hemen geçiyor kimisinin daha geç aslolan kan tahlili ve değerin katlanması aslında idrar testlerinin yanıltıcı olması burdan kaynaklanıyor aslında
Canım 8. Gün için değerin gayet iyi çıkmış. Silik çizgiyi dikkate almayıp yarınki kan testini beklemem için örnek oldun bana. Umarım değerin yükselir ve keyifli bir hamilelikten sonra sağlıkla bebeğini kucağına alırsınMerhbaa canım bende kendimden örnek vereyim sana.27 haziranda transfer oldum 6. Gün silik çizgi gördüm 7. Gün farklı bir gebelik testiyle yaptım çizgiyi daha net grdm hemde ilk idrarla yapmamıştım.bugün yani 8. Gün sabah 5 te uyandım ilk idrarla tekrar deneyeyim diye çizgi var ama 7. Gün kadar net değil çok korktm hemen hastaneye gttm değerim 124 çıktı ama hala gerginim inşallah ikiye katlanır.dmem o ki çizgi çok silikte olsa takma
Bir aşama daha geride kaldı.. 13 Temmuz da çabucak gelecektir. Umarım bebeğin yaşamak için ısrarcı olur sıkı sıkı tutunur sanaBenim kontrolüm vardı, 13 Temmuz’a transfer günü verildibi heyecanlandım, ilaçların yanına yenileri eklendi, antibiyotik, prednol, progeston iğne hayırlısı olsun inşallah
Senin doktor zAten veriyor sorsana kuzum me zaman başlayacağım diye.. dondurulmuş olacağı için bir sonraki döngüde başlarsın muhtemelen. Benimki vermiyordu ben kaçak kullanıyorum :)dennisgo ben de mi şimdiden coraspin kullanmaya başlasam ??
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.hepimiz için hayırlısı olsun inşallahPaylaşımın için teşekkür ederim canım. Umarım Ben de yarın silik başladık kan ile kesinleştirdik diyebilirim :)
asılında benim yeğenimde de yaşamıştık bunu. Adet gecikmişti ama testler silik çıkıyordu. En sonunda kan testi ile netleştirmiştik. Kan tahlili her durumda kesin sonuç veriyor.
Canım 8. Gün için değerin gayet iyi çıkmış. Silik çizgiyi dikkate almayıp yarınki kan testini beklemem için örnek oldun bana. Umarım değerin yükselir ve keyifli bir hamilelikten sonra sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Gözün aydın canım sağlıkla gidin gelinKızlaaar gördük kesemiziii inşallahh sağlıkla devam ediyoorrr..❤ yol için de 2 saat mola dedi molalarda 10 15 dk yürü wc dedi:)
Amin canım inşallahBir aşama daha geride kaldı.. 13 Temmuz da çabucak gelecektir. Umarım bebeğin yaşamak için ısrarcı olur sıkı sıkı tutunur sana
Canım çok teşekkür ederim ❤Gözün aydın canım sağlıkla gidin gelin
Sağlıkla da devam edecek kuzum.. Bu güzel haberden sonra ilk dört kişilik tatilinizde bol bol eğlenin canım..Kızlaaar gördük kesemiziii inşallahh sağlıkla devam ediyoorrr..❤ yol için de 2 saat mola dedi molalarda 10 15 dk yürü wc dedi:)
caenmmmmm masallahhhhhhh yavrunla sanaKızlaaar gördük kesemiziii inşallahh sağlıkla devam ediyoorrr..❤ yol için de 2 saat mola dedi molalarda 10 15 dk yürü wc dedi:)
aynen dedigin gibiymis bir sonraki dongudeSenin doktor zAten veriyor sorsana kuzum me zaman başlayacağım diye.. dondurulmuş olacağı için bir sonraki döngüde başlarsın muhtemelen. Benimki vermiyordu ben kaçak kullanıyorum :)
Sağlıkla da devam edecek kuzum.. Bu güzel haberden sonra ilk dört kişilik tatilinizde bol bol eğlenin canım..
Kuzum teşekkürler ❤ ikiz mi ne dedi beni bi hoplattı bakalımm.. sonra gebelik kesesi şeysi falan dedicaenmmmmm masallahhhhhhh yavrunla sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?