- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.041
alevvvvvvvUmarım Cumartesi günü alacak güzel bir haberim vardır. Sen nasılsın? İstanbul nasıl ?
Kızlar herkese merhaba bişey danışmak istiyorum sizlereovü testine göre 5 gün önce pikti devamında silikleşmeye başladı diğer günlerde. O günleri değerlendirdik bu arada bu sabahtan itibaren elim ayağım buz gibi 40 derecede olmamıza rağmen. Ve de adet olacak gbi ağrılarım var bu aydanda ümidi kesmelimiyim sizce?
Şöyle arka arkaya güzel haberler verelim de neşemiz yerine gelsin kuzum :)Bugün 9.gün değil mi canım, adet de başlamadı henüz, o zaman sorun yok zannımca:)) Cumartesi sen, pazar günü ben :)
İyi ki konuşmuşuz ve corasprine başlamışım diyorum ben de. Çünkü sonuç ne olursa olsun ilk kez ikinci çizgiyi gördüğüm. Bu transferde iki fark var; bir dondurulmuş olması, iki coraspirin kullanmam. Ne zaman bırakacağım da bir soru işaretiydi benim için. doktor başlamadığı için de bırakırken nasıl sorsam acaba diye düşünüyordum, malum burada da kontroller bir ay sonra :) dediğin gibi hamileysem de devam edeyim en iyisi.İşte bu. Azarla kız azarla.
Anasının kafasını karıştırıyo şimdiden boyuna posuna bakmadan utanmaz arlanmaz! Cık cık cık.. Zamane çocukları.
Bu sefer gol olursa ki bence gol, Coraspin'i bir Türk hekimle görüşüne kadar, özellikle ilk 3 ay hiç bırakma derim. Bence kan dolaşımına iyi geldi.
Umarım duyarsınız canım kalp atışını da.. o zaman iyice rahatlarsın..Cumartesi 6 oluyoruz teyzesiinş kalp atışını da duyarız o gün
yarın opu tarihi belli olur muhtemelen.. ilk kontrolde gayet iyiydi yumurtların boyutu, yine öyle devam ediyordur umarım.alevvvvvvvalevvvv yanıyor. surekli mayisik uykulu mordayım aksamlari çıkıyoruz yarin kontorolum var. bugun baskilayicinin ilk günüydu. igneler bitse de kurtulsam bakalim opu nezaman kalbim gümbürdüyor düşününce
bencemmmmmmm harika bir haberler vericeksin. hatta bana göre bu is tamamdır öyle de oldu amin
Yumurtlamadan 5 gün sonrası umut kesmek değil umudu yükseltmek için iyi bir zaman. Üşümenin bir anlamı var mı en iyisi sen bilirsin. Mesela benim için ayaklarım üşür yüzüm kızarır ve yanar adetten yaklaşık bir hafta önce bu bir adet belirtisidir. Ama sende öyle olmayabilir. Bünyelerimizin tek bir formülü olmuyor maalesef 2x2 hiç 4 etmiyor :) o nedenle henüz erken ve tam tutunma zamanları olduğu için sakince, umutla beklemek lazım.Kızlar herkese merhaba bişey danışmak istiyorum sizlereovü testine göre 5 gün önce pikti devamında silikleşmeye başladı diğer günlerde. O günleri değerlendirdik bu arada bu sabahtan itibaren elim ayağım buz gibi 40 derecede olmamıza rağmen. Ve de adet olacak gbi ağrılarım var bu aydanda ümidi kesmelimiyim sizce?
Denemeye devam etmelimiyim peki normalde adete 2-3 gün kala üşürüm şuandada herşeye ağlıyorum erken mi adet görcem acabaYumurtlamadan 5 gün sonrası umut kesmek değil umudu yükseltmek için iyi bir zaman. Üşümenin bir anlamı var mı en iyisi sen bilirsin. Mesela benim için ayaklarım üşür yüzüm kızarır ve yanar adetten yaklaşık bir hafta önce bu bir adet belirtisidir. Ama sende öyle olmayabilir. Bünyelerimizin tek bir formülü olmuyor maalesef 2x2 hiç 4 etmiyor :) o nedenle henüz erken ve tam tutunma zamanları olduğu için sakince, umutla beklemek lazım.
Bence belirti aramak için çok erken, bu belirtiler de psikolojik olmalı. Ya da zaten hamile olmasak bile ay içinde bir kaç defa hormon dengemiz değiştiği için ona ait değişimlerdir. Ya önerilen adete yakın zamana kadar gün aşırı ilişki ama makine değil kimse böyle yaşasın. Yumurtlama olduysa bundan sonra keyfine göre hareket etmeli ve başka şeylere odaklanarak günleri sakin geçirmelisin benceDenemeye devam etmelimiyim peki normalde adete 2-3 gün kala üşürüm şuandada herşeye ağlıyorum erken mi adet görcem acaba
Ya benim eşimde hareket sorunu vardı normalde iki üç gün ara ile ilişki olmalı diyorlar ama biz ayın o günleri geldiğinde panik oluyoruz bekleyemiyoruz ya kaçırırsak diye.. ve gerçekten böyle giderse makineleşcezBence belirti aramak için çok erken, bu belirtiler de psikolojik olmalı. Ya da zaten hamile olmasak bile ay içinde bir kaç defa hormon dengemiz değiştiği için ona ait değişimlerdir. Ya önerilen adete yakın zamana kadar gün aşırı ilişki ama makine değil kimse böyle yaşasın. Yumurtlama olduysa bundan sonra keyfine göre hareket etmeli ve başka şeylere odaklanarak günleri sakin geçirmelisin bence
panic_attack gıı takvim yapmışsınn çok yakışmıışşş maşallahh ❤❤
Bitmicek ki paniğinSağol gulüm.
Hala tırsıyom valla. Şu 12 hafta ne zaman geçecek yaa..
Şöyle arka arkaya güzel haberler verelim de neşemiz yerine gelsin kuzum :)
İyi ki konuşmuşuz ve corasprine başlamışım diyorum ben de. Çünkü sonuç ne olursa olsun ilk kez ikinci çizgiyi gördüğüm. Bu transferde iki fark var; bir dondurulmuş olması, iki coraspirin kullanmam. Ne zaman bırakacağım da bir soru işaretiydi benim için. doktor başlamadığı için de bırakırken nasıl sorsam acaba diye düşünüyordum, malum burada da kontroller bir ay sonra :) dediğin gibi hamileysem de devam edeyim en iyisi.
bu arada kanım sulanmış kan verirken kontrol ediyorum. Ben çok zor kan veririm. Damar bulamazlar, kelebekle alırlar falan, bazen bir kaç sefer denerler, damara giremeyince iğneyi çıkarınca bazen bir damla bazen hiç kanamaz. Şu an daha fazla kanıyor ama pıhtılaşma sorunu yok, bir şekilde duruyor kanama.
Merhaba bende yazınızı okuyunca bi ekleme ypıyım dedim :) 3 senedir sebepsiz hamile kalamıyordum bir Aşılama birde 9 ay önce tüp bebek denemesi oldu Dış gebelikle sonuçlandı Bu ramazan Folicasit ve coraspirine başladım şu an 6 haftalık HamileyimŞöyle arka arkaya güzel haberler verelim de neşemiz yerine gelsin kuzum :)
İyi ki konuşmuşuz ve corasprine başlamışım diyorum ben de. Çünkü sonuç ne olursa olsun ilk kez ikinci çizgiyi gördüğüm. Bu transferde iki fark var; bir dondurulmuş olması, iki coraspirin kullanmam. Ne zaman bırakacağım da bir soru işaretiydi benim için. doktor başlamadığı için de bırakırken nasıl sorsam acaba diye düşünüyordum, malum burada da kontroller bir ay sonra :) dediğin gibi hamileysem de devam edeyim en iyisi.
bu arada kanım sulanmış kan verirken kontrol ediyorum. Ben çok zor kan veririm. Damar bulamazlar, kelebekle alırlar falan, bazen bir kaç sefer denerler, damara giremeyince iğneyi çıkarınca bazen bir damla bazen hiç kanamaz. Şu an daha fazla kanıyor ama pıhtılaşma sorunu yok, bir şekilde duruyor kanama.
Tebrik ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi kucağınıza.. benim de pıhtılaşma sorunu yok diye kan sulandırıcı vermiyordu doktorum. İki kez transferim negatif sonuçlandı. burada @panic_attack ile konuşunca kendim başladım ve silik de olsa bir çift çizgi gördüm, bunun corasprinden olduğunu düşünüyoruz haliyleMerhaba bende yazınızı okuyunca bi ekleme ypıyım dedim :) 3 senedir sebepsiz hamile kalamıyordum bir Aşılama birde 9 ay önce tüp bebek denemesi oldu Dış gebelikle sonuçlandı Bu ramazan Folicasit ve coraspirine başladım şu an 6 haftalık Hamileyim
Teşekkür ederim canm Allah sizinkinide tamama erdirsin inşallah .Bende doktora sormadan kendim Başladım.Doktorada sordum bi sakınca yok dedi daha önce 2015 de bi doktora gitmiştim bebek düşünüyoruz diye o bana direk folikasit ve coraspirin vermişti o zaman Hamile kalmıştım hamile kallınca coraspirini bırakmıştım 12 haftalıkken bebeimi kaybettim bidaha da içmemitim şimdi aklıma geldi ramazanda içmeye başladım ve yine hamile kaldım faakat bu sefer hala içiyorum bırakmadımTebrik ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi kucağınıza.. benim de pıhtılaşma sorunu yok diye kan sulandırıcı vermiyordu doktorum. İki kez transferim negatif sonuçlandı. burada @panic_attack ile konuşunca kendim başladım ve silik de olsa bir çift çizgi gördüm, bunun corasprinden olduğunu düşünüyoruz haliyle
Kızlar
Sabah test yaptım, erken gebelik testiydi ve silik çizgi çıktı. transferden sonra 9. Gün olduğu için bu kadar silik olması kimyasal olabileceğini düşündürüyor Cumartesi kesin sonucu alacağız zaten.
Arkadaşlar az önce rahim.usg. çekildi. Anestezi altında oldum aslında sedasyon deniyor.Hic bir şey hissetmedim. Baya baya yapışıklık varmış bende rahim ağzında ve tüplerde. Doktor açmış o yapışıklıkları 3 defa ilaçla girmiş. Bu ay önümüzdeki 2-3 ay doğal yol deneyin dedi. Hayırlısı
yumurta isleri heycanli sonrasi daha heyecanlıdırGünaydınlar
Armin bugün kontrolün var, güzel haberlerle umarım. Sanki en heyecanlı, keyifli zamanı yumurta toplama ve transfer gibi:))İkisinin arasındaki bekleme süresini saymıyorum tabi:)
@dennisgo şafak 1 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?