Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
inşAllah sağlıkla devam eder,geçmişte yaşananlardan ve beterlerinden korur Allahım
dualarınızı bekliyorum
Hiçbir şey olmayacak kuzum, sağlıkla ilerleyecek sürecin, tadını,keyfini çıkar hamileliğinin

inşAllah sağlıkla devam eder,geçmişte yaşananlardan ve beterlerinden korur Allahım
dualarınızı bekliyorum
inşallahh sağlıkla doğuruyoruuuzz.. kol kola doktora gidiyoruuuzz hoommmmm

dualarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun canım, güzel haberler arka arkaya geliyor bereket geldi sayfaya, darısı bizlere inşallah, bu kez sorunsuz devam edecek ve sağlıkla kucağına alacaksın inş

dualarınızı bekliyorum

Enee.. Sağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah kuzum.

inşallahh sağlıkla doğuruyoruuuzz.. kol kola doktora gidiyoruuuzz hoommmmm
inşAllah cancanım ya,hommmmm
Hayırlı olsun canım, güzel haberler arka arkaya geliyor bereket geldi sayfaya, darısı bizlere inşallah, bu kez sorunsuz devam edecek ve sağlıkla kucağına alacaksın inş
inşAllah Bestecan ben inanıyorum ki bu sayfada hamile kalmayan kalmayacak,seninde güzel haberler alacağız en kısa zamanda
Allahım hepimize tez zamanda sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin.

dualarınızı bekliyorum
özgurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gözlerim doldu oyyy benim canım sende hamilesin demekk cok cok cok cok cok cok çok cok sevindim ezan okuyuyo dilerim rabbim saglikla sıhhatle kucagina almayi nasip etsin kendine benim icin saril özgur hamileeee

dualarınızı bekliyorum

Aaa ben degilmiymisim :) Bende benden supheleniyordum :) Hadi bakalım dualarımız seninle

amiiin Arminim,Allahım hepimizi güldürsün,mutluluktan dolsun gözlerimiz inşAllah
benimde dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…