Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maşallah canım, inşallah herşey sorunsuz olacak ve sevgiyle tutunacak bebeğin sana

Canım
Jel de yapabiliyor galiba.. önemli olan kırmızı parçalı kanamalar olmaması sonuçta. Dinlenerek geçirirsen çok iyi olur. yarın da kontrolün olduğu için orada güzel haberler alırsın umarım.

Canım
Jel de yapabiliyor galiba.. önemli olan kırmızı parçalı kanamalar olmaması sonuçta. Dinlenerek geçirirsen çok iyi olur. yarın da kontrolün olduğu için orada güzel haberler alırsın umarım.
Aynen canım devamı gelmez umarım yarın olsun hayrolsun bakalım
Senin nasıl gidiyor 2.gün ağrı sızı var mı

hayırlara cıksın kuzum, oglusunun yanındasın ruhen, alıp da gelmeye de bısey kalmadı zaten, oyle de oldu amin

bir şunu çıkarabilir miyiz buradan, dış görünüş kişi hakkında ipucu verebilir ama bilgi ve mesleki yeteneği hakkında bize asla bir erefrans olmamalı, benim doktorum da öyle dıaşrdan bakan çok sevimsiz ve soguk buluyor ama muayenede ondan baskasını gormek bıle ıstemıyorum, cunku onda yer bulamadım acıl bıtmem gerektı ve cok guleryzulu duran bır kadına gıttım, muayenesıne gırdgınde yılan gıbı bı varlıga donusuyor kadın ve cok kotu muamele edıyor ve gulusunun aslında sırtlan gulusune benzedıgını o an farkettım, dusun artık :)
olumlama konusun agelınce evet olumlu dusunmek cok onemlı gercekten ve kendımızın beynını ıkna edebılecegı cumleler kurmalıyız ben onu hala becertemıyorum, kurudgum cumleyı sorgularken buluyorum kendımıs :) :) :)

kızlaaarrr

selozy kuzumm sana uydum yaptım testi.. 5 saniyede belirdi.. neydi davullar mı vuruyorduuu.. ya da vurmasın mı daha 2 gün var.. ama vursuun vursunn

iştee buuuu, zuzum benım, cok sevındım, ıkı gun gıremedım sıelr yogun dıye, ama bu haber tum yogunluk yorgunlugunu unutturdu, cok sevındım, cok mutlu oldum, agladım sevıncten, kendım hamıle kaldıgımı ogrendıgımde bıle aglamamıstım dusun artık :) ınsallah saglıkla kolaylıkla ılerlesın canım benım. maşallah maşallah maşallah

hazırımmm insallahh. baska bisey kalmadi galibaaa evet artik hamile kalabilirim hamile de kaldım amin.

kalsam da olumlama yapacağım diye su paranoyak gibi konusmayi biraksam
ben okumamışım bunlarıı ne kadar ayıpp armiiinnn duymamış okumamış olaydııımm getme diyeydiiiiimmmmm aklıma geldi...
bitmiyor ki olumlama yapmakkk işte denize burda hak vermemek mümkün değil mış gibi yapıyorsun demek...
hissetmek önemlii olumlu düşünmek önemli inanmak önemli neden paranoyak gibi dedinn şimdi ben bir paranoyak mıyım.. neyse hadi daha üstüne gitmeyim yarının hatrına

Aynen canım devamı gelmez umarım yarın olsun hayrolsun bakalım
Senin nasıl gidiyor 2.gün ağrı sızı var mı
Panik yapma canım jelden kaynaklı olabilir, jel bir süre sonra tahriş yapabiliyor, az kaldı yarın bebişlerini göreceksin inşallah

Ben dış görünüşe dair hissetmiyordum o duyguları, tedavide kontrollerde bazen ona denk geliyordum, oradaki tavırlarını beğenmiyordum :) bazen insanların kimyası tutmaz bu biraz öyle bir şeydi. Ama transferde aramızdaki buzlar eridi kesinlikle :)

Galiba küçük kısmı bayağı abartmışım peçeteyr silmiştim biraz var işte ama dediğin gibi millet şakır şakır kanama yaşıyor bebekte doğuyor allah bilir zaten halim yok dinleniyorum canım

Galiba küçük kısmı bayağı abartmışım peçeteyr silmiştim biraz var işte ama dediğin gibi millet şakır şakır kanama yaşıyor bebekte doğuyor allah bilir zaten halim yok dinleniyorum canım
Sürekli jel kullandığın için tahriş olmuş olabilir bence . Devam etmedi diimi?

aynen canım Allah bilir,nasibi varsa bu hayatta olacak,bizler gibi,elinden geleni yaptıktan sonra,gerisi Allahın takdiri
sen içini ferah tut,çok iyiler inşAllah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…