- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.421
Sonucun gayet güzel canım, kat kat katlansın inşallahKızlar sonuç düştü nihayet kutuyaa 258.23
Bebeğimizi aldık ve eve geldik.. kahvaltı vs derken şimdi uzandım keyif yapıyorum. Doktor kalitesi için yine çok iyi dedi, dondurma çözülme süreçleri de sorunsuz geçmiş. Şimdi dışarıdaki kahramanlıkları içeride sürdürmesini bekliyoruz kendisinden. 6 Temmuz test tarihim :)
CanımGünaydın kızlar bel ağrısıyla uyandım jeli yaparken ucuna bişeyler bulaştı peçeteye sildim toplu iğne başı kadar kırmızılık kahvelik var ayaklarım buz kesti paniklemiyorum zaten progesteron jel kullanıyorum yarında doktor kontrolü var inşallah artmazsa bugün dinlenerek geçireyim diyorum bide baktım SAT 10 Mayıs 2.adet dönemim gibi bişey yani bilemedim Allah’a emanet
maşallah canım, inşallah herşey sorunsuz olacak ve sevgiyle tutunacak bebeğin sana
Aynen canım devamı gelmez umarım yarın olsun hayrolsun bakalımCanım
Jel de yapabiliyor galiba.. önemli olan kırmızı parçalı kanamalar olmaması sonuçta. Dinlenerek geçirirsen çok iyi olur. yarın da kontrolün olduğu için orada güzel haberler alırsın umarım.
hayırlara cıksın kuzum, oglusunun yanındasın ruhen, alıp da gelmeye de bısey kalmadı zaten, oyle de oldu aminbugun dis agrisiyla uyandimgörünür de curukte yoktu. gittim iki dolgu yaptilar icten hafif curumus iki tane disim varmis. hazir gitmisken dis tasini da temizlettim.şansima tupten önce patlak verdi yoksa hamile kalacagimya asdff diste yaptiramazdim.
benim kocanin kan tahlilleri cikmamisti sen gidince yollarim demisti.sovecegim sovemiyorum tatile cikmis aile doktorutemmuz 4 te açılıyormuş uzerine not yazmislar kapilarinin. neyseki kan grubunu laboratuvar eve yollamisti yanima almistim. numarasi var ustunde. dedim panik yapma eyyy kocaaa al ara git yerinden al delirmeden ciktim icinden.
ruyamda erkek bebek gordum ama yuzunu gormedim yanimda uyuyormus sicak diye soymusmusum benim bebikimmiş❤oglum canim oglum, annen seni almaya geldi
Dıtttt yanlış cevap.. şekerim ikinci paragrafta yazdıkların mışşş gibi yapmak olmuyor mu sence de ? O zaman sonuç alabilir misin peki? Olumlama yapacağım diye saçma gelen cümleleri neden kullanıyorsun. Birisi bunu kullanabilir çok da beğenebilir, ama demek ki sana uygun olumlama şekli bu değil. Kendi yöntemini bulmalısın bence.
ben olumlama olaylarını çok bilmem ama düşüncelerin hayatı etkilediği bildiğim için dikkat etmeye çalışırım.
Dün transfer için gittiğimde kendi doktorum yoktu, kliniğin kurucusuna denk geldim o yapacak sandım transferi. Günlük kontrolleri de kliniğin pek sevmediğimi söylediğim bir doktoru yapıyordu. Bu arada sevmediğimi söyleme nedenim işi ile ilgili değil, az konuşur, yüzü ifadesizdir, bir şey sorarsın kendi doktoruna sor der pek cevap vermek istemez, sosyal yönü zayıftır, hoşlanmıyorum kısaca işte. Kontrolde ne zaman ona denk gelsem, bu adam iyiki benim doktorum değil derim mesela :) Ben de önce stres yaşadım, ya transferi bu doktor yaparsa diye. hatta bunu ilk transferde de yaşamıştım, kendi doktorum kapıdan bir güneş gibi doğup transferimi yapmıştı :)
neyse transfer zamanı geldi. Bu doktorun yapacağını anladım ama neyse ki ben ikinci sıradaydım. hemen bu negatiflikle baş edecek bir takım düşünceler geliştirmeye başladım. Bunu yapmam gerektiğini biliyordum ama içtenlikle yapmazsam asıl fikrimi bastırıp aynı memnuniyetsizle transfere gireceğimi de biliyordum. sonuç olarak ilk beş dakika hatalı, kalan sürede olması gerektiği gibi bu olumsuz duyguların temizliğini yaptıktan sonra transfer zamanı geldi.
İçeri girdim, bil bakalım ne oldu? dünyanın en pozitif en güler yüzlü insanı karşımda duruyordu. hiç bir şey sormadan kendi kendine anlatıyor, ki bizim ilk transfer değil bir çok şeyi söylemese de olurdu. bir de kullandığı kelimeler çok enteresandı; mesela embriyo kalitesi iyi diyebilir bu kötü bir ifade değil sonuçta ama şöyle söylüyordu, kalitesi süper süper süper iyi, bölünmesi, donma çözülme süreçlerine uyumu %100 başarılı.. konuşurken gözlerinin içi parlıyor falan. Görsen, senin sosyal yönü gelişmemiş doktor bu mu diye beni suçlarsın :)
Bunu anlatma nedenim ben olumlu düşünür her şeyi çözerim değil.. bu yol tuzaklarla doludur. Mış gibi yaşamak da bu tuzaklardan birisidir bence.Olumlama yapmak, negatif düşünceleri silmek için yapman gerekenler çok zor şeyler değildir.. ama yaptığın şeye inanmak, o anı yaşayıp, geçmiş gelecek tüm kaygılardan arınmakta biraz zorlanırız sadece. Bunun en iyi örneği de çocuklardır aslında. Bu gözle izlersen çok şey görürsün çocuklarda.. ben eğer ilk beş dakikadaki pozitif düşünceler ile girseydim içeri karşılaşacağım tablo farklı olabilirdi..
çok uzun yazdım ya ben olsam okumam :)
kızlaaarrr
selozy kuzumm sana uydum yaptım testi.. 5 saniyede belirdi.. neydi davullar mı vuruyorduuu.. ya da vurmasın mı daha 2 gün var.. ama vursuun vursunn
Güler geçiyordu grubumuzun hamileleri artıyordu.. oldu mu sana 7 hamile :)
hazırımmm insallahh. baska bisey kalmadi galibaaaevet artik hamile kalabilirim hamile de kaldım amin.
kalsam da olumlama yapacağım diye su paranoyak gibi konusmayi biraksam
ben okumamışım bunlarıı ne kadar ayıpp armiiinnn duymamış okumamış olaydııımmDıtttt yanlış cevap.. şekerim ikinci paragrafta yazdıkların mışşş gibi yapmak olmuyor mu sence de ? O zaman sonuç alabilir misin peki? Olumlama yapacağım diye saçma gelen cümleleri neden kullanıyorsun. Birisi bunu kullanabilir çok da beğenebilir, ama demek ki sana uygun olumlama şekli bu değil. Kendi yöntemini bulmalısın bence.
ben olumlama olaylarını çok bilmem ama düşüncelerin hayatı etkilediği bildiğim için dikkat etmeye çalışırım.
Dün transfer için gittiğimde kendi doktorum yoktu, kliniğin kurucusuna denk geldim o yapacak sandım transferi. Günlük kontrolleri de kliniğin pek sevmediğimi söylediğim bir doktoru yapıyordu. Bu arada sevmediğimi söyleme nedenim işi ile ilgili değil, az konuşur, yüzü ifadesizdir, bir şey sorarsın kendi doktoruna sor der pek cevap vermek istemez, sosyal yönü zayıftır, hoşlanmıyorum kısaca işte. Kontrolde ne zaman ona denk gelsem, bu adam iyiki benim doktorum değil derim mesela :) Ben de önce stres yaşadım, ya transferi bu doktor yaparsa diye. hatta bunu ilk transferde de yaşamıştım, kendi doktorum kapıdan bir güneş gibi doğup transferimi yapmıştı :)
neyse transfer zamanı geldi. Bu doktorun yapacağını anladım ama neyse ki ben ikinci sıradaydım. hemen bu negatiflikle baş edecek bir takım düşünceler geliştirmeye başladım. Bunu yapmam gerektiğini biliyordum ama içtenlikle yapmazsam asıl fikrimi bastırıp aynı memnuniyetsizle transfere gireceğimi de biliyordum. sonuç olarak ilk beş dakika hatalı, kalan sürede olması gerektiği gibi bu olumsuz duyguların temizliğini yaptıktan sonra transfer zamanı geldi.
İçeri girdim, bil bakalım ne oldu? dünyanın en pozitif en güler yüzlü insanı karşımda duruyordu. hiç bir şey sormadan kendi kendine anlatıyor, ki bizim ilk transfer değil bir çok şeyi söylemese de olurdu. bir de kullandığı kelimeler çok enteresandı; mesela embriyo kalitesi iyi diyebilir bu kötü bir ifade değil sonuçta ama şöyle söylüyordu, kalitesi süper süper süper iyi, bölünmesi, donma çözülme süreçlerine uyumu %100 başarılı.. konuşurken gözlerinin içi parlıyor falan. Görsen, senin sosyal yönü gelişmemiş doktor bu mu diye beni suçlarsın :)
Bunu anlatma nedenim ben olumlu düşünür her şeyi çözerim değil.. bu yol tuzaklarla doludur. Mış gibi yaşamak da bu tuzaklardan birisidir bence.Olumlama yapmak, negatif düşünceleri silmek için yapman gerekenler çok zor şeyler değildir.. ama yaptığın şeye inanmak, o anı yaşayıp, geçmiş gelecek tüm kaygılardan arınmakta biraz zorlanırız sadece. Bunun en iyi örneği de çocuklardır aslında. Bu gözle izlersen çok şey görürsün çocuklarda.. ben eğer ilk beş dakikadaki pozitif düşünceler ile girseydim içeri karşılaşacağım tablo farklı olabilirdi..
çok uzun yazdım ya ben olsam okumam :)
Panik yapma canım jelden kaynaklı olabilir, jel bir süre sonra tahriş yapabiliyor, az kaldı yarın bebişlerini göreceksin inşallahAynen canım devamı gelmez umarım yarın olsun hayrolsun bakalım
Senin nasıl gidiyor 2.gün ağrı sızı var mı
Ayakta kalınca kasık ağrım oluyor ama bence psikolojik yatmaya bahane arıyorum diye düşünüyorum :)Aynen canım devamı gelmez umarım yarın olsun hayrolsun bakalım
Senin nasıl gidiyor 2.gün ağrı sızı var mı
bir şunu çıkarabilir miyiz buradan, dış görünüş kişi hakkında ipucu verebilir ama bilgi ve mesleki yeteneği hakkında bize asla bir erefrans olmamalı, benim doktorum da öyle dıaşrdan bakan çok sevimsiz ve soguk buluyor ama muayenede ondan baskasını gormek bıle ıstemıyorum, cunku onda yer bulamadım acıl bıtmem gerektı ve cok guleryzulu duran bır kadına gıttım, muayenesıne gırdgınde yılan gıbı bı varlıga donusuyor kadın ve cok kotu muamele edıyor ve gulusunun aslında sırtlan gulusune benzedıgını o an farkettım, dusun artık :)
olumlama konusun agelınce evet olumlu dusunmek cok onemlı gercekten ve kendımızın beynını ıkna edebılecegı cumleler kurmalıyız ben onu hala becertemıyorum, kurudgum cumleyı sorgularken buluyorum kendımıs :) :) :)
Galiba küçük kısmı bayağı abartmışım peçeteyr silmiştim biraz var işte ama dediğin gibi millet şakır şakır kanama yaşıyor bebekte doğuyor allah bilir zaten halim yok dinleniyorum canımtoplu iğne başı kadar kırmızılığı görecek kadar inceleme kuzum,benim arkadaşımın avuç avuç kanaması oldu,çocuk doğdu bile,onlar mühim değil,artmadıkça sorun yok,yat dinlen,dua et,Allaha emanet yavrular
Sürekli jel kullandığın için tahriş olmuş olabilir bence . Devam etmedi diimi?Galiba küçük kısmı bayağı abartmışım peçeteyr silmiştim biraz var işte ama dediğin gibi millet şakır şakır kanama yaşıyor bebekte doğuyor allah bilir zaten halim yok dinleniyorum canım
aynen canım Allah bilir,nasibi varsa bu hayatta olacak,bizler gibi,elinden geleni yaptıktan sonra,gerisi Allahın takdiriGaliba küçük kısmı bayağı abartmışım peçeteyr silmiştim biraz var işte ama dediğin gibi millet şakır şakır kanama yaşıyor bebekte doğuyor allah bilir zaten halim yok dinleniyorum canım
Olabilir Yok canım çok şükür ama bel ağrısı var bide çok halsizimSürekli jel kullandığın için tahriş olmuş olabilir bence . Devam etmedi diimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?