- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.341
canımm geçmiş olsun.. hakkınızda hayırlısı..panic_attack Beni listeden silebilirsinz adet oldm. Bu gece sehir disina cikiorm. Zamani gelince insllh tekrr sizinleyim. Kendinize cok ii bakin. Hepinizin gebeligi cok ii gecsin insllh. Saglicakla kucaginiza alin. Isteyene de Allh tez zamnda mujdesini versin. Allha emant
Saolasn tatli taze hamiscanımm geçmiş olsun.. hakkınızda hayırlısı..
ahaha sen bir kovasınnAzmettin tabi gız. Benim koca mızıklasa, kontrole falan gitmese çoktaan çiftleşmeyi bıraktıydım
Ayy çok sevindin manyak senii. Geliyor bi Angara bebesi daha.
Kan versene deli. Ayy beklenmez o kadar. İnsan çatlar.
nezaman gitmeyi düşünüyorsun canemmm?ahaha sen bir kovasınnben de bir boğayım
kısmet oldu inşallah kuzu yaa vayy angara bebesii :) ama du yok kayserili oluyor canım
neyine çatlayım kuzu gıı 100 üstü kesin. ve sağlıklı Allahın izniyle.. hee ama kese dersen evett meraktayımmm :)
ısrarlara dayanamarak akşam gidecem galibaa beyim de olur dersenezaman gitmeyi düşünüyorsun canemmm?
ahaha sen bir kovasınnben de bir boğayım
kısmet oldu inşallah kuzu yaa vayy angara bebesii :) ama du yok kayserili oluyor canım
neyine çatlayım kuzu gıı 100 üstü kesin. ve sağlıklı Allahın izniyle.. hee ama kese dersen evett meraktayımmm :)
Gene ona da 1 haftadan fazla var gıı.. akşam kan verem sonra bekleyem inşallah☺Evet kesenin yerini bi gör bence de.
eneeem beni eklemişinn gııı hamile saydın yani hemii kan vermememe rağmeen :))
Kızlar bi ıgm bakmış ıgg da bakması gerekmiydi
Benim hamileliklerimdeki en büyük belirtiydi gece kalkması saat 4-5 gibi tak gözlerim açılırdı su wc yarım saat sonra tekrar uyurdum canomdün ateşimi ölçtüm 36,6 ydı bu sabah 5te uyandım ölçtüm 36,5tu.. sonra uyudum tekrar 6,30da uyandım tekrar yaptım 36,8di.. ölçmeye devam ediyim diyorumm bakalım nasıl tablo çıkıcak.
sanırım benim de ondan gözlerim birden açılıverdi kuzuu.. gece yatarken yaptımdı sabaha test yapacam diye.. bir bardak suyumu içtim yattımdı.. inşallah tekrar göstersin kendini seninki de :)Benim hamileliklerimdeki en büyük belirtiydi gece kalkması saat 4-5 gibi tak gözlerim açılırdı su wc yarım saat sonra tekrar uyurdum canom
Cano Bence daha kan verme erken daha nasılsa hamilesin biliyorsun,bekle reglin 2-3 gün geçsin sonra verirsin 2000 li değeri görürsen kese kontrolüne gidersin.ahaha sen bir kovasınnben de bir boğayım
heh benim kafadan :)) peki kendin bu durumda olsan napardın kuzum...Cano Bence daha kan verme erken daha nasılsa hamilesin biliyorsun,bekle reglin 2-3 gün geçsin sonra verirsin 2000 li değeri görürsen kese kontrolüne gidersin.
Panikkkkk kız milletin içinde sesli güldüm yorumunu seveyim seninAzmettin tabi gız. Benim koca mızıklasa, kontrole falan gitmese çoktaan çiftleşmeyi bıraktıydım
Ayy çok sevindin manyak senii. Geliyor bi Angara bebesi daha.
Kan versene deli. Ayy beklenmez o kadar. İnsan çatlar.
Güzel şutlama olmuşyok ama dedim hep pikten 2 3gün önce ve pik günü oldu sonrasında olmadı deyi.. sen görmedin zaarr :))
Kendi doktorum isteyecek diye kan vermişken buna da baktırayım dedim devlet Hast kadın doğumcuya bi kağıda da yazmıştım halbukiYeni gördüm bunu. Evet niye iggye de bakılmamış ki? Kim istedi bu tahlili?
Aktif olarak geçirip geçirmediğe bakmışlar. Bağışıklığına bakmamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?