Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
panic_attack Beni listeden silebilirsinz adet oldm. Bu gece sehir disina cikiorm. Zamani gelince insllh tekrr sizinleyim. Kendinize cok ii bakin. Hepinizin gebeligi cok ii gecsin insllh. Saglicakla kucaginiza alin. Isteyene de Allh tez zamnda mujdesini versin. Allha emant

canımm geçmiş olsun.. hakkınızda hayırlısı..

ahaha sen bir kovasınn ben de bir boğayım

kısmet oldu inşallah kuzu yaa vayy angara bebesii :) ama du yok kayserili oluyor canım

neyine çatlayım kuzu gıı 100 üstü kesin. ve sağlıklı Allahın izniyle.. hee ama kese dersen evett meraktayımmm :)

nezaman gitmeyi düşünüyorsun canemmm?

Evet kesenin yerini bi gör bence de.

Heyy maşallah son 3 ayda 8 hamilemiz oldu.
E Effective listeye keseyi görünce eklenmek istedi.

Birden bi bereket geldi yav. Marjo ile şeytanın bacağını kırdık ve gerisi patır patır gelmeye başladı. Doğumlar art arda olacak :))
Temmuz'da ve yaz boyunca güzel haberler almaya devam edeceğiz bence.

eneeem beni eklemişinn gııı hamile saydın yani hemii kan vermememe rağmeen :))

kesinlikle başından beri haberler art arda geliyordu diye boşuna demedim inşallahh.. Rabbim büyük hepimizi muradımıza kavuştursuuunn aminn dedim öyle de olduuu

dün ateşimi ölçtüm 36,6 ydı bu sabah 5te uyandım ölçtüm 36,5tu.. sonra uyudum tekrar 6,30da uyandım tekrar yaptım 36,8di.. ölçmeye devam ediyim diyorumm bakalım nasıl tablo çıkıcak.
Benim hamileliklerimdeki en büyük belirtiydi gece kalkması saat 4-5 gibi tak gözlerim açılırdı su wc yarım saat sonra tekrar uyurdum canom

Benim hamileliklerimdeki en büyük belirtiydi gece kalkması saat 4-5 gibi tak gözlerim açılırdı su wc yarım saat sonra tekrar uyurdum canom
sanırım benim de ondan gözlerim birden açılıverdi kuzuu.. gece yatarken yaptımdı sabaha test yapacam diye.. bir bardak suyumu içtim yattımdı.. inşallah tekrar göstersin kendini seninki de :)

Cano Bence daha kan verme erken daha nasılsa hamilesin biliyorsun,bekle reglin 2-3 gün geçsin sonra verirsin 2000 li değeri görürsen kese kontrolüne gidersin.

Cano Bence daha kan verme erken daha nasılsa hamilesin biliyorsun,bekle reglin 2-3 gün geçsin sonra verirsin 2000 li değeri görürsen kese kontrolüne gidersin.
heh benim kafadan :)) peki kendin bu durumda olsan napardın kuzum...
ben de gitmeyim dedimdi ama çok ısrar ediyorlar.. hatta bir de artışı takip edecekmişiz :) ben de dedim eskiden test mi vardı ebe ellerdi gebesin der geçerdi :))

Panikkkkk kız milletin içinde sesli güldüm yorumunu seveyim senin Allahta seni güldürsün kuzumya

Yeni gördüm bunu. Evet niye iggye de bakılmamış ki? Kim istedi bu tahlili?

Aktif olarak geçirip geçirmediğe bakmışlar. Bağışıklığına bakmamışlar.
Kendi doktorum isteyecek diye kan vermişken buna da baktırayım dedim devlet Hast kadın doğumcuya bi kağıda da yazmıştım halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…