- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.221
Ben kızımda sebamed ürünlerini kullanmıştım şimdi daha iyisi vardır heralde.. sen öğrenirsin bana anlatırsın artık..Sebamed alüminyum içermiyo. Eczaneden de öneri alabilirsin. Başka markalar var. Aslında iyi hatırlattın şu koku hassasiyetim geçsin ben de alüminyumsuz bi rollona geçeyim :)
Onler bence bu. Yaz oldgu icin kucuk bi terlemede insan hemen kokuo malesefYa gerçi ben ona rağmen terlerimm zaten önemli olan terlemeyi kesmesi değil kokuyu önlemesi.. hayır şimdi regl de geliyo ya koku şeysi had safhada kendim kokuyom gibi geliyı bazan, halbuki temizimdir yanii
Nemlendirici krem yazıyodu da ondan şeyettim ben.. krem gibi koltukaltına sürüyon demi..Onler bence bu. Yaz oldgu icin kucuk bi terlemede insan hemen kokuo malesef
Çatlaklar için hindistan cevizi yağını düşünüyorum. Doğal nemlendiricilerden en etkili o sanırım,araştırmaya devam edicem.Ben kızımda sebamed ürünlerini kullanmıştım şimdi daha iyisi vardır heralde.. sen öğrenirsin bana anlatırsın artık..
Sen güneş kremi kullanıyo musun? Bir de çatlamaya karşı bişeyler kullanıcak mısın?
Yok kiiz sprey bu .rolon deil . Adini unuttum neydi bu meretin adiNemlendirici krem yazıyodu da ondan şeyettim ben.. krem gibi koltukaltına sürüyon demi..
Heeee 1/4 nemlendirici krem yazıyomuşşş deodorant gııııYok kiiz sprey bu .rolon deil . Adini unuttum neydi bu meretin adi
Hay agzina saglk yaa. Bi turlu gelmedi aklima bunadim sankiHeeee 1/4 nemlendirici krem yazıyomuşşş deodorant gıııı
Ben badem yağı kullanmıştım çatlamadım kuzu annem çatlamış lakin..Çatlaklar için hindistan cevizi yağını düşünüyorum. Doğal nemlendiricilerden en etkili o sanırım,araştırmaya devam edicem.
Güneş kremi sürmüyorum yav, hata ediyorum evet :/
Tamam ben öğrendiklerimi sizlere de ileticiğiim :)
ÇatlamışBen badem yağı kullanmıştım çatlamadım kuzu annem çatlamış lakin..
Senin annen çatlamış mı o da önemli..?
Öbür mesaja ekleme yaptımdı yaa..Çatlamış
Onun da cildi çok kurudur,benim de. Annem nemlendirme filan pek umursamamış, ve iki hamileliğinde de aşırı kilo almış. Onu kendime rol model almak istemiyorum
Sıcacık yeri var, ilaçlarla da yuvasını destekliyoruz, e o da bir zahmet tutunsun artık :)Benimki de 8×4tü hiç bilmiyom içerikleri ben de mesela şunu kullan bunu kullanma diyorlar ya çok anlamam..
Neyse senin kahraman da Allaha emanet:)
Ben en son sebamed denedim ama yapamadım.can09e sen bi dene istersen.
Ben de rexona kullanıyorum onun dışındakilerin hepsi beklediğinde rahatsız edici kokuyo.Bitek rexonada onu hiç yaşamıyorum,bekleyince de ilk sürdüğün gibi kokuyo. Şu sıra kokularla çok sıkıntım olduğu için değştirmeye cesaret de edemem
Aslında sadece hamilelik değil her zaman özenli olmak lazım senelerce kullanıyoruz ve azar azar kendimizi zehirliyoruz sanki..Ben badem yağı kullanmıştım çatlamadım kuzu annem çatlamış lakin..
Senin annen çatlamış mı o da önemli..?
Kızlar diyodu gebeler için marka kk de arasan bulursun sanki
Evet tabi ama sonu yok ki abartmadan orta karar yürümek bu hayatta en güzeliiAslında sadece hamilelik değil her zaman özenli olmak lazım senelerce kullanıyoruz ve azar azar kendimizi zehirliyoruz sanki..
canım ben nivea fresh natural kullanıyorum 2 yıldır.çok memnunum gazsız,alüminyum içermiyor çok temiz bir kokusu var.duş jeli fiyatları uçtuğu için ve her gün duş aldığım için duru alıyorum genelde indirim fln oluyor.aslında doğal sabunlara dönmeyi düşünüyorum ama bu jellerde büyük kolaylıkKızlaarr duj jeli ve rolona ihtiyacım var hangisini önerirsiniz.. şöyle kimyasalı az olan kurutmayan.. bebişe zararı olmayan
Teşekkürler canım. Bakıyım ona da ☺canım ben nivea fresh natural kullanıyorum 2 yıldır.çok memnunum gazsız,alüminyum içermiyor çok temiz bir kokusu var.duş jeli fiyatları uçtuğu için ve her gün duş aldığım için duru alıyorum genelde indirim fln oluyor.aslında doğal sabunlara dönmeyi düşünüyorum ama bu jellerde büyük kolaylık
Teşekkürler canım. Bakıyım ona da ☺
Her şey pahalı valla bir şampuana 15 tl diyolarr neyse patates ucuzlamış
[/QUOTE
ehehe aynen ya yakında sabuna döneceğiz 3 kere sabun 1 kere şampuan
Kızlaarr duj jeli ve rolona ihtiyacım var hangisini önerirsiniz.. şöyle kimyasalı az olan kurutmayan.. bebişe zararı olmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?