Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de olmadim. 2 gun once erken gebelik testi negatifti.
Kasigimda batma var. Eli kulagindadir zannimca
Valla bende de surkli oluo sagda solda. Ama bugun hic bisy hissetmiorm. Sadece gogsum dolgunlasio yanlar acio . Ucu zaten kizarmis catlamis gibi

Canım nasılsın mide bulantısı mi başladı benim 6. Haftada başladı 13. Haftaya kadar devam etmişti kiraz ve haşlama Mısır ile günlerim geçti
EVet canım sabah oluyor bişeyler yiyince hafifliyor transfere göre benim de 6.haftam geçen haftada bi iki kere olmuştu tuzlu şeyler bastırıyor sen nasılsın kuzuları öpüyorum

Çıkar sen sabah uyanınca yap bence . Ne hissediyosun peki var mı bi his?
yokk adet olacakmış gibiyim işte kasık ağrısı bel ağrısı memitolar fora :)) Allahtan hayırlısı artık.. 2 testim var sadece hangi ara yedim bilemedim :) sabah yapımmi yani belirtilerin falan da adet olacakmış gibiymiş senin de, ama senin gelmediii.. işte umutlar bitmiyorduu

Evet,sen test yapıcak mısın diyodun da gerek yok adet olucam diyordum :) umut bitmezz

Valla bende de surkli oluo sagda solda. Ama bugun hic bisy hissetmiorm. Sadece gogsum dolgunlasio yanlar acio . Ucu zaten kizarmis catlamis gibi
ağrılarım geçti diyorsun ya progesteronun etkisi geçti muhtemelen geçen ay hatırlarsan ben de hiç bişey yok demiştim ağrılar gitti demiştim 1 güne geldi adetimm...
benim de sol memito daha şişkin ve daha acıyor nedense.

Evet,sen test yapıcak mısın diyodun da gerek yok adet olucam diyordum :) umut bitmezz
evet hatta ben de o ağrılar gebeysen de olur demiştimm :)) o kasık ağrıların 10.gün kaladan beri varmış ya kuzu hiç mi geçmedi aralıklı mı devam etti?.. hatta rüyasını gördümdüüü ayy şuna bak 8+3 oldu bile maşallah.

ovu testinde pik gördün mü bu ay,gördüysen ayın kaçıydı,
Ovu testlerini kullanmdim cnm biraz degisik oldu bu ay tutmama ihtimali de var. Akintima ve agri gunune gore degerlndrdim ayin 3nde adetm bitti. Dengesz bi degerrlndrmr yaptk. Esim yorgun ve gec geliodu . Kiyamiodm

EveetBenim yumurtlama sonrası 10.gün çok şiddtli sancım oldu. Aynı regl sancısı gibi. 20-30 saniye bacaklarımı karnıma çekip bekledim,hareket edemedim. Bu da neyin nesiydi dedim baya canım yandı, sanırm hissettiğim şey yerleşmeymiş. Sonrasında da sürdü.
Ağrılar 5.hafta aynı şiddette ve devamlı oldu. 6.haftada sıklığı azaldı. Artık yok denecek kadar az. Bazen günde bir iki kere hafif yokluyor, sanırım o rahmin genişlemesinin bi etkisi

Diosuun valla hayrlisi olsn diorm. Daha yeni basladik. Keyfine gore takilsinlr yumlar spermler

ee tabi bebiş kendine yer açıyoo.. valla ben hep kasık sancısı ağrısı ne ise yaşadığım için ayırt edici özellik olamıyor.. sabah ateş ölçmeye başladım bakalım.. sen anlar mısın kuzu ne zaman ne yapmak lazım falan?
ayy 15 tl olmuş bir dijital ateşölçer her şey çook pahalı

yaa takılma zaten demek ki neymiş adama kıyamamazlık falan yapmıcakmışın Allah ne verdiyse artık
Geldginde koltukta uyuyakliodu yataga girdginde kafasini yastiga koyar koymaz uyuyan tiplerden. Ben napam bacim. Zorla mi yapam

ahaha evett gerekirse uyutmucann çökecen tepesine
ben yapamiom ya . O da cok istekli olsn istiorm. Ama galiba erkklerin geneli bole . Cok istio olsn bi tane ama sorumlulugndan korkuo bizimkisi galiba . Daha ii hallerde yetstrmk istio maddi manevi

Ovu testlerini kullanmdim cnm biraz degisik oldu bu ay tutmama ihtimali de var. Akintima ve agri gunune gore degerlndrdim ayin 3nde adetm bitti. Dengesz bi degerrlndrmr yaptk. Esim yorgun ve gec geliodu . Kiyamiodm
anladım,hani ovuda pik oldukatan 14 gün sonra adet olunuyormuş ya gerçi bende tutmasa da tam bu hesap,çoğu kişide tutuyor,geç yumurtlama falan vardır belki sende diye sordum

ben yapamiom ya . O da cok istekli olsn istiorm. Ama galiba erkklerin geneli bole . Cok istio olsn bi tane ama sorumlulugndan korkuo bizimkisi galiba . Daha ii hallerde yetstrmk istio maddi manevi
daha önce de konuşuldu ama :) şuan av onlar avcı biz olduğumuzdan kaçacak delik arıyorlar, benimki de yum geçince hani ben istemiyom ya bu defa da o dolanıyor peşimde :)) artık iş sende olacak yorgun da olsa senin uygulayacağın bir kaç şeye karşı koyamıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…