Merhabaaa..benim sat 14-15 mayıs arası :) 28-30 günde adet olurum ve bugün 22.gün..19asos03 bence siz test yapmalısınız :)) ben bu ay yumurtlamayı tutturduğumu düşünüyorum ve Rabbimden hayırlısını diliyorum...test yapmaya ne zaman başlasam kiiii
benim sat 8 mayıs sizlerin ne .. normalde 26-28 gün arası olurum ve bugün 28. gün
#hira test yaptın mı bence yapmalısınbeninde sat 27 nisan normalde 30-35 gün arası regl olıyorum..bu ay cok gecikti..acaba iğnenin etkisiylemi geciktii bilmiyorum..bu arada belirtileriniz neler??
sizin biraz daha varmış ghün sayalım birlikteMerhabaaa..benim sat 14-15 mayıs arası :) 28-30 günde adet olurum ve bugün 22.gün..19asos03 bence siz test yapmalısınız :)) ben bu ay yumurtlamayı tutturduğumu düşünüyorum ve Rabbimden hayırlısını diliyorum...test yapmaya ne zaman başlasam kiiii
en geç bugün olmam lazımdı 26-28 günde bir olurum en geç ve son 2 gündür dilimde demir gibi bir tat sürekli idrara çıkma baş dönmesi ve uyku problemim var demir depoşarımda düşmüş ama nedendşir bilmem
#hira test yaptın mı bence yapmalısın
hadi inşallah ama bendce bugün bir test daha yapmalısın 3 gün daha geçmiş aradancanim idrar testi yaptım 3 gün önce negatifti..ama hala adet olamadım..38 gün oldu adet olmadım.doktoruma gideceğim. ultrasyondan baktıracağım ve kan testi vereceğim..idrar testi yanıltabiliyormuş..
kuzummmmmmmmmhoşgeldiniz kızlar
canııımmmmmm miskim amberim nasılsınkuzummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?