- 9 Ağustos 2023
- 1.198
- 663
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Günaydın kuzum evet eğer olmazsa 2. Aşılamamı yaptırıcamİnşallah gelmez de güzel haberler alırsın ❤ peki gebelik oluşmazsa planın var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzum evet eğer olmazsa 2. Aşılamamı yaptırıcamİnşallah gelmez de güzel haberler alırsın ❤ peki gebelik oluşmazsa planın var mı
Kızlaaaaarrr bende varımmmm benimde 13-15 arası daha yepis yeni yumurtladım beraber takip edelim hsg çektirenler olarak tatluboncukOo haydi rastgele çarşınız pazar olsun bol bol diye dua ediyim bende sana seninle batlarımız hemen hemen aynı demi benim hsg den sonra erken gelmişti reglim. Şimdi de bu ay 13-15 mayıs arası
Tamam kuzum beklemedeyiz bakalımKızlaaaaarrr bende varımmmm benimde 13-15 arası daha yepis yeni yumurtladım beraber takip edelim hsg çektirenler olarak tatluboncuk
Kuzum hiç yumurtlama kanaması yaşadın mı daha önce ya da bilgin var mıTamam kuzum beklemedeyiz bakalım
Yaşadın kuzum böyle kılcal damar şeklinde inceKuzum hiç yumurtlama kanaması yaşadın mı daha önce ya da bilgin var mı
Bende de oldu canım hafif çamaşırıma bulaşmış pazar ve pazartesi günü oldu sadece bir kere. Bir yerde okumuştum çok yumurta olduğunda böyle hafif kanamalar olabiliyormuş femara kullandım bu ay ama bazı sebeplerden doktora gidemedimYaşadın kuzum böyle kılcal damar şeklinde ince
Bebiş olarak dönsün inşallah kuzumBende de oldu canım hafif çamaşırıma bulaşmış pazar ve pazartesi günü oldu sadece bir kere. Bir yerde okumuştum çok yumurta olduğunda böyle hafif kanamalar olabiliyormuş femara kullandım bu ay ama bazı sebeplerden doktora gidemedim
Kuzum hsgden sonra kaçıncı ayınBende de oldu canım hafif çamaşırıma bulaşmış pazar ve pazartesi günü oldu sadece bir kere. Bir yerde okumuştum çok yumurta olduğunda böyle hafif kanamalar olabiliyormuş femara kullandım bu ay ama bazı sebeplerden doktora gidemedim
Hsgden sonra ilk adetim canımKuzum hsgden sonra kaçıncı ayın
Benimde öyle kuzumHsgden sonra ilk adetim canım
Anladım bebeğim hep sıralama böyle mi gitmek zorunda ya da isteğe mi bağlı. Direkt tüp bebek isteyebiliyo muyuz acabaGünaydın kuzum evet eğer olmazsa 2. Aşılamamı yaptırıcam
Benim üç dört gündür akıntılarım vardı bugün kesildi. Zaten azdı akıntım bence az olunca yumurta da bi tane oluyo yani benimki öyle daha önce cok yunurtalarım olduğunda çok akıntım oluyodu. Ovüyle mi takip ediyosun kuzucum dün bende iğne vuruldum gün aşırı ilişki istedi doktor. 14 gün saycam bakalımKızlaaaaarrr bende varımmmm benimde 13-15 arası daha yepis yeni yumurtladım beraber takip edelim hsg çektirenler olarak tatluboncuk
Özelde direk tüp bebek yapılıyor kuzumAnladım bebeğim hep sıralama böyle mi gitmek zorunda ya da isteğe mi bağlı. Direkt tüp bebek isteyebiliyo muyuz acabaözelde direk tüp bebek
Yok canım ovüyle yumurtlama kanaması oldu iki gün. Kanamanın hemen ardından yumurtlama akıntısı oldu ve ağrı ordan anladım ben. Çoğu kişide yumurtlama akıntısı geldikten 2-3 gün sonra oluyor yumurtlama ama benim geldiği gün oluyor oyüzden anlayabiliyorumBenim üç dört gündür akıntılarım vardı bugün kesildi. Zaten azdı akıntım bence az olunca yumurta da bi tane oluyo yani benimki öyle daha önce cok yunurtalarım olduğunda çok akıntım oluyodu. Ovüyle mi takip ediyosun kuzucum dün bende iğne vuruldum gün aşırı ilişki istedi doktor. 14 gün saycam bakalım