• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün mayıs ayında düğün

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Kızlar mayıs ayında düğün yapıp hava şartlarını hatırlayan var mı acaba ben 2013 mayısta düğün düşünüyorm ama havalar nasıl olur diye kafama takılıorr fikirlerinizi sunarsmanız çok mutlu edersiniz

haziranı neden dusunmuyosun... haziran bası olabilir ben 9 hazirana karar verdim bir aksilik olmazsa... ramazana 1 ay kalmıs oluyo ama olsun nolcak ki ramazan dedigin 1 ay... oncesinde 1 aylık evli olsan ne olur 2 aylık evli olsan ne olur canım

gelip gececek bir şekilde her türlü

kuzenimin 26 yada 27 mayısdı ve acayip yağmurluydu. Allahtan düğün kapalı mekandaydı.

kuzenimin 26 yada 27 mayısdı ve acayip yağmurluydu. Allahtan düğün kapalı mekandaydı.

ayy sen böyle diyince korktumm bakk:18:

haziranı neden dusunmuyosun... haziran bası olabilir ben 9 hazirana karar verdim bir aksilik olmazsa... ramazana 1 ay kalmıs oluyo ama olsun nolcak ki ramazan dedigin 1 ay... oncesinde 1 aylık evli olsan ne olur 2 aylık evli olsan ne olur canım

gelip gececek bir şekilde her türlü

Aslında nişanlım hazirana hiç kalmadan nisan düşünüo ama o zaman havalar daha kötü olurrbende mayıs istiodm aslında ama havalarada güvenemiyormm.

mayıs ayında yapılan evlilikler
mayıs çiçekleri kadar geçici oluyormuş...

Carrie kusura bakma ama yazdıkların çooooook saçma ;)

Evlenilen mevsimle uğursuzluğun mükemmel uyumu:)

tühhhh 29 Nisan'da evlendim napcam ben simdiiiiiiiii :(

Kızlar mayıs ayında düğün yapıp hava şartlarını hatırlayan var mı acaba ben 2013 mayısta düğün düşünüyorm ama havalar nasıl olur diye kafama takılıorr fikirlerinizi sunarsmanız çok mutlu edersiniz

ben 19 mayısta nişanlandım geçen sene hava çok güzeldi kısmetse 2013 mayıs 19 da yine düğünüm olacak. Hiç bişey olmaz onlar batıl inançlar ben inanmıyorum biz 7 senedir beraberz bi mayıs ayı yıkamaz bizi :))) mayıs ayı uğurlu geldi o yüzden yine 19 mayısı seçtik hem nişan hem nikah evlilik günümüz oldu :)

bendee mayısta ewlencemmm :)) ınsallah tabi.. ozellıkle mayıs ıstedım bende ..en guzel ay ewlenmek ıcın. 9 10 mayıs gbı yagmurlar gecıyo 20 25 mayıs arası ıyı olabılır bnce acık alanda yapmak ıstıyorum bnde ..bakalım:31:

Ben de kır düğünü istiyorum ve haziran 22 den bile korkuyorum,ya yagarsa diye... Gecen yaz havalar cok garipti... Guvenemiyorum yani :(

2010 mayıs 15 de evlendim o gün hava biraz kapalı ve yağışlıydı canım.risk alacaksın ama hayırslısı

Aman da Mayıs gelinleri toplanmıışşşş :1:

Kızlar öncelikle Senenin 12 ayı 365 günü evlenip de mutsuzluğu yakalayabilmiş insanlar mutlaka vardır. Kimse siz değil. Kimse sizin hayatınızı ilişkinizi yaşamadı.. Sizde mutsuz olabilirsiniz, yada kırışık eller hiç ayrılmadan bi hayat sürebilirsiniz. Takvimlere değil birbirinize inanıp güvenin.

9 Ekim'de evlendim.. Yani Nikahımızı kıydık. Düğünümü 25 Mayıs ve 1 Haziranda düşünüyorum. Düğün Salonumla prensipte anlaştım. Bİ an önce o gün gelsin diye sabırsızlanıyorum.

Düğün Salonum kapalı.. Kır düğünü için uygun şartların olacağını sanmıyorum. Ama yine de kötü bi hava beklentim yok. Geçmiş yılların istatistiklerini gösteren siteler var. Düğün gününüzde hava daha önceki yıllarda nasılmış kontrol edebilirsiniz :42:

Yazın terleme kışın üşüme problemi büyük oranda günümüz düğün salonları için problem olmaktan çıktı. Ama yine de kolay terleyen kişiler için terli ve kırmızı bi suratla evlenip saçı makyajı dağıtmaktansa bahar ya da kış ayları daha iyi olur sanıyorum.

Açık hava foto çekimi kış aylarında sıkıntılı olabilir ama güzel bi kapalı salonda hiç bişi farketmeyecektir.. :51:

Hakkınızda hayırlı olacak tüm istekleriniz sorunsuz kabul olsun kızlar :16:

bende 28 nısanda evlenmiştim havaya guvenemedıgımız ıcın kapalı salon tutmustu ve hava bıraz soguktu aynı yerın bahcesınde de dugun vardı ve onlar cok zorlandı..rısk almak ıstemıyorsanız kapalı yer tuttun..fotografıda halledıyorlar yanı gene dış çekım olur ama baktın hava kotu fotografcı baska mekana goturüyor.
bence ertelemeyın hersey hallolurr :)
mutluluklar

Back