• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında Bodrum ???

right19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
347
2
118
İstanbul
Kızlar 15 Mayısta düğünüm var. Balayında Bodruma gitmek istiyoruz ama Bodrum Mayıs ayında nasıldır??Denize girilirmi hava nasıl olur acaba? Yardımcı olursanız çok sevinicem eyvahedigeldismile

denize girilir sanırım ama soguk olur hava ılık yani

görmemişlerdir cnm belkide bilmiyorlardır benim meslegim oldugu için cevap verdim

ehehe benimde 15 mayıs bizde antalya side de voyage sorgun a gidiyorus ayıptır demesiii ayy çok heyecanlıyıııııım az kaldı :kedi:

Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallaahhh zemuszemus

bizim de 16 mayısta düğünümüz olacak antalya uzak geldi bir de o kadar yol gidip otele tıkılmak istemedik tercih meselesi tabi ama bodrumu ben de merak ediyorum :(:(

antalya tarafları daha sıcak olur bodrum fethiyeye göre

Bende Antalya taraflarında biryer baksam iyi olucak galiba çok teşekkürler kızlar hihoyyyt

biz bugün birkaç tura gittik mayıs ayında egede deniz pek ısınmıyormuş antalya ya da kıbrısa gideceğiz antalyada amara/adam eve/voyage kıbrısta da kaya artemis
bodrum otelleri bana biraz eski geldi antalya tarafında oteller çok iyi ama çevre ve hareketlilik istiyorsan tabi ki bodrum da çok güzel olur

kıbrıs benim mekanımsempatiksalakcinni acapulcoyu tek gecerim girne de sahili mükemmel merkezede yakın kıbrısta merkeze yakın olması önemli otelin cünkü otobüs dolmus vs yokakannehir araba kiralamanız gerekir gezmek için ama 25 yas üstüyseniz

Back