- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
Testleri adet vaktim gelmeden yaptim bugun yarin adet olmam lazim ama olmadim bide benim normalde hic midem bulanmaz yani adet olcaksam bile bulanmaz psikolejik oldugunu sanmiyorum
bak bir de testi ne zaman yaptigin cok önemli.. eger; adetin henüz gelemedi ama test yapcaksin..ya da adet günü yapcaksin..iste o zaman sabah idrariyla yapmalisinki,en az 4 ya da 6 saat gecmis olsun, iste o zaman hamilelik hormonu idrara karissin...ilk günlerde hormon düsük oldugu icin idraragec karisir.. ama oldu adetin 1 hafta-10 gün gecti iste o zaman gün icerisinde istedigin saatte yapabilirsin. cünkü hormon artik iyice yükselmistir ve idrara hemen karismaktadir.. kanda cok daha rahat ve erken bulunmasinin sebebi de bu zaten.. idrar gün icinde cok cabuk yenilenir bildigin üzereama kanda durum cok daha farkli.. insallah bu yüzden testlerin negatif cikmistir..bir de erken test almadiysan adetten önce dogru sonuc vermiyo bu testler..
Testleri adet vaktim gelmeden yaptim bugun yarin adet olmam lazim ama olmadim bide benim normalde hic midem bulanmaz yani adet olcaksam bile bulanmaz psikolejik oldugunu sanmiyorum
benimde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım hala bekliyorum. acaba bu ay folik asit kullanmaya başladım o mu etkiledi nedir?
cnm ben 3 aydır folik asit alıyorum adetime etkisi olmadı..:))
Bugün biraz adet olur gibi oldum ne yazık kiama Bilmiyorum Belkide üstüne görmedi bir 5 6 gün sonra test yapıcam
belki yerlesme kanamasidir.. insallah hadi bakalimben normal adet gördüm.. insallah sen hamissindir ve bize umut olacak güzel haberler verirsin...
normal adet gördün ve hamilemisin anlamadım
beninde adet günüm 15 mayıstı iki gün geçti bakalım ne olacak. birsürü belirti var ama pek fazlada umudum yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?