- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
slm canım benim de adet tarihim mayıs 6 bu ay ilk deneyimimiz ve düzenli oldu ve yaklaşık 15 gündür göğüs acısı kasık batmaları ve bu arada 3gün önce kahverengi akıntı falan birkaç belirti yaşadım fakat bu gün sadece sol kasığımda oluşan ara ara batmalardan başka bişey olmadı bende herhalde adet olucam diye düşünmeye başladım hayırlısı bakalım
kahverengi akinti yerlesme kanamasi olmasin sakinbenim de bat 9 mayis bakalim ama benim adet belirtilerim var her zamanki gibi..
o kahverengi akinti yerlesme icin olabilir. cok okudum cunku onu. insallah oyle birseydiir.slm canım benim de adet tarihim mayıs 6 bu ay ilk deneyimimiz ve düzenli oldu ve yaklaşık 15 gündür göğüs acısı kasık batmaları ve bu arada 3gün önce kahverengi akıntı falan birkaç belirti yaşadım fakat bu gün sadece sol kasığımda oluşan ara ara batmalardan başka bişey olmadı bende herhalde adet olucam diye düşünmeye başladım hayırlısı bakalım
SELAM KIZLARRRR benimde beklenmeyen adet tarihim 9 mayıs:)
inşallah hamileyizdrr..bu arada yeşimcim çok üzüldüm allahım bidaha yaşatmasın..bende ocak ayında kimyasal gebelik sonucu 4 haftalık bebeğimi kaybettim yani düşük yaptım ...bu aydan pek umutlu değilim ama allahtan ümit kesilmez ..
bilmiyorum genelde öle diyolar hayırlısı bakalım idrar rengim falan da koyulaştı sanki bi de göbeğimin altında bi çizgi var acaba bu da bi belirtimi
evet canim 2. bebege ugrasyorum ama sadece ben, esimin bu konuda bir istegi yada ugrasi yok maalesef. blli olmaz canim belkide adet olmazsin. Allah buyuktur.
bilmiyorum genelde öle diyolar hayırlısı bakalım idrar rengim falan da koyulaştı sanki bi de göbeğimin altında bi çizgi var acaba bu da bi belirtimi
o da bir belirti de canim bu kadar erken olur mu onu tecrübeli arkasalara sormak lazim.. sen belirti arama hic aradikca cikar zaten
valla doğru söylüyorsun canım aradıkca çıkıyo sanki artık takmıyorum yaa yarın yada cumaya regl günüm bende test yapıcam yarın hayırlısı nasipse gelir demi
mart geçti nisan geldi bitti ben hala adet olmadım beklenmeyen adet tarhı 22 mayıs
bu kadar uzun sure adet olmadiysan ya hamilesin yada baska bir sorun var
normal degil yani 2 ay gecmesi. hap filan kullandinmi daha once korunmak icin?
o da bir belirti de canim bu kadar erken olur mu onu tecrübeli arkasalara sormak lazim.. sen belirti arama hic aradikca cikar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?