- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.281
Siz kan sulandırıcı kullandınız mıGeçmiş olsun.. aşılarınızı olmuş muydunuz?
Odanızı bol bol havalandırın portakal mandalina yiyin C ve D vitamini almaya özen gösterin ıhlamur dışında da bitki çayı önerilmiyor hamilelikte ve bol bol dinlenin maalesef başka yapılacak bişey yok. Ben değil ama eşim pozitif oldu temaslı olduğum için sorduğumda bana bunları demişlerdi aradıklarında
Ben kullanıyodum halihazırda canım bu hafta kesicek doktorumSiz kan sulandırıcı kullandınız mı
İnşallah canım yatıyorum 6 haftadır sadece wcye kalkıyorum 4 hafta daha içimde kalsın diye uğraşıyorum pazartesi kontrol var bakalım son durum neAllah yardımcınız olsun nasıl durumlar bebiş vaktinde gelir inşallah
Kaçıncı haftadasin şuanda?İnşallah canım yatıyorum 6 haftadır sadece wcye kalkıyorum 4 hafta daha içimde kalsın diye uğraşıyorum pazartesi kontrol var bakalım son durum ne
34. Hafta oldu bugünKaçıncı haftadasin şuanda?
Evet 32.haftaya kadar coraspin ve oksapar kullandım şuan sadece oksapar kullanıyorum doğum sonrası da belli süre devam etmem gerekiyomuş hattaSiz kan sulandırıcı kullandınız mı
Evet bende 38 i görsem gerisi sıkıntı değil diye düşünüyorumİnşallah canım yatıyorum 6 haftadır sadece wcye kalkıyorum 4 hafta daha içimde kalsın diye uğraşıyorum pazartesi kontrol var bakalım son durum ne
24.haftada kan tahlili veriyosunuz 3 defa.. önce aç karnına, 1 saat sonra( bu arada glikoz içiyosunuz) ve 2 saat sonra olarak ordan belli oluyor. Dahiliyeye yönlendiriliyosunuz eğer yüksek çıkarsa 1 hafta gözlem için diyet uygulanıyor eğer düşmezse insulin kullanıyolar diyetle düzene giriyosa diyetle devam ediyorsunuz ama evde sürekli şekerinizi ölçmeniz gerekiyorArkadaşlar gebelık sekerı kaçıncı haftada çıktı nasıl anladınız ıgne kullanıyor musunuz ınsulin
Kaç haftalık oldunuz acaba? Yeterki sağlıklı olsun bebişler doğum kanalına bile girse hemen açılma olmayabilir yani daha içerde duradabilirMerhaba kızlar, bugün kontrol vardı vr nst'de bebekte taşikardi olduğu saptandı. Doktorum endişelenmemem gerektiğini söyledi. Üç gün sonra tekrar kontrol var. Bebek doğum kanalına girmiş sanırım, artık çıkmak istiyormuş. Yakında doğurcam gibi duruyor
35+5 im. 3 gün daha dursa yeter dedi doktorumKaç haftalık oldunuz acaba? Yeterki sağlıklı olsun bebişler doğum kanalına bile girse hemen açılma olmayabilir yani daha içerde duradabilir
Ama doktorun bi sorun görseydi bunun bi sorun olduğunu söylerdi yani onun yerine endişelenmemen gerektiğini söylemiş bence endişelenme bak yakın takiptesin 3 gün sonra tekrar kontrol edicek doğurma ihtimalin olsaydı bugünden yatırırdı seni hastaneye bence35+5 im. 3 gün daha dursa yeter dedi doktorum
Evet, şu taşikardi olayı kafamı kurcaladı sadece
Evet haklısın. Analık zor valla daha doğmadanAma doktorun bi sorun görseydi bunun bi sorun olduğunu söylerdi yani onun yerine endişelenmemen gerektiğini söylemiş bence endişelenme bak yakın takiptesin 3 gün sonra tekrar kontrol edicek doğurma ihtimalin olsaydı bugünden yatırırdı seni hastaneye bence
Canım bebis stres yapmıştır bulunduğu yerde o yüzden kalp atışları yüksek çıkmıştır. Korkma haftan çok iyi sağlıkla kavusun inşallah.Merhaba kızlar, bugün kontrol vardı vr nst'de bebekte taşikardi olduğu saptandı. Doktorum endişelenmemem gerektiğini söyledi. Üç gün sonra tekrar kontrol var. Bebek doğum kanalına girmiş sanırım, artık çıkmak istiyormuş. Yakında doğurcam gibi duruyor
İnşallah, sağ ol arkadaşımCanım bebis stres yapmıştır bulunduğu yerde o yüzden kalp atışları yüksek çıkmıştır. Korkma haftan çok iyi sağlıkla kavusun inşallah.
Benimde geçen hafta gittiğimde yüksek çıkmıştı eğer sıkıntı olsaydı çoktan almıştık sezeryana dediler kötüyü çağırmayın stres heyecan yapmayın ki bebek de etkilenmesin kaçtı kalp atışları?Merhaba kızlar, bugün kontrol vardı vr nst'de bebekte taşikardi olduğu saptandı. Doktorum endişelenmemem gerektiğini söyledi. Üç gün sonra tekrar kontrol var. Bebek doğum kanalına girmiş sanırım, artık çıkmak istiyormuş. Yakında doğurcam gibi duruyor
en son 35+6da gittim 3300 gr dı bu cuma son kontrolum var ne kadar oldu bilmiyorum sezeryan günümüzü aldık zatenHanımlar kaçıncı haftadasınız bebeğiniz kaç kilo ??
Maşallah iyimiş kilosu benim 34+4 2200 gramdı yenisi pazartesi belli bakalımen son 35+6da gittim 3300 gr dı bu cuma son kontrolum var ne kadar oldu bilmiyorum sezeryan günümüzü aldık zaten
170'e çıktı bi onu gördüm, doktora sormadım artık. Haklısın ben de öyle düşündüm. Kötü olsa alırdı hemen herhaldeBenimde geçen hafta gittiğimde yüksek çıkmıştı eğer sıkıntı olsaydı çoktan almıştık sezeryana dediler kötüyü çağırmayın stres heyecan yapmayın ki bebek de etkilenmesin kaçtı kalp atışları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?