- 17 Ekim 2018
- 193
- 165
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.661
İlk erkek dediler sonra kız dediler sonra kız oldu
Bakalım bidahakine ne diceklerbakalım bizimki ne çıkacak çok gıcık bir durum
Detaylı ultrasonda netleşir canimYaaa ablanın ilk ne demişti doktor? Hangisi çıktı merak ettım valla kafayı yedirticek bu doktorlar bize
Valla cok alısverıs yapma derım farklı söyleyebılırler başıma geldıBakalım bidahakine ne diceklerbende düşünüyorum bazen bidahaki gittiğimizde kız diyolarmış falan diyorum mavi mavi alışveriş yapmaya başladık bile
Aynen ya o zaman öğrenıcez galıbaDetaylı ultrasonda netleşir canim
Sırf bu yüzden alışverişe henuz başlamadımOf kızlar yaaaa cok aradayım valla şaştım kaldım bugune kadar 3 doktorda erkek demıstı bugunlu randevumuzda doktorum birden kız ihtimali yüksek dedı neye inanacagımızı şaşırdık
Ciddi misinSırf bu yüzden alışverişe henuz başlamadımkesin kız demesine rağmen
Bunlari duya duya insan acaba diyorCiddi misinvalla paranoyak olduk
Haklısın vallaBunlari duya duya insan acaba diyor
Ben ikizleri 19+1 de öğrendim inatla sorduk hocam bazen değişiyor cinsiyet bu kesin mi değişir mi diye yok değişmez net görünüyor dedi. Ama hala detaylıyı bekliyorumHaklısın valla
Sanki bende 2 3 gündür hissediyor gibiyim gaz gibi değil sanki pıt pıt ediyor gibi ama emin olamıyorum takipteyim
Ben de bir kez o gaflet ve delalette bulundum, uyuyakalıp almamıştım. O gün 3 kere kustumBen de bu aralar sık takip ediyorum, ayni yerde ayni şeyleri hissediyorum
Elimi koyup nabiz ölçer gibi hafif bastirinca da dalgalanma hissediyorum, gobek deliginin alt bolgesinde hemen. Doktorun tam ultrasonla baktigi yerde.
Yani bebekten baska bir sey aklima gelmiyor
Bu arada hanimlar ilk kez bugun bulanti ilacimi içmedim, ilacim bitmis ve nobetci eczanede de yoktu. Bir süredir iyiyim diye kendime gaz verdim, geçti korkma iyisin dedim veeee.... Gecenin 2si oldu öğürmekten uyuyamiyorum. Kusamadim da bir türlü.
Hafif düzelmişim ama yine ilaç tutuyomuş meğerse. Allahim bir an once geçse şu bulantilar nolur..
Ben de bir kez o gaflet ve delalette bulundum, uyuyakalıp almamıştım. O gün 3 kere kustum21.haftadayım ilaca devam. Doktor zaten doğuma kadar kullanabilirsin dedi
Kıyamam size ya benim bulantı geçeli 3 4 hafta oldu, hala devam etse açlıktan surunurdu benimkilerYandık desene
Ben prilam da içmiyorum, zofer bendeki. Miligrami düşürebilsem bari ama o da yok. Benim 4.ayim bitti, 5.ay dolunca bulantılarım biteceğine inandiriyorum kendimiçok inanırsam olur, olacak
Ben riskli gebeyim diye heyet raporu verdi doktor ama eşim devam ediyor okula. Yani anlattıkları eminim her okulda yaşanan şeylerdir. 40 kişi teneffüste bişeyler yiyip içiyor vs vs engel oluyorsun nöbette sen az öte git yine maske indirip yiyip içiyor çocuklar.Okulda da 40 dk hiç maske indirmeden ders anlatmak çok zor geliyor ya, 8 ders olan günler öğleden sonra bunaliyorum öğürme geliyor. Sınıf kapısından hava almak için çıkar gibi yapıyorum o anlarda, maske indiriyorum bulantı azalsın diye. Günde 3 tane değiştiriyorum ama işe yaramiyor.
Dersleri 30 dk yapacaklardi, biraz iyi olur diyordum ama iptal ettirdiler.
Ya alişcam ya daha çok bunalcam, zaman gösterecek bakalım.
Benim ikiz diye zorladı belki beni bilmiyorum annem doğuma kadar kusmuş sağolsun. Benim kusma bitti ama koku hassasiyeti devam evde yemek pişirince kokusu çok rahatsız ediyor. Hala basit şeyler yiyebiliyorum. İnşallah seninki biter ben buna da okeyimYandık desene
Ben prilam da içmiyorum, zofer bendeki. Miligrami düşürebilsem bari ama o da yok. Benim 4.ayim bitti, 5.ay dolunca bulantılarım biteceğine inandiriyorum kendimiçok inanırsam olur, olacak
Ay maşallah de kendine hala yemek yapamıyorum sıkıldımKıyamam size ya benim bulantı geçeli 3 4 hafta oldu, hala devam etse açlıktan surunurdu benimkiler
Kıyamam size ya benim bulantı geçeli 3 4 hafta oldu, hala devam etse açlıktan surunurdu benimkiler
Ben riskli gebeyim diye heyet raporu verdi doktor ama eşim devam ediyor okula. Yani anlattıkları eminim her okulda yaşanan şeylerdir. 40 kişi teneffüste bişeyler yiyip içiyor vs vs engel oluyorsun nöbette sen az öte git yine maske indirip yiyip içiyor çocuklar.
Benim ikiz diye zorladı belki beni bilmiyorum annem doğuma kadar kusmuş sağolsun. Benim kusma bitti ama koku hassasiyeti devam evde yemek pişirince kokusu çok rahatsız ediyor. Hala basit şeyler yiyebiliyorum. İnşallah seninki biter ben buna da okeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?