- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.321
Evet bazıları kalp atışını duyunca kesiyor bende özeniyorumBana da 12. Hafta demişti işte zar zor 11’e düşürdümbaZıları 8. Haftada kesiyor, özenmiyor diilim.. valla iğneler, fitiller hiçbiri haplar kadar Zorlamıyor beni niyeyse..aman neyse sağlıklı ilerlesin de dayanırız, dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı
Kesinlikle estrofem ve progestandan. Günde 3 estrofem kullanıyordum kafamı kaldıramıyordum kesti dr şükür ondan beri daha iyiyim şimdi de progestan fitil 3x1 kullanıyorum aldıktan bi saat sonra midemde festival başlıyor. Tüp bebek harici bi doktorla görüştüğümde bu kadar hormona tabiki miden bulanır, çarpıntın olur dedi o da çok buldu mesela neyse benim son bi hafta tüp bebek dr 12de hepsini keselim dedi heyecanla bekliyorumBende bu estrofemden şüpheleniyorum onu içince daha beter oluyorum sanki. Günde kaç içiyorsun sen? Ben 2 sabah 2 aksam...
Benimde öyle oldu sonra gittikçe azalıyor zaten. Ben çok şükür dün öğleden beri görmedim hiç. İnşallah bi daha olmaz. Bol bol yatın dinlenin tatildeymişsiniz tadını çıkarın dinlenmek için büyük bi fırsat. Bende ay sonu yurtdışına gitcem biraz endişeliyim inş sıkıntı olmazKızlar kırmızıdan kahverengiye döndü peçeteye silince geliyor sadece bu iyiye işaret değil mi? İnşallah bugün biter şu lekelenme iğne etkisini hemen yapsa
Sen şuan kessin diye hangi iğneyi kaç mg kullanıyorsun canım?? Şundan dolayı soruyorum ben proluton 500mg kullanıyorum ve 3 günde 1 maşallah hiç kanamam olmadı sen garanti olsun diye 3günde 1 yap istersenKızlar kırmızıdan kahverengiye döndü peçeteye silince geliyor sadece bu iyiye işaret değil mi? İnşallah bugün biter şu lekelenme iğne etkisini hemen yapsa
Bende aynı şekil kullanıyorum prolutonu. Bi sorum olacaktı size normal hayatınıza döndünüz mü? Ben kanama yaşadığım gün çarşıya çıkmıştım fazla gezmememe kanama yaşadım o mu tetikledi diye düşünüyorum. Şimdi en ufak bişey yapmaya korkar oldum transferin ilk günlerine döndüm sankiSen şuan kessin diye hangi iğneyi kaç mg kullanıyorsun canım?? Şundan dolayı soruyorum ben proluton 500mg kullanıyorum ve 3 günde 1 maşallah hiç kanamam olmadı sen garanti olsun diye 3günde 1 yap istersen
En etkili ipne proluton diyorlar, en baştan onu kullananlar pek kanama yaşamadı sanırım.. Ben 5 günde 1 vurduruyorum, şükürler olsun bende de olumsuz bişi olmadı şimdiye kadarSen şuan kessin diye hangi iğneyi kaç mg kullanıyorsun canım?? Şundan dolayı soruyorum ben proluton 500mg kullanıyorum ve 3 günde 1 maşallah hiç kanamam olmadı sen garanti olsun diye 3günde 1 yap istersen
Ben şuan raporluyum bayram sonuna kadar evdeyim. Evde açıkcası sadece oturup uzanıyorum ama bulantı ve çarpıntı kaynaklı. Azıcık ayakta kalsam hemen çarpıntım başlıyor gözüm kararıyor biraz da sıcak kaynaklı.Bende aynı şekil kullanıyorum prolutonu. Bi sorum olacaktı size normal hayatınıza döndünüz mü? Ben kanama yaşadığım gün çarşıya çıkmıştım fazla gezmememe kanama yaşadım o mu tetikledi diye düşünüyorum. Şimdi en ufak bişey yapmaya korkar oldum transferin ilk günlerine döndüm sanki
Açıkcası ben bu kanama işlerinin gezmeyle dolaşmayla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.. Herkesin fiziksel yapısı, embriyonun rahmin durumu vs. farklı.. İki adım yürüdünüz diye kanama olmaz ha yürümediniz diye engellediniz de sayılmaz. Gece yatarken deli gibi kanama yaşayan da çokBende aynı şekil kullanıyorum prolutonu. Bi sorum olacaktı size normal hayatınıza döndünüz mü? Ben kanama yaşadığım gün çarşıya çıkmıştım fazla gezmememe kanama yaşadım o mu tetikledi diye düşünüyorum. Şimdi en ufak bişey yapmaya korkar oldum transferin ilk günlerine döndüm sanki
Göründüğüm başka bi dr haftada bir vurulman lazım çok sık vuruluyorsun falan dedi ama ben de ona bağlıyorum çünkü ben doktoruma sormadan fitilimi azalttım umrumda değil dedim ya midemin ağzına yapıyor afedersinizEn etkili ipne proluton diyorlar, en baştan onu kullananlar pek kanama yaşamadı sanırım.. Ben 5 günde 1 vurduruyorum, şükürler olsun bende de olumsuz bişi olmadı şimdiye kadar
Benimde şu an balkon oda arası geçiyor dediğim gibi bi çarşıya çıktım ona da pişman oldumBen şuan raporluyum bayram sonuna kadar evdeyim. Evde açıkcası sadece oturup uzanıyorum ama bulantı ve çarpıntı kaynaklı. Azıcık ayakta kalsam hemen çarpıntım başlıyor gözüm kararıyor biraz da sıcak kaynaklı.
Akşam 8den sonra her gün yürüyüş yapıyoruz eşimle yaklaşık bir saat, biraz oturmalı biraz yürümeli. Kendimi yormadan yani yine yavaş adımlarla. Tek aktivitem bu arada bi cafe var dağ başında semaver çayı falan yapıyor oraya gidiyoruz çay içiyorum. Sosyal hayatım şimdilik bu kadar
6. Haftaya kadar benim de 3 günde birdi, 6. Haftadan sonra 5’e düştü.. yaa ben korkumdan bi ilacı bırak almamayı saatinş bile değiştirmiyorumGöründüğüm başka bi dr haftada bir vurulman lazım çok sık vuruluyorsun falan dedi ama ben de ona bağlıyorum çünkü ben doktoruma sormadan fitilimi azalttım umrumda değil dedim ya midemin ağzına yapıyor afedersiniznormalde günde 3dü suan 1tane koyuyorum
Ya evet aslında öyle ama üzerimde öyle biAçıkcası ben bu kanama işlerinin gezmeyle dolaşmayla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.. Herkesin fiziksel yapısı, embriyonun rahmin durumu vs. farklı.. İki adım yürüdünüz diye kanama olmaz ha yürümediniz diye engellediniz de sayılmaz. Gece yatarken deli gibi kanama yaşayan da çokBen transferden 1 hafta sonra ile dönmüştüm, ev işi vs yapmıyorum, uzanırken eğilirken dikkat ediyorum ama yapıyorum yani.. Ağrım olunca fazla zorlamamaya çalışıyorum ama bu işler gerçekten kısmet, diğer herşeyde bahane oluyor
Canım eğer bulantım olmasaydı çalışırdım da gezerdim deBenimde şu an balkon oda arası geçiyor dediğim gibi bi çarşıya çıktım ona da pişman oldumhayırlısıyla kucağınıza alırsınız sizde inşallah o sıkıntıları yaşamaktansa çıkmamayı tercih ediyor insan
Bunlar bizi doğuma kadar götürür desene6. Haftaya kadar benim de 3 günde birdi, 6. Haftadan sonra 5’e düştü.. yaa ben korkumdan bi ilacı bırak almamayı saatinş bile değiştirmiyorumBişi olur bi dengesizlik yaratır fln diye.. İşte estrofemi bırakayım dedim, baktım burda 8. Haftada bırakan çok, doktorum devam dedi, mecbur içiyorum.. Prolutonda kuvvetli bi iğneymiş, zaten depolanıp kullanılıyomuş onun için 1 haftaya kadar gidiyormuş bi kere vurdurulunca ondan demiştir doktorda fazla diye
Canm benim proluton 5 günde 1 pazar günü vuruldum hatta prolutonu doktor da dün dedi ki madem pazar onu vuruldun bugün de progestan vurul dedi 50 mg kırmızıdan kahverengiye kendiliğinden döndü ama yani iğneyi vurulmadan önce kahverengiye dönmüştüSen şuan kessin diye hangi iğneyi kaç mg kullanıyorsun canım?? Şundan dolayı soruyorum ben proluton 500mg kullanıyorum ve 3 günde 1 maşallah hiç kanamam olmadı sen garanti olsun diye 3günde 1 yap istersen
Canım bende hastanede calısıyorum sen hangi birimde ne olarak calısıyorsun?Canım eğer bulantım olmasaydı çalışırdım da gezerdim deben hastanede çalışıyorum çarpıntımdan dolayı nefes almakta zorlanıyorum maskeyle o yüzden rapor aldım. Sen kendini mahrum etme haftada iki de olsa çık bi parka bahçeye. Allah gönlüne göre versin
Yani için rahat etsin diye mg yükselt diye dedim. En kısa zamanda kesilir inşallahCanm benim proluton 5 günde 1 pazar günü vuruldum hatta prolutonu doktor da dün dedi ki madem pazar onu vuruldun bugün de progestan vurul dedi 50 mg kırmızıdan kahverengiye kendiliğinden döndü ama yani iğneyi vurulmadan önce kahverengiye dönmüştü
Ben diyetisyenim canım poliklinik, servisler ve mutfaktan sorumluyuz. Hasta çok geliyor en az 50 maskeyle konuşurken nefes nefese kalıyorum zaten çarpıntım da vardı riske atmadı drCanım bende hastanede calısıyorum sen hangi birimde ne olarak calısıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?