- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.161
Hısteroskopıde alınıyor anestezı eslıgınde hayır canım hossetmezsın anestezıyle oldgundanCanım biraz zaman geçti ama ben kafayı yeni toparliyorum. Bu test rahimden biyopsi alınarak yapılıyormuş, çok can acıtan birşey mi acaba? Ben son üç aya iki Opu, iki transfer, bir kürtaj bayağı bir işlem gördüm. Şimdi artık korkuyorum herşeyden.
Canım Remzi teorisi veya nub teorisi hakkında bilgin var mı?O konuda şarjlı süpürgeler baya iş görüyo tavsiye ederim. Elektrikli süpürgenin yerini tutmuyo tabi ama en azından ortalığı temizliyor. Büyük elektrikli süpürgeyi çeke çeke hırt hırt süpürmektense şarjlılar daha pratik oluyor. Mopla da yerleri bastıra bastıra yapmadan yüzeysel sağa git sola git seklinde üstün körü yapıyorum. Evin tozu da ıslak mendile bakıyor. Artık yapacak bir şey yok, zaten şu dönemde misafere kapalıyım kimse kusura bakmasın
Bana histereskopi yapılmayacak, gerek görmedi doktorum. CD 56 yi muayene koltuğunda yaparız dedi, anestezi vs sormak aklıma gelmedi. Sadece smear testi gibi bir şey mi diye sordum, bir tık üstü sadece dedi. Zaten orda koptum, başka bir şey aklıma gelmedi o an.Hısteroskopıde alınıyor anestezı eslıgınde hayır canım hossetmezsın anestezıyle oldgundan
8+2 günlük canım. Her bünye farklı ilk zamanlar temizlik yaptığımda benimde belim çöl ağrıyordu mesela hemen işimi bırakıp uzaniyordumKaçıncı haftadasın acaba, belki benim henüz 7. Hafta oldugu için agrı oldu
Benimde eşim yapıyordu aslında bugün çok kötü geldi ev gözüme dayanamadım yüzeysel süpürdüm, mopla sildim ama agrı oldu biraz, o yüzden pişmanım inşallah birşey olmamıştır. Artık en azından 12. Haftayı geçmeden süpürgeyi elime almayım
Duymuştum. Embryonun çıkıntısı yukarıya doğru oluyorsa erkek bebek, düz oluyorsa kız bebek oluyormuş. Ama doktorlar onun bir geçerliliğinin olmadığını söylüyorlar.Canım Remzi teorisi veya nub teorisi hakkında bilgin var mı?
Stres daha zararlı hiçbir şey olmaz rahat ol, ben de gebe olduğumu öğrendikten sonra sevgili eşim merdivenlerden düştü önümdeydi, onu koltuk altlarından tutup kaldırdım 80 kglık adamıArkadaşlar ben bir şey yaptım çok pişman oldum ama bir anda boş bulundum. Uyuyordum, bir anda zil çaldı. Kapıya gittim ve kargocu 20 kg kedi kumunu kapının içine bıraktı ben de o anda tutup çuvalı bir adım geri çektim. Sonra ben ne yaptım dedim hemen gidip uzandım şimdi psikolojik olduğunu düşündüğüm bir şekilde bacaklarım, belim ağrıyor. Bir şey olmamıştır değil mi? Yani o kadar dikkat ederken nasıl boş bulundum anlamadım
Geç tutunabilir, test bozuk olabilir. Çok silik olabilir. Sakin ol ve gününü bekle canımMerhaba kızlar bu gün benim transferden 7 gun geçti dayanamadım evde erken hamilelik testi yaptım ama sonuç negativ çıktı moralim bozuldu zaten kasik bek arısı vardı ama herkez normal dedi ağrı olsun
Korkma bir şey olmaz Allahin izniyle. Benim 13 kilo kızım sürekli kucağımdaArkadaşlar ben bir şey yaptım çok pişman oldum ama bir anda boş bulundum. Uyuyordum, bir anda zil çaldı. Kapıya gittim ve kargocu 20 kg kedi kumunu kapının içine bıraktı ben de o anda tutup çuvalı bir adım geri çektim. Sonra ben ne yaptım dedim hemen gidip uzandım şimdi psikolojik olduğunu düşündüğüm bir şekilde bacaklarım, belim ağrıyor. Bir şey olmamıştır değil mi? Yani o kadar dikkat ederken nasıl boş bulundum anlamadım
Bosch unlimited serie 6 al robotu boş ver pişman olmazsinKızlar bende bugün ev süpürdüm ve vileda yaptım 7+3 haftalık, hafif kalçamın üstü agrımaya başladı. 1 temmuzla birlikte yasaklar kalkınca eşimde şirkete gitmeye başladıo nedenle evde tekim, doguma kadar hiç iş yapamayacak mıyım şu robot süpğrgelerden almayı istiyorum ya nasıl olacak bilmiyorum.
Ya şu 3 ay sabredelim işte hatta 9 ay bok götürsün ya boşver ya da 15 güne 1 kadın çağır dip köşe girsin. Bu kadar uğraşıyoruz şimdi buna ne gerek var. Bişey olmamıştır tabi de canının bebeğinin kıymeti olsun birazKızlar bende bugün ev süpürdüm ve vileda yaptım 7+3 haftalık, hafif kalçamın üstü agrımaya başladı. 1 temmuzla birlikte yasaklar kalkınca eşimde şirkete gitmeye başladıo nedenle evde tekim, doguma kadar hiç iş yapamayacak mıyım şu robot süpğrgelerden almayı istiyorum ya nasıl olacak bilmiyorum.
Anlık zaten cnm yapsında nasıl yaparsa yapsın ıns acımaz agrıkı bosey olsa zten o sekıl yapmaz kolay olur ınsBana histereskopi yapılmayacak, gerek görmedi doktorum. CD 56 yi muayene koltuğunda yaparız dedi, anestezi vs sormak aklıma gelmedi. Sadece smear testi gibi bir şey mi diye sordum, bir tık üstü sadece dedi. Zaten orda koptum, başka bir şey aklıma gelmedi o an.
Evet doğru diyorsun canım. Çok teşekkürlerAnlık zaten cnm yapsında nasıl yaparsa yapsın ıns acımaz agrıkı bosey olsa zten o sekıl yapmaz kolay olur ıns
vlla ben senin gibi dayanamayıp yapmıştım keke geldi bıraktım eşime yaptırıyorum benim kadar yapıyo sagolsun annesinden idmanlıKızlar bende bugün ev süpürdüm ve vileda yaptım 7+3 haftalık, hafif kalçamın üstü agrımaya başladı. 1 temmuzla birlikte yasaklar kalkınca eşimde şirkete gitmeye başladıo nedenle evde tekim, doguma kadar hiç iş yapamayacak mıyım şu robot süpğrgelerden almayı istiyorum ya nasıl olacak bilmiyorum.
Bu saatte mide kaynaması ile uyandım ve ilk kez mutlu oldumStres daha zararlı hiçbir şey olmaz rahat ol, ben de gebe olduğumu öğrendikten sonra sevgili eşim merdivenlerden düştü önümdeydi, onu koltuk altlarından tutup kaldırdım 80 kglık adamıçok şükür bebeklerim sağlıklı
Ya evet öyle düşününce insan boşuna stres yaptığını anlıyor. Benimde kedim var 6 kilo gelip koynumda yatmak istiyor doktora sorduğumda onun adımlarından veya uzerinde yatmasından bir şey olmaz dediKorkma bir şey olmaz Allahin izniyle. Benim 13 kilo kızım sürekli kucağımda
Canım kaçıncı gün embriyosu... Kan testi ver kesin sonuç. Doktorun kimMerhaba kızlar bu gün benim transferden 7 gun geçti dayanamadım evde erken hamilelik testi yaptım ama sonuç negativ çıktı moralim bozuldu zaten kasik bek arısı vardı ama herkez normal dedi ağrı olsun
5 gün embriyosu canim ben almanyada yaşıyorum tes günüme daha 5 gün var canim keşke yapmasaydım moralim bozulduCanım kaçıncı gün embriyosu... Kan testi ver kesin sonuç. Doktorun kim
Geç tutunabilir, test bozuk olabilir. Çok silik olabilir. Sakin ol ve gününü bekle canım
Bitanem bozma moralini Bi dur gününü bekle kan testi ver . Yada doktoruna ulaş söyle ne yapım de doktorun kim. İlk denemen mi canım5 gün embriyosu canim ben almanyada yaşıyorum tes günüme daha 5 gün var canim keşke yapmasaydım moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?