Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

iletişim uzmanıyım. şirketin faaliyetlerini raporlamak için seyahat etmem gerekiyor benden başka birinin yapması da zor ama bakalım hayırlısı olsun, umarım bir sorun olmaz
Ne güzel
Dikkat ettiginiz sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Bence sıkıntı olmaz sonuçta bebek büyü üş olacak ilaç ve iğne saatlerinizi aksatmadığınız sürece tabi doktorunuza sormakta fayda var tabi ama ben hiç sormadım sadece transfer günü sormuştum sorun yok diyincr normalde hiç olmaz diye düşündüm

Yaa çok üzüldüm, en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah.

çok geçmiş olsun canım birdaki sefere inşallah kucagına alırsın belirtin oldumu birşey anladınmı

Çok üzüldüm şimdiden geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar evde Yatıyordum kırmızı kan gelmeye başladı ve birden elim kadar parçalar düşmeye başladı. Toplam 4-5 kez falan bu parçalar düştü ve hepsi 2 dk içinde oldu. Gece pedinden,kıyafetlerimden taştı hayatımda böyle kan görmedim.Hemen hastaneye gittik, salı gecesi ve dün akşama kadar hastanede kaldık. Ben kesin düştü diyordum yani mümkün değil o kadar parçaya ve kana rahmide bir şey kalması. Kalp atışları güçlenmiş ve bebek gelişmiş. Hala aklım almıyor. Doktorum nedenini bulamadı, Yani şunu anladım yaşayacak olan yaşıyor. Ben o kadar emindim ki düştüğüne, ikna olamadım bir türlü. Hala çok şaşkınım.progestan kalçadan iğneye geçtik yine kafam çok karışık. Ben bunları yaşayacağımı bilseydim böyle bir şeye gitmeye cesaret etmezdim herhalde

Yaaa Rabbim sana bağışlasın inşallah Allah nasip ettikten sonra ne olursa olsun bebişin yaşar merak etme

Canım çok geçmiş olsun Demekki hayırlısı buymuş sağlıklı değilmiş Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah

Hayırlısı olsun hakkınızda. Sağlığımızdan önemli değil hiç bir şey. İnşallah 0 ağrı ile hemen iyileşirsiniz yasaklar da kalktı, tatile gidersiniz belki

Allah sabır versin canım rahmini dinlendirmeden girisme derim kurtajdan sonra. Ağustos erken bence en az 3 ay onerilmiyor. Ben de kurtajdan sonra adet olamadım sonra çok düzensiz oldum diye 6 ay beklemek zorunda kalmıştım. Allahım kucağını sağlıklı bebekle doldurduğu zaman bu acıların dinecek inşallah

Bebeğin iyi olmasına sevindim, umarım sorunsuz atlatırsın bu dönemi. Daha önceden lekelenmeleriniz olmuştu sanırım sizin ve iğne kullanıyordunuz doğru muyum?

Canım igneler değişince mi böyle şeyler yaşadın

Canım geçen hafta aynısını yaşadım, kendime üzülürken şimdi seninkine de çok üzüldüm. Dondurulmuslarin var en azından kuzum. Üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama mümkün olan en kısa sürede yeni tedavine odaklan, birtek o iyi geliyor çünkü. Allah hepimize kolaylıklar versin, zor bu süreç, artık günümün yarısı kendime acimakla geçiyor. Sadece yeni tedaviye odaklanmak iyi geliyor. Bir de genetik test yaptıracak misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…