- Konu Sahibi Sade frappe
- #10.921
Bizde pismiyor ama komşular ne yemek yapıyor sayabilirim eşimde sen nereden koku alıyorsun diyorEn azından koku olmuyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde pismiyor ama komşular ne yemek yapıyor sayabilirim eşimde sen nereden koku alıyorsun diyorEn azından koku olmuyor ya
Merhaba pazartesi günü bende kese görmeye gidicem hayırlısıyla. Sizin transfer gününüz ne zamandı acabaaynen öyle durumları yaşadım cnm şuan pozitifim pazartesi keseyi görmeye gideceğiz inşallah
hayırısıyla görürüz inşallah.7 haziran cnm.Merhaba pazartesi günü bende kese görmeye gidicem hayırlısıyla. Sizin transfer gününüz ne zamandı acaba
İnşallah canım her aşaması stresli bir süreç inşallah her bir adımı rahatça atlatırız hepimiz Benim transferde 14 Haziran arada baya fark varmışhayırısıyla görürüz inşallah.7 haziran cnm.
aslında cuma gidecektim ama eşim iş sebebiyle şehir dışında.brlikte gitmek istiyoruzİnşallah canım her aşaması stresli bir süreç inşallah her bir adımı rahatça atlatırız hepimiz Benim transferde 14 Haziran arada baya fark varmış
Anladım canım çok iyi yapmışsınız böyle zamanlarda insan eşini yanında istiyor hayırlı haberlerle mutlu bir şekilde dönersiniz inşallahaslında cuma gidecektim ama eşim iş sebebiyle şehir dışında.brlikte gitmek istiyoruz
aminn cnm inşallah..haberder edersin ben de yazarımAnladım canım çok iyi yapmışsınız böyle zamanlarda insan eşini yanında istiyor hayırlı haberlerle mutlu bir şekilde dönersiniz inşallah
Tamam canım yazarım bendeaminn cnm inşallah..haberder edersin ben de yazarım
Ben antepten mersine gitcem drum izin verdi. 4 saatKızlar şimdi bayram yaklaşıyor.. bi yerlere gitmeyi planlayan var mı? 12. Haftadan önce kesin yasak mı? Benim 10. Haftaya denk geliyor, memlekrte gitsem diyorum dinlene dinlene. Normalde 6 saatlik yol.. doktorum son kontrolde o zamana kadar herşey yolunda olursa değerlendiririz demişti.. Zaten sonrasında da iş dolayısıyla seyahat etmem lazım, napıcam bilmiyorum . 12. Haftadan sonra daha mı serbest olur acabaa
Ben de Mersin’e gitmeyi planlıyorum Ama Ankara’dan, 6-7 saat sürüyor.. Önümüzdeki hafta kontrolde bi soracağım tekrar. Dinlene dinlene gitmekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama emin olamıyorumBen antepten mersine gitcem drum izin verdi. 4 saat
Ben transferden sonra mersine gitmiştim. 1 saat araba 10dk mola seklindeBen de Mersin’e gitmeyi planlıyorum Ama Ankara’dan, 6-7 saat sürüyor.. Önümüzdeki hafta kontrolde bi soracağım tekrar. Dinlene dinlene gitmekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama emin olamıyorum
Of bi de o var Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahBizde pismiyor ama komşular ne yemek yapıyor sayabilirim eşimde sen nereden koku alıyorsun diyor
Canım geçmiş olsun nasıl oldun,Evet kasık ağrısı da var adet ağrısı yalıyorum şu an. Hemşireme sordum ama aynı şekil devam et dedi ilaçlara
Bence bu sene bir yere gitmeyin, o kadar mücadele verdik tutunun diye, riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum, ben bir yere gitmeyeceğim seneye bebek olunca rahat rahat gezeriz hayırlısı ileKızlar şimdi bayram yaklaşıyor.. bi yerlere gitmeyi planlayan var mı? 12. Haftadan önce kesin yasak mı? Benim 10. Haftaya denk geliyor, memlekrte gitsem diyorum dinlene dinlene. Normalde 6 saatlik yol.. doktorum son kontrolde o zamana kadar herşey yolunda olursa değerlendiririz demişti.. Zaten sonrasında da iş dolayısıyla seyahat etmem lazım, napıcam bilmiyorum . 12. Haftadan sonra daha mı serbest olur acabaa
Ben transfer günü 2 saatlik ertesi günü 3 saatlik yolculuk yaptım doktorum hiç bir sakınca olmayacağını söylemişti pozitifi aldıktan 1 gün sonra da 3 saat yolculuk 2 gece yatıp tekrar 3 saatlik yolculuk yapmıştım bi sıkıntı olmadı. Ama dikkatli kullandı eşim arabayo sarsmamaya zıplatmamaya dikkat ettiKızlar şimdi bayram yaklaşıyor.. bi yerlere gitmeyi planlayan var mı? 12. Haftadan önce kesin yasak mı? Benim 10. Haftaya denk geliyor, memlekrte gitsem diyorum dinlene dinlene. Normalde 6 saatlik yol.. doktorum son kontrolde o zamana kadar herşey yolunda olursa değerlendiririz demişti.. Zaten sonrasında da iş dolayısıyla seyahat etmem lazım, napıcam bilmiyorum . 12. Haftadan sonra daha mı serbest olur acabaa
selam canım sen nasılsın nasıl gidiyor belirtin varmıCanım geçmiş olsun nasıl oldun,
İyim canım çok şükür mide bulantım başladı hafif hafif bazen burnuma sarımsak kokusu gibi koku geliyor çok değişik bir şey eşim duymuyor ben duyuyorum, onun dışında iyiyim 3 hafta sonra kontrolüm varselam canım sen nasılsın nasıl gidiyor belirtin varmı
Kaçıncı haftandasın canım ? Merak ettim bu tarz belirtiler ne zaman başlar diyeİyim canım çok şükür mide bulantım başladı hafif hafif bazen burnuma sarımsak kokusu gibi koku geliyor çok değişik bir şey eşim duymuyor ben duyuyorum, onun dışında iyiyim 3 hafta sonra kontrolüm var