Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hadi inşallah ben de hemen olurum. Adet olmadan tam olarak iyi olamayağım sanki psikolojik olarak. Gelişmemiş de olsa tutmamış da olsa hala orda iki tane embriyo olduğunu düşününce iyi olamıyorum
Acaba bitki çayıyla falan daha kolay söktürülür mü ? Adaçayı civanperçemi falan

Allah en hayırlı zamanda, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah canım.
ben ilk tüp bebek denememde, bırakınca ertesi gün oldum.
bir ay önce negatifi aldığımda da, 1 hafta sonra oldum. Bildiğim kadarıyla 10 gün içinde oluyorsun.

Kizlar bu bulanti işini hiç sevmedim ya. Saat sabahin altisi ve ben tuzlu çubuk yiyorum öğürmemi bastirsin diye

Bir de sadece sabah olcak saniyordum ben akşamlari da öğürerek geziyorum evde
Hoşgeldin kuzum aç kalmamak gerekiyor ama mide bulantısı olduğu icinde yemek yenmiyor ,yemedikce daha cok bulaniyor,böyle kısır döngü.
Oğlumda sadece sabah bulaniyordu ne rahatmışim şimdi geceye kadar ögürüyorum bende neyse ki iyi olduklarını anlıyoruz bu sayede ...
Bu mide kazınmasi iyiye işaret biliyorsunuz değil mi🏵

Herkes keyfini çıkar diyor ama bence keyif zamanları başlamadı günde üç öğün peynir ekmek yiyorum mide bulantısından, midem bulanmasın diye yemek yiyorum yemek yedikten sonra daha çok midem bulanıyor

Herkes keyfini çıkar diyor ama bence keyif zamanları başlamadı günde üç öğün peynir ekmek yiyorum mide bulantısından, midem bulanmasın diye yemek yiyorum yemek yedikten sonra daha çok midem bulanıyor
Ben keyif çıkarılacak bi süreç göremiyorum Şuan 10+2deyim. Bir hafta öncesine kadar senin gibiydim peynir ekmek falan, şimdi sadece çubuk kraker Buna da şükür

Ben keyif çıkarılacak bi süreç göremiyorum Şuan 10+2deyim. Bir hafta öncesine kadar senin gibiydim peynir ekmek falan, şimdi sadece çubuk kraker Buna da şükür
Sizin yine az kalmış hafta olarak düşününce ben 7+0dayım, önümde uzun uzun krakerli haftalar var keyfini eşim çıkarıyor, iş yerinden arkadaşları ile yemeklere çıkıyorlar kutlamak için analık zor hahahah

Valla bi ümitle araştırıyorum kimisi diyor 12.haftada bitiyor diye. Kimisi diyor doğuma kadar kustum bilemiyorum ki az mı var bu daha başlangıç mı Ay ne güzel seninki dışarda yiyor benimki bide evde yemek yapıyor ev kokuyor ben ölüyorum

Kızlar dış gebelik durumlarında kanama olur mu ? Yoksa dış gebeliklerde hiç belirti olmaz mı ? Cuma keseyi görmeye gidicem ama merak ettim içimde hep bi korku bi stres var saçma sapan

Benim arada böyle sağ kasığıma ağrı giriyor sızlama desem daha doğru olur kısa sürüyor sonra geçiyor bu normal mi diye araştırayım dedim dış gebelik belirtilerinde buna benzer bi yazı okudum ondan bi korku sardı beni

Merhaba güzel sonuçlar aldınızmı

Benimki yemek yapamadığı için ya benimle karpuz peynir yiyor ya da dışarıdan sipariş ediyor

Merhaba arkadaslar öncelikle insallah hic birimizin kucagi bos kalmaz allahim hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah Ben 28 yasindayim almanyada üc kere denemem oldu hepsi negatifdi biri kimyasal oldu ama oda negatifdi sonucda .. yolum sonra türkiyeye düstü burda yaptirdim bir ay rahim dinlendirmesi oldu . dün transfer oldum iki tane 5. gün embriyosu biri 4ab kalitesi digeride 4ac kalitesinde .. suan kus gibiyim ne agrim var ne bi sislik var sanki transfer olmamis gibi hiss ediyorum neden diye sorarsaniz 3 kere taze transfer olmustum vicudum okadar kötüydükü nefes alamiyordum siskinlikden bütün vicudum sizliyordu su topluyordu. Bu sefer rahim dinlendirme olunca billmiorum hic bisey yok yani normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…