- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.901
Kaçıncı haftadasın canım senKizlar bu bulanti işini hiç sevmedim ya. Saat sabahin altisi ve ben tuzlu çubuk yiyorum öğürmemi bastirsin diye
Acaba bitki çayıyla falan daha kolay söktürülür mü ? Adaçayı civanperçemi falanHadi inşallah ben de hemen olurum. Adet olmadan tam olarak iyi olamayağım sanki psikolojik olarak. Gelişmemiş de olsa tutmamış da olsa hala orda iki tane embriyo olduğunu düşününce iyi olamıyorum
Evet adaçayı iyi geliyordu bana hep. Aklımdan çıkmış içeyim teşekkürlerAcaba bitki çayıyla falan daha kolay söktürülür mü ? Adaçayı civanperçemi falan
Allah en hayırlı zamanda, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah canım.Günaydın kızlarnegatif olanlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz ? Ben dün bıraktığım belirsizlik kalkınca daha iyi hissediyorum kendimi artık belirsizlik zor. Tatil planları yapıyorum da acaba iki haftaya adet olur muyum en geç ? Tatilde adetli olmak hiç istemem
Kizlar bu bulanti işini hiç sevmedim ya. Saat sabahin altisi ve ben tuzlu çubuk yiyorum öğürmemi bastirsin diye
Hoşgeldin kuzumBir de sadece sabah olcak saniyordum ben akşamlari da öğürerek geziyorum evde
Bu mide kazınmasi iyiye işaret biliyorsunuz değil mi🏵Simdi anladim. Cok tesekkur ederim. Bu sabah da test yapmadim. Sadece diger gunlerden farklı olarak ciddi bir mide burkulmasi ile uyandim. Bulanti degil ama uzun sure ac kalmisim gibiBugun de biraz ayakta olmam gereken bir is günü
Umarim hic sorun olmaz. Yine de dikkatli olup araba kullanmayacagim.
aynen öyle durumları yaşadım cnm şuan pozitifim pazartesi keseyi görmeye gideceğiz inşallahMerhabalar kızlar bu gün benim transferimin 4 günü 5 günü embriyosu koyuldu ama belim ve kasiklarim ağrıyor adetim gelecekmiş gibi sizde böyle bisey oldu mu
Herkes keyfini çıkar diyor ama bence keyif zamanları başlamadıHoşgeldin kuzumaç kalmamak gerekiyor ama mide bulantısı olduğu icinde yemek yenmiyor ,yemedikce daha cok bulaniyor,böyle kısır döngü.
Oğlumda sadece sabah bulaniyordu ne rahatmışim şimdi geceye kadar ögürüyorum bendeneyse ki iyi olduklarını anlıyoruz bu sayede ...
Bu mide kazınmasi iyiye işaret biliyorsunuz değil mi🏵
Ben keyif çıkarılacak bi süreç göremiyorumHerkes keyfini çıkar diyor ama bence keyif zamanları başlamadıgünde üç öğün peynir ekmek yiyorum mide bulantısından, midem bulanmasın diye yemek yiyorum yemek yedikten sonra daha çok midem bulanıyor
Sizin yine az kalmış hafta olarak düşününce ben 7+0dayım, önümde uzun uzun krakerli haftalar varBen keyif çıkarılacak bi süreç göremiyorumŞuan 10+2deyim. Bir hafta öncesine kadar senin gibiydim peynir ekmek falan, şimdi sadece çubuk kraker Buna da şükür
Valla bi ümitle araştırıyorum kimisi diyor 12.haftada bitiyor diye. Kimisi diyor doğuma kadar kustum bilemiyorum ki az mı var bu daha başlangıç mıSizin yine az kalmış hafta olarak düşününce ben 7+0dayım, önümde uzun uzun krakerli haftalar varkeyfini eşim çıkarıyor, iş yerinden arkadaşları ile yemeklere çıkıyorlar kutlamak için analık zor hahahah
Ben de bugün transfer oldum kızlar 2 tane blast embriyo transfer edildi test günüm 2 Haziran çabuk geçer inşallah
Merhaba güzel sonuçlar aldınızmıKızlar benim de bugün 7.günüm herkesin yerleşme kanaması olmuş sanırım bende olmadı sadece ara ara yoklayan kasık ağrılarım var bazen bacağıma bir ağrı girip çıkıyor bazen de belime sizce tutmuş mudur ? Yerleşme kanaması olmadığı için biraz üzüldüm açıkçası. 2 tane blast embriyo konmuştu 5.gün
Benimki yemek yapamadığı için ya benimle karpuz peynir yiyor ya da dışarıdan sipariş ediyorValla bi ümitle araştırıyorum kimisi diyor 12.haftada bitiyor diye. Kimisi diyor doğuma kadar kustum bilemiyorum ki az mı var bu daha başlangıç mıAy ne güzel seninki dışarda yiyor benimki bide evde yemek yapıyor ev kokuyor ben ölüyorum
Ahahaha ya kıyamam onlar da bizle çilekeş olduBenimki yemek yapamadığı için ya benimle karpuz peynir yiyor ya da dışarıdan sipariş ediyor
En azından koku olmuyor yaBenimki yemek yapamadığı için ya benimle karpuz peynir yiyor ya da dışarıdan sipariş ediyor
Evet evet bizde öyleAhahaha ya kıyamam onlar da bizle çilekeş oldubenimki de beceremez ne bulursak onu yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?