- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
çok sevindim ay heyecanlandım ben de 1-2 sn duysam yeter. Bu şekilde çok kısa dinletilmesinin sebebi ısı veriliyor o sırada bezelyeler zarar görmesin diye :)
gözünaydın canım darısı başımıza olsun
ultrason çıktısını verdiler mi orada yazıyo kaç hafta kaç gün olduğu
saol canımDarisi basiniza canimkağıt verdiler ama yazmiyor onda
Amin çok saolun. Rabbim nasip etsin sizlere de bekleyen herkese o güzel haberi almayıbenim 4. gunum ama hic belirti yok moralimde çok bozuk sadece.goğuslerim hassas oda ilac kullandigimdaki gibi hamile olan butun arkadaslari tebrik ediyorum rabbim devamina erdirsin inş
Teşekkür ederimÇok sevindim Kilyacım senin bebeciğine de. Nasıl stresliydin hatırlıyor musunne kadarlık oldu?
Genelde çevrem biliyor ama bir doktor da 10 haftalık olmadan söylemeyin diye yazmıştı sayfasında. 10 haftalık olmayan bebek zaten henüz sizin değil demişti. Ama mecbur öğrenildi benim. Tabi öyle akraba vs. bilmiyor. Gönüllü olarak bir tek kendi aileme söyledimKizlar kimlere söylediniz hamilelik haberinizi? Ben cok yakin arkadaslarim ve ailem disinda kimseye soylemedim. Ne zaman söylemek lazim ? Bana kalsa 12 haftadan sonra ancak söylerimama insanlar da kırılıyor sonra niye soylemedin diye
Genelde çevrem biliyor ama bir doktor da 10 haftalık olmadan söylemeyin diye yazmıştı sayfasında. 10 haftalık olmayan bebek zaten henüz sizin değil demişti. Ama mecbur öğrenildi benim. Tabi öyle akraba vs. bilmiyor. Gönüllü olarak bir tek kendi aileme söyledimBu arada gözün aydın. Muayenen iyi geçmiş tebrikler
Canım hayırlı olsun. Ikiz olduğunu bugunmu öğrendin. Kalp atışı icin mi gitmiştim. Benim de yarın randevum var kalp atışı icin. 6inci haftada tam olarak duyamamıştıkKızlar ultrasonda tek kesede iki tane yolk sac kesesi görüldü doktor ikiz dedi çok heyecanliyim kalp atışı var gibi ama daha gelisiyolar bi 10 gün sonra gel bakalım dedi çok mutluyum anlatamam
Benim ve esimin ailesi ve kardesler. Samimi 2 3 arkadasimiz biliyordu ilk basta sadece. Kalp atisi duyulunca Mecburen is yerindekilere soyledim cunku ekibim mesaiye kalip ben kalmayinca vicdan yapiyorum. Acikladim rahatladim.Kizlar kimlere söylediniz hamilelik haberinizi? Ben cok yakin arkadaslarim ve ailem disinda kimseye soylemedim. Ne zaman söylemek lazim ? Bana kalsa 12 haftadan sonra ancak söylerimama insanlar da kırılıyor sonra niye soylemedin diye
Benim ve esimin ailesi ve kardesler. Samimi 2 3 arkadasimiz biliyordu ilk basta sadece. Kalp atisi duyulunca Mecburen is yerindekilere soyledim cunku ekibim mesaiye kalip ben kalmayinca vicdan yapiyorum. Acikladim rahatladim.
Nazar degecegine inanmiyorum bu kadar zorlukla elde edilmis bir gebelik icin. 2 senelik surecten sonra mutlu haber paylasmak da bana iyi geldi. Arkadaslarim cok tatli saglikli atistirmaliklar getiriyorlar, ani hareketlerimde uyariyorlar. :)
Allah korusun kotu bir sey olursa da saklamak yerine paylasmak yine daha rahatlatici bir surec olur diye dusunuyorum.
Aynen canim. Arkadaslarim sevinince ben de sevinc yasamaya basladim. Nasil icinden geciyorsa onu yap ama hamileliginin tadini cikar. Dikkatli olacagiz ama olmamis seyler icin de uzulmeyecegizBen de kalp atisindan sonra söylerim diye düşünüyodum ama şimdi de kararsizim. Nazar icin degil de ne biliyim hep bi sonraki asamayi düşünmekten mutluluğunu yaşayamadım galiba hamile oluşumun. Belki de söylesem o acidan daha iyi olur benim icin, gizli olunca ben de unutuyorum sanki
Gözün aydın cnmDuydum cok şükürdevlet hastanesine gittim bu sefer daha ne olduğunu anlamadan sedyeden kalktim 2 saniye dinledik heralde sadece. 6+2 dedi doktor, 6+5 olmasi gerekiyordu benim hesaplarima göre, ivf doktoruma da sorucam bakalim
Sağol cnm hemde ne süpriz oldu banaCanim gözün aydin ne güzel bi sürpriz yapmislar sana öyle
Teşekkür ederim cnm inşallah cnmCanim tebrikler ikisinide kucagina almak nasip olsun cok sevindim
Amiiiiin cnm inşallahamin canımm burada heyecanlarımızı korkularımız paylaştık güzel haberler aldık inşallah tedavisi devam eden ya da test gününü bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip olsun bu heyecanlar
ben de test sonuçlarımı aldım şükür bir sorun çıkmadı
haftaya da kalp atışını duymaya gidicem nasipse.
Yok cnm 3. Gün embriyosuyduAyyu hayırlısı olsun çok güzel haber, bişey sorcam 5. Gün embriyosumuysu
Evet cnm kalp atisi için gitmiştim ikiz olduğunu ogrendimCanım hayırlı olsun. Ikiz olduğunu bugunmu öğrendin. Kalp atışı icin mi gitmiştim. Benim de yarın randevum var kalp atışı icin. 6inci haftada tam olarak duyamamıştık
Benim ve esimin ailesi ve kardesler. Samimi 2 3 arkadasimiz biliyordu ilk basta sadece. Kalp atisi duyulunca Mecburen is yerindekilere soyledim cunku ekibim mesaiye kalip ben kalmayinca vicdan yapiyorum. Acikladim rahatladim.
Nazar degecegine inanmiyorum bu kadar zorlukla elde edilmis bir gebelik icin. 2 senelik surecten sonra mutlu haber paylasmak da bana iyi geldi. Arkadaslarim cok tatli saglikli atistirmaliklar getiriyorlar, ani hareketlerimde uyariyorlar. :)
Allah korusun kotu bir sey olursa da saklamak yerine paylasmak yine daha rahatlatici bir surec olur diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?