Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

benim 4. gunum ama hic belirti yok moralimde çok bozuk sadece.goğuslerim hassas oda ilac kullandigimdaki gibi hamile olan butun arkadaslari tebrik ediyorum rabbim devamina erdirsin inş
Amin çok saolun. Rabbim nasip etsin sizlere de bekleyen herkese o güzel haberi almayı
belirtilere fazla takılmayın,moralinizi yüksek tutmaya çalışın,bol bol dua edin
umarım herşey gönlünüzce olur

Çok sevindim Kilyacım senin bebeciğine de. Nasıl stresliydin hatırlıyor musun ne kadarlık oldu?
Teşekkür ederim Aynen canım o stres hala var hesaplamayı tam bilmiyorum ama 5 hafta oldu sanırım yarın doktor daha net söyler diye düşünüyorum. Yarın kese için randevum var

Genelde çevrem biliyor ama bir doktor da 10 haftalık olmadan söylemeyin diye yazmıştı sayfasında. 10 haftalık olmayan bebek zaten henüz sizin değil demişti. Ama mecbur öğrenildi benim. Tabi öyle akraba vs. bilmiyor. Gönüllü olarak bir tek kendi aileme söyledim Bu arada gözün aydın. Muayenen iyi geçmiş tebrikler

Sag ol canim, darısı basina ben de 10. Haftayla ilgili bisey okumuştum bi yerde sanki

Kızlar ultrasonda tek kesede iki tane yolk sac kesesi görüldü doktor ikiz dedi çok heyecanliyim kalp atışı var gibi ama daha gelisiyolar bi 10 gün sonra gel bakalım dedi çok mutluyum anlatamam
Canım hayırlı olsun. Ikiz olduğunu bugunmu öğrendin. Kalp atışı icin mi gitmiştim. Benim de yarın randevum var kalp atışı icin. 6inci haftada tam olarak duyamamıştık

Benim ve esimin ailesi ve kardesler. Samimi 2 3 arkadasimiz biliyordu ilk basta sadece. Kalp atisi duyulunca Mecburen is yerindekilere soyledim cunku ekibim mesaiye kalip ben kalmayinca vicdan yapiyorum. Acikladim rahatladim.
Nazar degecegine inanmiyorum bu kadar zorlukla elde edilmis bir gebelik icin. 2 senelik surecten sonra mutlu haber paylasmak da bana iyi geldi. Arkadaslarim cok tatli saglikli atistirmaliklar getiriyorlar, ani hareketlerimde uyariyorlar. :)
Allah korusun kotu bir sey olursa da saklamak yerine paylasmak yine daha rahatlatici bir surec olur diye dusunuyorum.

Ben de kalp atisindan sonra söylerim diye düşünüyodum ama şimdi de kararsizim. Nazar icin degil de ne biliyim hep bi sonraki asamayi düşünmekten mutluluğunu yaşayamadım galiba hamile oluşumun. Belki de söylesem o acidan daha iyi olur benim icin, gizli olunca ben de unutuyorum sanki

Aynen canim. Arkadaslarim sevinince ben de sevinc yasamaya basladim. Nasil icinden geciyorsa onu yap ama hamileliginin tadini cikar. Dikkatli olacagiz ama olmamis seyler icin de uzulmeyecegiz

Amiiiiin cnm inşallah

annem komşusuna söylemiş dedim anne niye söyledin. 30 unda zorla hamile kalmışsın nazarımı kalmış dedi insan nazardan da değildi öyle çok bilinsin istemiyor nedense. Yine de baya baya kişi biliyor 10 haftayı geçmeyen gebelik size dahi ait değildir demiş doktorun biri ondan sanırım. Şey gibi kredi ile bir şey almışsın da benim diyemiyorsun kağıt üstünde senin ama aslında bankanın gibi bir durum

Kızlar yanlış mı hatırlıyorum bugün test günü olan vardı sanki. Kim şimdi nick i de hatırlamadım ama umarım iyi sonuçlar almıştır...

benim de isyerinde baya bi insan biliyo mecburen. yakin arkadaslarim ve ailelerimiz biliyor. gunluk hayattakiler bilse iyi oluyor senin dikkat etmedigine onlar dikkat edebiliyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…