Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)
- Konu Sahibi Kaderella
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2019 tüp bebek tedavisi tüpbebek mayıs
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Hayırlı olsun inşallah. Bana da bugün kan tahlili ve ultrasona bakıldı. Başlamakta sakınca görmedi doktor. Merional ve fostimon başlattı son 3 gün sabahta cedrotide diye bir ilaç. Fotimon 2 kutu kullanacağım her seferde ama. Amh düşüklüğü var bende. Hatta yerlerde 9 gün bu şekilde bir çizelge verdi. Sonra bakılacak uygun görürse çatlama iğnesi yapacağız denildi. Arada hiç kontrole çağırmadı. Şaşırdım. Sizin nasıl ? Bir poşet ilaç gözüm korktu ama bakalım şu güzel ayın hürmetine belki güzel sonuçlar alırız.Merhaba bayanlar
ben bugun tedavime başlıyorum :) ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah ramazan ayı hepimize uğurlu olur.
doktor ilaç merıonal 300 grmla baslattı. sız neler kullanıyorsunuz
- 3 Mayıs 2019
- 77
- 79
- 8
- 31
- 31 Temmuz 2017
- 1.189
- 1.036
- 133
Umidimizi kaybetmeyelim bence en azindan sende sorun yok o yuzden sanslisin. Biarkadasimin da esinde sorun vardi ilk denemede tutmustuBende bu ayın 3 ünde başladım bu akşam 7. İğnemi vurucam. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz. Benim sorun eşimde ve araştırmalarımda erkek infertilitesinde ilk denemeler genelde tutmamış o yüzden çok ümitlenemiyorum
B
Beni ilk kontrole pazartesiye cagirdi bendede amh 1.02 cikti tek tupumde yok. Bugun ultrasonda da 5 yumurta gordu doktorHayırlı olsun inşallah. Bana da bugün kan tahlili ve ultrasona bakıldı. Başlamakta sakınca görmedi doktor. Merional ve fostimon başlattı son 3 gün sabahta cedrotide diye bir ilaç. Fotimon 2 kutu kullanacağım her seferde ama. Amh düşüklüğü var bende. Hatta yerlerde 9 gün bu şekilde bir çizelge verdi. Sonra bakılacak uygun görürse çatlama iğnesi yapacağız denildi. Arada hiç kontrole çağırmadı. Şaşırdım. Sizin nasıl ? Bir poşet ilaç gözüm korktu ama bakalım şu güzel ayın hürmetine belki güzel sonuçlar alırız.
Hayirli ugurlu olsun guzrl haberlerimiz cok olsun. Transferden sonra nelere dikkat ettinizArkadaslar bende nisanda yaptim tup ümü cok şükür tuttu bu gün keseyi de gördüm rabbim hepinize bu guzel duyguyu nasip etsin size tavsiyem doktorunuz ne derse birebir ona uyun çevreyi takmayin ve moralinizi herzamankinden yuksek tutun hepinize bol sans
- 3 Mayıs 2019
- 77
- 79
- 8
- 31
Doktorum günlük 30 dakka yürü dedi evim 3 üncü kat asansör yok inip çıkabilirsiniz dedi yeme icmeye dikkat ettim ama hiç bi is yapmadim tabi hep uzanmadim da rabbim sanada nasip eder insallahHayirli ugurlu olsun guzrl haberlerimiz cok olsun. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz
- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Tek tüp olmasının herhangi bir negatifliği yok tüp bebek için bildiğim. Aşılama ve doğal da dış gebelik ihtimali sanırım bir derece daha riskli. Bence amh da kötü değil. Benim çok çok çok altı bu değerin :) benim de hemen hemen öyle ama başlattı tedaviyi hiç fikrim yok. Yalnız o yumurtamı folekul mü ? Sorma imkanım olmadı. Sanırım yumurta sayısı toplanınca foleküller onun içinden çıkıyor. Yine de emin değilim. Bilen arkadaşlar aydınlatabilir. Endişeli etmemeye çalışın. Eminim iyi olacaktır her şey. Değeriniz kötü değil çok fazla. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bana doktor 31 yaşındayım 2 gibi olması beklenen değerdir demişti. Sizin bundan çok uzak değilB
Beni ilk kontrole pazartesiye cagirdi bendede amh 1.02 cikti tek tupumde yok. Bugun ultrasonda da 5 yumurta gordu doktor
- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
B
Beni ilk kontrole pazartesiye cagirdi bendede amh 1.02 cikti tek tupumde yok. Bugun ultrasonda da 5 yumurta gordu doktor
Benim de sağ da 3-4 solda 2-3 diye not almış. En düşükleri toplarsak 5 tane benimde ama başladı tedaviye. Bu rakamlar net mi oluyor ki ? Sorma fırsatım olmadı da. Korkuyorum bende. Çok eziyetli bir süreç. Doktorlar zamanın verdiği de bir şey olmalı ki. Çok ruhsuz ve ifadesiz. Anlamıyorum. Kendimi hasarlı makine gibi hissediyorum. Bu da ayrıca üzücü. İnşallah iyi olur... (
- 31 Temmuz 2017
- 1.189
- 1.036
- 133
Umidimizi kaybetmeyelim bence en azindan sende sorun yok o yuzden sanslisin. Biarkadasimin da esinde sorun vardi ilk denemede tutmustu
İnşallah canım hepimizin tutar. Arada ağlama krizlerine giriyorum olmıcak diye daha yolun başında psikolojim alt üst oldu. Rabbim aratmadan daha fazla versin hepimize inşallah.
Tek tüp olmasının herhangi bir negatifliği yok tüp bebek için bildiğim. Aşılama ve doğal da dış gebelik ihtimali sanırım bir derece daha riskli. Bence amh da kötü değil. Benim çok çok çok altı bu değerin :) benim de hemen hemen öyle ama başlattı tedaviyi hiç fikrim yok. Yalnız o yumurtamı folekul mü ? Sorma imkanım olmadı. Sanırım yumurta sayısı toplanınca foleküller onun içinden çıkıyor. Yine de emin değilim. Bilen arkadaşlar aydınlatabilir. Endişeli etmemeye çalışın. Eminim iyi olacaktır her şey. Değeriniz kötü değil çok fazla. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bana doktor 31 yaşındayım 2 gibi olması beklenen değerdir demişti. Sizin bundan çok uzak değil
bende 30 yaşındayım aynen folikul mu yumurta mı bende anlamadım. ızledıgım vıdeolarda folıkullerın ıcınden yumurtaları toplıyolar. yumurtalar cok kucuk oldugu ıcın onları ultrasonda goremez dıye dusunuyorum ama. doktorlarda çok açıklamıyorşar. devlette yaptırıyorum ben ondan da olabılır.
- 10 Mayıs 2019
- 8
- 8
- 1
- 37
Merhaba herkese . Iki düsük yasadim doktor ücüncüyü beklemeyelim dedi bu ay tüp bebege basliyalim , bende az önce ilk ignemi oldum. Dün baslamam gerekiyordu ilacim öglen geldigi icin bugune sarkti 15 mg alicam sabah 10 a kadar dedi. Göbek deliginden 4 parmak isaretleyip sagina soluna degistirip uygulucam hakkimizda hayirlisi.
- 10 Mayıs 2019
- 8
- 8
- 1
- 37
Bir arkadasimin benim esiminkinden bile azdiki ben iki düsük yaptim o ilk tüp denemede 3 üze hamile kalmisti. Simdi bir bucuk yasinda bir kiz bir erkek cocuklari var. Bendede esimden dolayi dedi doktor tutsada birseyler bozuk düsüyor son hamileligim 6. haftada bitti. Onun sayilarindan daha iyi bizimki yani özetle sayiya takilma allah nasip etmisse olur. Bak ben normal yolla kaldigim halde ikisi düstü. Onun ilk tüp tuttu ve dogurdu. Allah isteyen herksese versin söylede düsün hic düsük olmadiysa inan daha iyi düsükte cok kötü psikolojikmen baya yipratiyor.İnşallah canım hepimizin tutar. Arada ağlama krizlerine giriyorum olmıcak diye daha yolun başında psikolojim alt üst oldu. Rabbim aratmadan daha fazla versin hepimize inşallah.
- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Ben özel de başladım durum aynı. Bizi ilgilendirmeyen detaylar olarak görüyorlar sanırım :) İğneler sinek ısırığı gibi denilmişti ancak acayip yakıyor. Nasıl bir sinekse anlamadımbende 30 yaşındayım aynen folikul mu yumurta mı bende anlamadım. ızledıgım vıdeolarda folıkullerın ıcınden yumurtaları toplıyolar. yumurtalar cok kucuk oldugu ıcın onları ultrasonda goremez dıye dusunuyorum ama. doktorlarda çok açıklamıyorşar. devlette yaptırıyorum ben ondan da olabılır.
benımde dun yaktı ılacı verırken dozu yuksek galıba ondan. sonrasında bıdegısıklık yok ama gun gectıkce etkıyı hıssederız herhaldeBen özel de başladım durum aynı. Bizi ilgilendirmeyen detaylar olarak görüyorlar sanırım :) İğneler sinek ısırığı gibi denilmişti ancak acayip yakıyor. Nasıl bir sinekse anlamadım
- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Benim kafamda acayip ağırlık var. Ve ateş basıyor arada. Bir de iştahım yok. Stresten mi diyorum heralde bir iğne ile bu kadar etkilenmek diyorum ama bilemiyorum.benımde dun yaktı ılacı verırken dozu yuksek galıba ondan. sonrasında bıdegısıklık yok ama gun gectıkce etkıyı hıssederız herhalde