Gebeliğe Hazırlık Mayıs ayı klomen kullananlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alvaro morte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
795
898
33
40
Bu ay ilk defa klomen kullanıyorum. Doktor çatlatma iğnesi vermeyecekmiş. Zaten bunlarla ilgili bir sorunum yok. Bakalım belki ben isterim doktordan,eğer şansımı artıracaksa iğne olmak isterim açıkçası

Bu ay ilk defa klomen kullanıyorum. Doktor çatlatma iğnesi vermeyecekmiş. Zaten bunlarla ilgili bir sorunum yok. Bakalım belki ben isterim doktordan,eğer şansımı artıracaksa iğne olmak isterim açıkçası
Aynı durumdayız ben de bu ay ilk defa kullandım ve iğne vermedi. Geçen hafta yumurta görmüştük. Bugünkü kontrolde kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum. Eğer bir sorunun yoksa çatlıyor. Benim de hiçbir sorunum yok sadece çok istediğim için kolaylaştırmak için verdi doktorum.

Hiç umudum yok ama hayırlısı. İnşallah hepimiz hamile kalırız. Doktor pregestwn ilaç ve fitilde verdi bana. 26. Gün kan testi yapacağım eğer gebelik yoksa progestanı bırakacağım çünkü adeti gecikriyor. Değilsem boşuna kullanmanın ve adeti ileri atmanın bir gereği yok bence. Geçen ay 4 gün kaybettim bunun için

bende 2 ay önce klomen kullandım her gün 1 tane 2 ay adet olmadm söktürücü ile oldum bu ay yine başladım ama doktorumu değiştirdim sabah aksam kullanıyorum 3. günüm haftaya kontrolüm var muayne sonrası igneye karar veririz dedi hakkımızda hayırlısı olsun

Hergün 1 taneyi ilk defa duydum ben sadece 1 kutu sabah 2 akşam iki olmak üzere günde 4 tane kullandım. Günde 2 tane de duydum. Umarım bu ay sonuç alırsınız.

Merhaba bende 25mayisda cqatlatma iğnesi oldum ilişki günleri pazar pazartesi salı Çarşamba oldu. Perşembe degerlendirmedim cuma degerlendircem. Daha da değerlendirmem gerekli

Ben Mayıs ayında kullandım günde 3 doz fakat gelişme olmadı bu ikinci kullanisimdi. İğneye gectik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…