• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

melos0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
119
49
48
29
Mayıs ayı yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Yumurta geliştirme iğnesi veya çatlama iğnesi yan etkisi yaşayan var mı? Meme ucundan kan gibi bir sıvının gelmesi gibi mesela??

Merhabalar ben de bu ay yumurta takibiyle 7 Mayıs çatlatma iğnesi oldum kasik agrim hala devam ediyor iğneden sonra kaç gün üst üste değerlendirdiniz ? Ben iğne dahil bugun olmak üzere 4 gün oldu .

Kasık ağrısı henüz vurmadı bana ama mide bulantı var çok fazla iğne etkisi midir bilemiyorum

Bugün kontrole gittim ve biri 18 mm diğeri 20 mm olan yumurtalarımın çatlamadığını öğrendim :((( neden çatlamaz ki bu yumurtalar yahu. 2 gün sonra tekrar muayene :/

Bende Geçen Ay Klomen+ Çatlatma iğnesi vuruldum ama maalesef tutmadı Bu ayda doktor tekrar Klomen Verdi 20 mayısta yumurta kontrolüm var büyük ihtimal yine çatlatma iğnesi verir

Bende Geçen Ay Klomen+ Çatlatma iğnesi vuruldum ama maalesef tutmadı Bu ayda doktor tekrar Klomen Verdi 20 mayısta yumurta kontrolüm var büyük ihtimal yine çatlatma iğnesi verir
Çatlatma iğnesi kesin verir. Ben klomen+menogon iğne kullanıyorum her ay tek başına klomen le bir gelişme olmuyor çünkü, yumurtamın biri çatlamış neyse ki hayırlısı olsun bakalım ne diyim. Bir de bu iğneler den ilaçlardan mıdır bilmiyorum vücudumda değişik ağrılar hissetmeye başladım göğüs kafesinde sıkışma şişkinlik vs gibi bşrtrk bana mı oluyor acaba? Duygu durumum malum ortada zaten söylememe gerek yok hormonlar aldı başını gidiyor

Çatlatma iğnesi kesin verir. Ben klomen+menogon iğne kullanıyorum her ay tek başına klomen le bir gelişme olmuyor çünkü, yumurtamın biri çatlamış neyse ki hayırlısı olsun bakalım ne diyim. Bir de bu iğneler den ilaçlardan mıdır bilmiyorum vücudumda değişik ağrılar hissetmeye başladım göğüs kafesinde sıkışma şişkinlik vs gibi bşrtrk bana mı oluyor acaba? Duygu durumum malum ortada zaten söylememe gerek yok hormonlar aldı başını gidiyor
Bencede İlaçlardan olabilir özellikle çatlatma iğnesi kullandığım ay mide bulantım halsizliğim adet olana kadar geçmedi ☹️

Bencede İlaçlardan olabilir özellikle çatlatma iğnesi kullandığım ay mide bulantım halsizliğim adet olana kadar geçmedi ☹️
Ay valla ben bu ay son diyorum artık vücuduma yazık 3 gündür psikolojim bozuldu ya yumurta büyütme iğneleri yada çatlatma iğnesi beni bu hale getirdi yan etkilerine baktım varmışta nefes darlığı karında şişlik ve gaz onun dışında memelerde hassasiyet vs mahvetti beni kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Arkadaşlar bende5 mayısta iğne vuruldum 14 gün geçmesini bekliyorum benım belırtılerım karın alt kısmın aşırı bişişlik kilo aldım anıden 1.5 kilo kadar ve şişim vcüdum resmen şiş vesol ve sağ memeye inen mavi mavi yeşil gözle görülür damarlar cktı sırt ve ara ara kasık agrıları batmalar adet günümde bgun olmam getekti olmadım bu tarz belirtiler yaşayan var mı o mavi damarlşma ne öyle

Banada ilk defa bu ay klomen verdi doktor.28 mayista tekrar gel yumurta boyutlarina bakalim,Çatlamayi yapicaz dedi.sanirim igne yapicak.Yalniz benim orda aklima gelmedi ovulasyon testleri ile ben takip ediyorum sürekli kendimi 11.gün yumurtlamam oluyordu 12.gün çatlama . Doktor beni 13.gün cagirdi.O zamana kadar yumurtlama + catlama oluşmuş olmaz mi ?

Yumurtlamayı hesap ederek ilaç kullandırıyordur doktor çatlama olmadan son hapı içtiğiniz gün doktora gıdın ki yumurtanızın maksimum boyutu nu görsün tedaviye cevap vermeyen kişilerde var görsün sonra çatlatıcak

Ay valla ben bu ay son diyorum artık vücuduma yazık 3 gündür psikolojim bozuldu ya yumurta büyütme iğneleri yada çatlatma iğnesi beni bu hale getirdi yan etkilerine baktım varmışta nefes darlığı karında şişlik ve gaz onun dışında memelerde hassasiyet vs mahvetti beni kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aynen canım benimde bu ay Son oldu oldu olmadı ara verecem bir süre hormonları alt üst ettik psikolojide cabası 😔 Allah yardımcımız olsun :(

Arkadaşlar bende5 mayısta iğne vuruldum 14 gün geçmesini bekliyorum benım belırtılerım karın alt kısmın aşırı bişişlik kilo aldım anıden 1.5 kilo kadar ve şişim vcüdum resmen şiş vesol ve sağ memeye inen mavi mavi yeşil gözle görülür damarlar cktı sırt ve ara ara kasık agrıları batmalar adet günümde bgun olmam getekti olmadım bu tarz belirtiler yaşayan var mı o mavi damarlşma ne öyle
Yapabiliyorsan kan testi ver canım kanda kesin çıkar inş Hamilesindir 🙏🏻

Kizlar klomen kullandim 14.gunde iki yumurtam vardi 17mm ve 16mm doktor 17.gunde catlatma ignesi yaptir dedi bugun 15.gunumde asiri kasik agrim oldu kendiliginden catlamis olanlrmi ya

Aynen canım benimde bu ay Son oldu oldu olmadı ara verecem bir süre hormonları alt üst ettik psikolojide cabası 😔 Allah yardımcımız olsun :(
Aminn. Aslında kendimi bu sürece hazır hissederek başladım bu uygulama yöntemine ama şuan hem ruhen hem fiziken sarsıldığımı farkettim. Resmen iki göğsümün arası sıkışıyor internetten bi ufak araştırma yaptım iğne etkisi olabilir diyor. Tırstım yani aman canımı sokakta mı buldum ya

Back