Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)
- Konu Sahibi melos0508
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2011
- 165
- 49
- 298
- 29 Temmuz 2011
- 165
- 49
- 298
Ben bu ay ikisinide oldum ama yan etki yapmadı.Yumurta geliştirme iğnesi veya çatlama iğnesi yan etkisi yaşayan var mı? Meme ucundan kan gibi bir sıvının gelmesi gibi mesela??
- 25 Nisan 2020
- 24
- 8
- 1
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Çatlatma iğnesi kesin verir. Ben klomen+menogon iğne kullanıyorum her ay tek başına klomen le bir gelişme olmuyor çünkü, yumurtamın biri çatlamış neyse ki hayırlısı olsun bakalım ne diyim. Bir de bu iğneler den ilaçlardan mıdır bilmiyorum vücudumda değişik ağrılar hissetmeye başladım göğüs kafesinde sıkışma şişkinlik vs gibi bşrtrk bana mı oluyor acaba? Duygu durumum malum ortada zaten söylememe gerek yok hormonlar aldı başını gidiyorBende Geçen Ay Klomen+ Çatlatma iğnesi vuruldum ama maalesef tutmadı Bu ayda doktor tekrar Klomen Verdi 20 mayısta yumurta kontrolüm var büyük ihtimal yine çatlatma iğnesi verir
- 25 Nisan 2020
- 24
- 8
- 1
Bencede İlaçlardan olabilir özellikle çatlatma iğnesi kullandığım ay mide bulantım halsizliğim adet olana kadar geçmediÇatlatma iğnesi kesin verir. Ben klomen+menogon iğne kullanıyorum her ay tek başına klomen le bir gelişme olmuyor çünkü, yumurtamın biri çatlamış neyse ki hayırlısı olsun bakalım ne diyim. Bir de bu iğneler den ilaçlardan mıdır bilmiyorum vücudumda değişik ağrılar hissetmeye başladım göğüs kafesinde sıkışma şişkinlik vs gibi bşrtrk bana mı oluyor acaba? Duygu durumum malum ortada zaten söylememe gerek yok hormonlar aldı başını gidiyor
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Ay valla ben bu ay son diyorum artık vücuduma yazık 3 gündür psikolojim bozuldu ya yumurta büyütme iğneleri yada çatlatma iğnesi beni bu hale getirdi yan etkilerine baktım varmışta nefes darlığı karında şişlik ve gaz onun dışında memelerde hassasiyet vs mahvetti beni kendimi hiç iyi hissetmiyorumBencede İlaçlardan olabilir özellikle çatlatma iğnesi kullandığım ay mide bulantım halsizliğim adet olana kadar geçmedi
Arkadaşlar bende5 mayısta iğne vuruldum 14 gün geçmesini bekliyorum benım belırtılerım karın alt kısmın aşırı bişişlik kilo aldım anıden 1.5 kilo kadar ve şişim vcüdum resmen şiş vesol ve sağ memeye inen mavi mavi yeşil gözle görülür damarlar cktı sırt ve ara ara kasık agrıları batmalar adet günümde bgun olmam getekti olmadım bu tarz belirtiler yaşayan var mı o mavi damarlşma ne öyle
Banada ilk defa bu ay klomen verdi doktor.28 mayista tekrar gel yumurta boyutlarina bakalim,Çatlamayi yapicaz dedi.sanirim igne yapicak.Yalniz benim orda aklima gelmedi ovulasyon testleri ile ben takip ediyorum sürekli kendimi 11.gün yumurtlamam oluyordu 12.gün çatlama . Doktor beni 13.gün cagirdi.O zamana kadar yumurtlama + catlama oluşmuş olmaz mi ?
- 25 Nisan 2020
- 24
- 8
- 1
Aynen canım benimde bu ay Son oldu oldu olmadı ara verecem bir süre hormonları alt üst ettik psikolojide cabası Allah yardımcımız olsunAy valla ben bu ay son diyorum artık vücuduma yazık 3 gündür psikolojim bozuldu ya yumurta büyütme iğneleri yada çatlatma iğnesi beni bu hale getirdi yan etkilerine baktım varmışta nefes darlığı karında şişlik ve gaz onun dışında memelerde hassasiyet vs mahvetti beni kendimi hiç iyi hissetmiyorum
- 25 Nisan 2020
- 24
- 8
- 1
Yapabiliyorsan kan testi ver canım kanda kesin çıkar inş HamilesindirArkadaşlar bende5 mayısta iğne vuruldum 14 gün geçmesini bekliyorum benım belırtılerım karın alt kısmın aşırı bişişlik kilo aldım anıden 1.5 kilo kadar ve şişim vcüdum resmen şiş vesol ve sağ memeye inen mavi mavi yeşil gözle görülür damarlar cktı sırt ve ara ara kasık agrıları batmalar adet günümde bgun olmam getekti olmadım bu tarz belirtiler yaşayan var mı o mavi damarlşma ne öyle
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Aminn. Aslında kendimi bu sürece hazır hissederek başladım bu uygulama yöntemine ama şuan hem ruhen hem fiziken sarsıldığımı farkettim. Resmen iki göğsümün arası sıkışıyor internetten bi ufak araştırma yaptım iğne etkisi olabilir diyor. Tırstım yani aman canımı sokakta mı buldum yaAynen canım benimde bu ay Son oldu oldu olmadı ara verecem bir süre hormonları alt üst ettik psikolojide cabası Allah yardımcımız olsun
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Emin olamazsın ki doktora görünsen muayenede belli olurKizlar klomen kullandim 14.gunde iki yumurtam vardi 17mm ve 16mm doktor 17.gunde catlatma ignesi yaptir dedi bugun 15.gunumde asiri kasik agrim oldu kendiliginden catlamis olanlrmi ya