Mayıs anneleri'nin ilk bebişi artık aramızda:))

ayperin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
727
1
Herkese selamlar..:)

Öncelikle dilekleriniz için çokça teşekkür ediyorum..a.s.Herdaim aklımdaydınız..Tek tek mesajlarınızı okuyamadım,inş herkes iyidir,sağlıklıdır,huzurludur..
Benim doğum hikayem biraz farklı oldu aslında..doğuma gitmeden bir gece önce spinal sezeryan olmaya karar vermiştim,10 nisan 8.30 da hasteneye gittik,işlemlerimize başladılar,öncelikle omurilikten iğneyi oldum,öyle korkulacak kadar acılı bir iğne değildi,iğneyi pek hissetmedim .kısa bir süre sonra uyuşmaya başladım,herşey hazırlandı,ameliyat başladı,fakat nasıl olduysa ben ufaktan yapılan işlemleri hissetmeye başladım,kısa bir süre sonra acıya dayanamadım,:bbo: ve ameliyat esnasında tümden uyuşmak istedim,sonrasını hayali hatırlıyorum..

odaya çıkarttılar,fakat bebişim benimle gelmedi,hızlı soluk aldığından yoğun bakıma almışlar,ben hastaneden çıkarken hala yoğun bakımdaydı,4 gece kaldı,ben o ameliyatlı halimle hergün sıkça onu görmeye hastaneye gittim,beşinci gün dr dan haber geldi,solunumu normale döndü diye..:teytey: bebeğimi evimize getirdik,ve bende rahatladım..Doğumda 6.30 kilo verdim..sonrasında eve geldiğimde kilo kaybım 10 kilo oldu..:dance:

Buarada bebeğim 3.565 kiloda 50cm boyunda doğdu..ve doğuma gitmeden bir gece önce ismi değişti Nehirsu oldu:) Darısı başınıza kızlar..tabiki sorunsuzsu:nazar:..sormak istedikleriniz varsa cevaplarım..hepinize çokça sevgiler a.s.

allah analı babalı büyütsün allah zor günler yaşatmasın bebeğine ve ailene.

ay kimler gelmiş kimler ilk bebeişimizle güzel annesi gelmişşşş
gözün aydın tebriklerrrrr allh analı bablı büyütsün seni çok merak ettik canım çok şükür iyisiniz maaşaalaah kızında tahminedilen kiloda doğmuş adı da çok güzel nehir su
senin kilolarında süper ya hadi gzöün aydın canım
darısı bizlereeeeeee

canım gözün aydın bebeişin kucağında artık. darısı başımıza. inşallah yaşadığınız tek sorun bu olur. allah anne ve babasıyla hayırlı uzun ömür nasip etsin

ay kimler gelmiş kimler ilk bebeişimizle güzel annesi gelmişşşş
gözün aydın tebriklerrrrr allh analı bablı büyütsün seni çok merak ettik canım çok şükür iyisiniz maaşaalaah kızında tahminedilen kiloda doğmuş adı da çok güzel nehir su
senin kilolarında süper ya hadi gzöün aydın canım
darısı bizlereeeeeee

teşekkürler canım:) darısı sizlerin başına,inş zamanında gelirler a.s
kızımın kilosu iyiydi ama yoğun bakımda solunumdan dolayı sık beslenemediğinden bayağı bir gitti..
kilolarıda düşünme canım..bende bayağı bir ödem olmuştu son iki gün şişlikten el parmaklarımı bükemiyordum...neyseki doğumdan sonra öyle böyle gidiyor,bebişler sağlıklı doğsunlarda gerisi olabilecek şeyler..:içelim:

hayırlı uğurlu olsun ilk bebişimiz.:teytey::teytey: Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşaallah

Ayperincim, hoşgeldin cnm...Yazmana çok sevindim..merakta kalmıştık çokca..Bebeğin maşallah nefes probleminide atlatmış...Sağ sağlim evindesin ne güzel..Allah hepimize nasip etsin inşallah...
Allah analı babalı büyütsün cnm...Sağlıklı mutlu huzurlu günler bebeğinle ve seninle olsun...

teşekkürler canım:) darısı sizlerin başına,inş zamanında gelirler a.s
kızımın kilosu iyiydi ama yoğun bakımda solunumdan dolayı sık beslenemediğinden bayağı bir gitti..
kilolarıda düşünme canım..bende bayağı bir ödem olmuştu son iki gün şişlikten el parmaklarımı bükemiyordum...neyseki doğumdan sonra öyle böyle gidiyor,bebişler sağlıklı doğsunlarda gerisi olabilecek şeyler..:içelim:

amin canım inş sağlıkla zamaınıda gelsinler mayıs bebişleri önemli olan o canım benimde sezeryan tarihim belli oldu 1 mayıs olcak büyük ihtimal
kızında en kısa zamanda kilo alır eminim strese girme sütün kesilir canım tekrar gözün aydın ilk bebişimzin resmini en yakın zamanda istiyoruz ayperin

Canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına hayırlısıyla

Ayperincim gözümüz aydın canım,:1hug:

Bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Allah ona uzun ve sağlıklı bir ömür versin, şansı daima açık olsun..:nazar::nazar::nazar:

Doğumdan sonra 10 kilo vermen süper olmuş:dance: darısı bizlerin başına a.s.

ayperincim hoşgeldinnn . :dance: hayırlı olsun canım çok şükür bebişine kavuştun. Allah ım yaşayacağınız tek sıkıntının bununla kalmasını nasip etsin. :nazar: e... hadi bebişimizin resimlerini alalım artık burda çatladık merakdan... Şeniz

Ayy canım gözün aydın tebrikler Allah uzun ömür versin bebişine canım Allah nazardan korusun yavrunu :nazar: ayy ne güzel yavrun kucağında canım ikinize sağlık sıhhat diliyorum kendine iyi bak...sağlıcakla kalın...sevgiler a.s.

annesinin bitanesi dünyaya teşrif etmişler...
nehir su, Allah analı babalı büyütsün seni..annenin ve babanın gözü aydın olsun..Allah nasibinizi bol versin...
ayperincim gerçekten çok heyecanlandım yazını okuduğumda..geçmiş olsun ve gözünaydın bitanem
Darısı hepimizin başına, inş.hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..aslında sana sormak istediğim ve merak ettiğim o kadar çok şey var ki..
ama şu an önemli olan sağllıklı olman, bebişini kucağına aldığında yaşadığın tüm acıları ve sıkıntıları unutmuş olman.. evinizde bir melek var şu anda.minicik elleri ve kuş gibi çırpınan yüreği...cennet kokulu, misler gibi...onu benim için koklar mısın?
kocaaaman öpüyorum sizi..

amin canım inş sağlıkla zamaınıda gelsinler mayıs bebişleri önemli olan o canım benimde sezeryan tarihim belli oldu 1 mayıs olcak büyük ihtimal
kızında en kısa zamanda kilo alır eminim strese girme sütün kesilir canım tekrar gözün aydın ilk bebişimzin resmini en yakın zamanda istiyoruz ayperin

Hayırlı olsun canım sezer.günün..heyecanlandım şimdi:))
canım güzel,sağlıklı,mutlu haberlerle gelirsin inş:))

Ayperincim gözümüz aydın canım,:1hug:

Bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Allah ona uzun ve sağlıklı bir ömür versin, şansı daima açık olsun..:nazar::nazar::nazar:

Doğumdan sonra 10 kilo vermen süper olmuş:dance: darısı bizlerin başına a.s.

canım teşekkür ederim:) darısı sizin başınıza..
Kilolarını düşünme canım,kısa sürede verilir..hala birsürü kilom var..malum mayıs annelerinde en cok kilo alan bendim,hatta başa baş gidiyorduk kiloda:içelim: şimdide eski halime dönmek için çoook uğraşmam lazım ama dert etmiyorum:) bahar geldi..nasıl aldıysak vereceğiz..bebiş sağlıklı olsun yeter..sende üzme canını..

annesinin bitanesi dünyaya teşrif etmişler...
nehir su, Allah analı babalı büyütsün seni..annenin ve babanın gözü aydın olsun..Allah nasibinizi bol versin...
ayperincim gerçekten çok heyecanlandım yazını okuduğumda..geçmiş olsun ve gözünaydın bitanem
Darısı hepimizin başına, inş.hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..aslında sana sormak istediğim ve merak ettiğim o kadar çok şey var ki..
ama şu an önemli olan sağllıklı olman, bebişini kucağına aldığında yaşadığın tüm acıları ve sıkıntıları unutmuş olman.. evinizde bir melek var şu anda.minicik elleri ve kuş gibi çırpınan yüreği...cennet kokulu, misler gibi...onu benim için koklar mısın?
kocaaaman öpüyorum sizi..

ridacığım dileklerin için teşekkür ederim..a.s. zor geçti zaman ama sonu iyi geldi..inş hep böyle gider..:nazar:
inş canım sağlıkla ve zamanında bebişlerin haberlerini alacağız:):nazar:
Her soruya acığım canım,tecrübelenmek başka birşey..:) ne zaman istersen:..

X